Νέα μαμά!

barbara1

Νεοφερμένο μέλος

Ο barbara1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!! εδω και αρκετους μηνες εχω μια γατουλα της γειτονιας την οποια ταιζω! οταν εμεινε εγκυος την φροντιζα ακομα περισσοτερο! το Μ. Σαββατο εφυγα για το εξοχικο μου και την Κυριακη του Πασχα με πηρε τηλεφωνο ο γειτονας οτι ακουει νιαου νιαου στο κηπο μου.Μπηκε λοιπον και την βρηκε να εχει γεννησει στην πορτα μου.ενα γατι πεθαμενο:cry: και ενα οκ. γυρισα και εγω αμεσως απο το εξοχικο μου για να την φροντιζω.δεν μπορω ομως να καταλαβω αν εχει γαλα και αν το θηλαζει. αυτο παει στο στηθος της αλλα δεν βλεπω να τρωει... υπαρχει περιπτωση να μην εχει γαλα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει, ειδικά αν είναι μικρή γάτα. Πάρε θερμοφόρα, ειδικό γάλα για γάτες, με το μπιμπερό, μήπως και χρειαστεί να το ταΐσεις εσύ κάθε 2 ώρες.

Το βλέπεις άν θηλάζει και πίνει.. αν πεινάει θα νιαουρίζει συνέχεια...
Δες και εδω
https://www.mypetz.gr/threads/Ορφανά-γατάκια-και-πώς-να-τα-μεγαλώσετε.220884/ και ότι άλλο χρειαστείς ρωτάς.

Συμβουλή.
Αν η μάνα δεν νοιώσει ασφάλεια, δεν θα κάτσει να το ταΐσει. Αν μπορείς κάπου, βάλε μια κούτα κάτι, να μπεί σαν φωλιά, με πανιά.... ίσως ηρεμήσει και το ταΐσει. Αλλιώς θα πρέπει να αναλάβεις εσύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σταματαει το νιαουρισμα μονο οταν την ακουμπαει. μολις αυτη σηκωθει κλαει ασταματητα.το βλεπω που κολαει στο στηθος της πιπιλαει αλλα δεν πρεπει να πινει γαλα. η γατα ειναι 8 μηνων περιπου.το καλοκαιρι την εφερε ο γειτονας και την αφησε ελευθερη!

δοκιμασα να του δωσω γαλατακι με συριγγα αλλα δεν το θελει με τιποτα!

Κλασσικά....:down:
Τί να σου πώ, έχε και τα σύνεργα δίπλα, μήπως θέλει και άλλο...
Θέλει προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Το μπιμπερό το ειδικό με την μικρή θηλή είναι καλύτερα. ΓΙα πιάσε το στήθος της μάνας περιμετρικά των θηλών, είναι πρησμένο?

η μανα με λατρευει! οταν με ειδε που γυρισα απο το εξοχικο με κοιταξε στα ματια και μου μιλησε σχεδον! σαν να μου ειπε κοιτα τι εκανε οταν ελειπες!!! εχω παθει πλακα με τον χαρακτηρα της.μας αφηνει ολους απο την οικογενεια να το πιανουμε... θα παω πετ σοπ.πειτε μου τι να παρω

Γάλα ορμιλάκ με μπιμπερό... ή κάποια άλλη μάρκα υποκατάστατο μητρικού για ΓΑΤΕΣ. Μπιμπερό, θερμοφόρα απο φαρμακείο. Και χαρτί κουζίνας.

Αν δεν έχει για γάτες, τοτε απο σουπερ μάκρετ παιδικό γάλα για μετα τους 6 μήνες. Μιλούπα, γιώτης κλπ κλπ...ΚΑΙ ρυζάλευρο.

Μπράβο Barbara που γύρισες να φροντίσεις την μάνα και το μικρούλι.:)
Καλή τύχη στο μικρό.:D

καλημερα.χθες λοιπον πηγα και ψωνισα και γαλα ορμιλακ και μπιμπερο. πηρα για την μανουλα κονσερβες και ξηρα τροφη και πιατακια.χθες λοιπον το πρωτο ταισμα δεν πηγε καλα. το δευτερο καπως καλυτερα.σημερα ομως το πρωι το χαρηκα πολυ. εφαγε 5 ml με ορεξη η ψυχη μου.επιασα το στηθος της και δεν ειναι πρισμενο καθολου.μονο οι ρογες τις εχουν πριστει.Παντως το μωρο το εχει ολη μερα απο κατω της και σηκωνετε μονο για να κανει την αναγκη της. ελπιζω να πανε ολα καλα... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας:)

Μπορεί να μην έχει γάλα η μαμά, μπορεί απλά να το ήπιε το μικρό. Εσύ απλά παρακολούθα.. και αν το δείς ότι πεινάει το ταΐζεις. Αφού το φροντίζει η μάνα, θα το πλένει και θα το καθαρίζει και απο τις ακαθαρσίες του. Εσύ απλά απολαμβάνεις.!:)

Και στους 2 μήνες... βουρ στον γιατρό η μάνα...;)

και τωρα που βγηκα να τους δω ο μικρος ειναι στις ρωγες τις κολημμενος!!! οποτε λογικα κατι θα πινει..μολις τον βγαλω απο εκει κλαιει

Λογικά τρώει.. αλλά μπορεί απλά να κάθετε, και φυσικά και νευριάζει αν το πάρεις.:P

Θα το δείς μωρέ.. μην ανησυχείς.:)

ευχαριστω για ολα julia! με εχει πιασει πανικος

Οσο είναι η μάνα μην φοβάσαι.. μετά, μπορείς να φρικάρεις...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back