Νέος γατομπαμπάς

νομίζω ότι αν την αφήσω έξω δεν θα με αφήσει να κοιμηθώ όλο το βράδυ !!
Καναδυο φορές που δοκίμασα να κοιμηθούμε μεσημεριανες ώρες, δεν με άφησε σχεδόν καθόλου, μόνο για κανα 10λεπτο ηρέμησε και μετά πάλι επάνω μου ερχόταν !! :confused:

Το πρωί πάντως είμαστε όλο γλύκες !! Έρχεται και τρίβει την μουσουδίτσα της στα μούτρα μου και γλύφει και την μύτη μου και γουργουρίζει !! :D :D
Είναι και η μύτη της υγρή και μου κάνει και τα μούτρα μου μούσκεμα !! :D :D Είναι πολύ γλυκιά το πρωί !! :happy: :happy: :happy:

Να μην της βάλω απ αυτές τις ταυτοτητούλες τις μεταλλικές στον λαιμό που είδα στα μαγαζιά ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι εγω τετοιες τους εχω,απλα προσεξε να μην ειναι πολυ βαρια.Οχι "βαρελακι",γιατι αν ειναι αγριεμενη η γατα δε θα μπορεσει να την ανοιξει οποιος τη βρει για να δει τα στοιχεια σου,καλυτερα πλακετα.
Θα πρεπει να εισαι λιγο πιο αυστηρος μαζι της.Θα φωναξει μια,δυο,τρεις,θα το παρει αποφαση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια Χαρά ποτέ δεν ειναι αρκετή μάλλον. Η κοπελούδα που κοιμάται στην φωτο κατω (και διπλα μου αυτή την στιγμη) ονομάζεται επίσης Χαρά. :inlove:Και είμαι σίγουρη ότι έχω δει εδώ τουλάχιστον αλλη μια Χαρά.
Όταν ήταν μικρη η δική μου Χαρά, με ξυπνουσε κάθε μερα γλειφοντας μου τη μυτη. Πολύ γλυκό όντως. Αυτό που δεν ήταν γλυκο ήταν ότι το έκανε στις 5μιση με 6 το πρωι για να της βάλω να φαει.:(
Μια ιδέα πάντως για να γλυτώσεις τα δαγκωματα και τις επιθεσεις είναι να βρεις ένα μονιμο παιχνιδι για την μικρη. Ενα αδελφάκι ας πουμε. Θα έχουν πάντα παρέα το ένα το άλλο και θα ξερεις ότι θα ειναι πολυ ευτυχισμένα.
Καλώς την δέχτηκες την Χαρά σου!:D

Καλώς ήρθες κι από μένα.Παίζει το χρυσό μου,παιδί είναι, για αυτό δεν σε αφήνει σε ησυχία!Πάρτης κάνα παιχνίδι.Εγώ της είχα πάρει απ΄το jambo ένα που ήταν στρογγυλό γεμάτο τρύπες με ένα μπαλάκι μέσα κι είχε ξετρελαθεί.Προσπαθούσε να βγάλει το μπαλάκι (που δεν έβγαινε) ολη τη μέρα.Μην της βάλεις κουδουνάκι θα ενοχλεί κι εκείνη κι εσένα.Μην την κλειδώνεις στο μπάνιο, αισθάνεται μόνο του και είναι κρίμα.Όσο μεγαλώνει θα ηρεμεί θα δείς.Έχει τόσες γλύκες να σου κάνει μεγαλώνοντας που θα ξεχάσεις και τις ζημιές..:):):):):)

Καλώς ήρθες κι από μένα.Παίζει το χρυσό μου,παιδί είναι, για αυτό δεν σε αφήνει σε ησυχία!Πάρτης κάνα παιχνίδι.Εγώ της είχα πάρει απ΄το jambo ένα που ήταν στρογγυλό γεμάτο τρύπες με ένα μπαλάκι μέσα κι είχε ξετρελαθεί.Προσπαθούσε να βγάλει το μπαλάκι (που δεν έβγαινε) ολη τη μέρα.Μην της βάλεις κουδουνάκι θα ενοχλεί κι εκείνη κι εσένα.Μην την κλειδώνεις στο μπάνιο, αισθάνεται μόνο του και είναι κρίμα.Όσο μεγαλώνει θα ηρεμεί θα δείς.Έχει τόσες γλύκες να σου κάνει μεγαλώνοντας που θα ξεχάσεις και τις ζημιές..:):):):):)
Είναι πολύ γλυκούλι,μοιάζει στη Μπετίνα μου.

Καλώς ορίσατε!!Η Χαρά είναι μια κουκλίτσα και πολύ τυχερή!! Στον ύπνο, μπορείς να την κλείσεις έξω από το δωμάτιο και αν δεν της ανοίγεις για κάμποσο διάστημα όταν νιαουρίζει, θα εκπαιδευτεί και δεν θα σε ξαναενοχλήσει, θα το μάθει το μάθημά της:D:D Και το λουράκι με την ταυτοτητούλα είναι χρήσιμο, να ξέρουν όλοι ότι το γατάκι ανήκει σε κάποιον και όμορφο, γιατί υπάρχουν πολλά ωραία σχέδια:up:

φωτογραφίες Χαράς

ανέβασα και μερικές φωτογραφίες της Χαράς

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=19095

:happy:

ειναι παρα πολυ γλυκια..........ειναι σκετο ζουζουνακι.......:D:D:D:D και εχει και ενα μουτρακι..πανεξυπνο!!!!!!!!!!

ΥΓ........και να μην την κλεινεις στην τουαλετα!!!:):):):):)

Θα γινει πολυ ομορφη και ενηλικη,εχει πολυ ωραια χαρακτηριστικα.Να τη χαιρεστε!

ΥΓ........και να μην την κλεινεις στην τουαλετα!!!:):):):):)

:lol::lol::lol::lol: Έφη έχεις πολλή πλάκα...:up::up::up:
Σταμάτη πού κοιμήθηκε το κουκλάκι τελικά;)?

στην τουαλέτα τελικά γιατί δεν γίνεται αλλιώς .. με ακολουθεί παντού!!
πήγα όλα της τα πράγματα στην τουαλέτα, το νερό της, την άμμο της, τα μπαλάκια της, και κοιμάται εκεί !! Την βρήκα να αράζει μεσα στο καλάθι με τα άπλυτα !! :redface:

Την βρήκα να αράζει μεσα στο καλάθι με τα άπλυτα !! :redface:

:lol::lol::lol: τρελλαίνονται γι'αυτό;);):D:D
παρ'της ενα καλαθάκι για να κοιμάται μέσα, ή βάλε ενα μαξιλαράκι σε μια λεκάνη και θα βολευτεί μια χαρά:up:
ο Τούλης μου κοιμόταν και στο νιπτήρα και στη μπανιέρα κι έπινε και νεράκι απο τη βρύση αν έσταζε:rolleyes:

Καλώς ήρθες συμπατριώτη Σταμάτη,:hello: στην μεγαλύτερη και καλύτερη γατοπαρέα στο διαδύκτιο!:)
Η Χαρουλίτα σου είναι πολύ όμορφη και αυτό που με τρέλανε περισσότερο είναι το μαύρο(σαν ελιά) σημαδάκι στην μυτούλα της!;):D
Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου και να περνάτε πολύ καλά μαζί.:D
Πάντος και εγώ τον πρώτο καιρό που υιοθέτησα την Μυρτούλα μου, δεν την άφηνα να κοιμάται μαζί μου στην κρεβατοκάμαρα.:)Εκλεινα την πόρτα, μάλλον αυτή είναι η αντίδραση του πρωτάρη γατογονιού!;):lol:
Φυσικά κάποια στιγμή, ξεπεράστηκε και αυτό το φράγμα!;)
Τώρα μετά απο 6 χρόνια, ευτυχώς με αφήνει και εμένα να κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρα!:blink:;):lol:
Ολα θα πάνε καλά θα δείς και για ότι απορίες έχεις ,εμείς είμαστε εδώ.:)
Καλώς ήρθατε!:D

Τώρα μετά απο 6 χρόνια, ευτυχώς με αφήνει και εμένα να κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρα!:blink:;):lol:

Καλώς σας βρήκαμε !! :D

Τί να πω... ο καιρός θα δείξει... είμαι και λίγο δύσκολος στον ύπνο, γι αυτό.. :redface:
Μια ερώτηση :
Αν συνηθίσει να είναι μόνη της πολύ καιρό, πώς θα αντιδράσει αν σε κάποια στιγμή έρθει σε επαφή με άλλες γάτες ;

καλα ειναι παρα πολυ ομορφη, τι μουτρακι γλυκο ειναι αυτο????? εισαι ερωτευμενος?πες μας.....:P:P:P

Γιατί μου φαίνεται οτι μοσχοβολάει η μπέμπα μου ; Μήπως έχω αποτρελαθεί τελείως ;; :blink: :redface: :inlove:

Καλώς σας βρήκαμε !! :D

Τί να πω... ο καιρός θα δείξει... είμαι και λίγο δύσκολος στον ύπνο, γι αυτό.. :redface:
Μια ερώτηση :
Αν συνηθίσει να είναι μόνη της πολύ καιρό, πώς θα αντιδράσει αν σε κάποια στιγμή έρθει σε επαφή με άλλες γάτες ;

Οσο πιό μικρό είναι τόσο πιό εύκολα δέχεται φιλικά ένα άλλο γατάκι.
Στην ηλικία που είναι τώρα η Χαρούλα σίγουρα θα έδειχνε φιλική διάθεση σε ένα άλλο γατάκι.Όσο μεγαλώνουν ,έχει να κάνει περισσότερο με τον χαρακτήρα του κάθε ζώου. Μερικά και ενήλικα πιά, είναι πολύ φιλικά με άλλη γάτα.:)
Πάντος δεν έχει πρόβλημα να μένει μόνη της, μην το φοβάσαι τόσο πολύ.;)Τα μέλη πιό πάνω εννοούν ότι όταν έχει παρέα θα παίζει μαζί του και μέσα από το παιχνίδι κοινονικοποιείται καλύτερα, μαθαίνει το ένα στο άλλο να βάζουν όρια στα δαγκώματα, γρατζουνιές και γενικά στην επιθετικότητα.Και μπορείς να τα αφήσεις μόνα για πιό πολλές μέρες γιατί δεν θα νιώθουν μοναξιά.:)
Αλλά και μόνη της, μιά χαρά μπορεί να ζήσει μαζί σου!:D:D

Γιατί μου φαίνεται οτι μοσχοβολάει η μπέμπα μου ; Μήπως έχω αποτρελαθεί τελείως ;; :blink: :redface: :inlove:

παει, αγαπησες !!!! :up::up::up:

Ωχ βλέπω τα πρώτα συμπτώματα του κλασικού χαζογατογονιού!!!;):lol:
Μην ανησυχείς και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι πολλές φορές!!!:blink::lol::lol::lol:

δεν ξερω αν της εχεις παρει ηδη, αλλα αν οχι, παρε της και κανενα παιχνιδακι να παιζει, τα μικρα εχουν μεγαλη ενεργεια κ πρεπει να εκτονωνονται:D:D
κανενα μπαλακι, κανενα ποντικακι, τα γατακια παιζουν πολυ. ασε που θα χαρεις κ εσυ να το βλεπεις, ειναι απιθανα οταν παιζουν:P:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back