mickey mouse
Διάσημο μέλος
Γιατί μου φαίνεται οτι μοσχοβολάει η μπέμπα μου ; Μήπως έχω αποτρελαθεί τελείως ;;![]()
![]()
![]()

αυτό ήταν...πέρασες τη ....διαχωριστική γραμμή!!!

το αμέσως επόμενο που θα δούμε είναι ..φωτό σας αγκαλιά στο κρεβάτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

Παίζει με το οτιδηποτε !! Πριν απο λίγο της πέταξα εναν στυλό στο πάτωμα και τρελάθηκε να παιζει !! Τον στριφογυρνούσε για πόση ώρα !!

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο πρέπει να το ταίζω ; Είναι 2μιση με 3 μηνών, πόση ποσότητα πρέπει να της βάζω και πόσες φορές την μέρα ; Μου έχουν πει να της δίνω μόνο κροκέτες αλλά εγώ της δίνω και λίγο γάλα και το πίνει μια χαρά !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι γαλα της δίνεις; Το αγελαδινό αντεδυκνειται για τις γάτες.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
όντως έχει πολύ πλάκα όταν παίζει !!
Παίζει με το οτιδηποτε !! Πριν απο λίγο της πέταξα εναν στυλό στο πάτωμα και τρελάθηκε να παιζει !! Τον στριφογυρνούσε για πόση ώρα !!
Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι πόσο πρέπει να το ταίζω ; Είναι 2μιση με 3 μηνών, πόση ποσότητα πρέπει να της βάζω και πόσες φορές την μέρα ; Μου έχουν πει να της δίνω μόνο κροκέτες αλλά εγώ της δίνω και λίγο γάλα και το πίνει μια χαρά !!
Γαλα(αγελαδινό) καλύτερα μην τις δίνεις γιατί οι γάτες δεν μεταβολίζουν την λακτόζη, όποτε θα έχει μακροπρόθεσμα πεπτικές διαταραχές, διάροιες κ.α.

Είναι μύθος αυτό με το γάλα και τις γάτες!

Υπάρχει ένα γάλα για γατάκια,το catmilk της Whiskas, δοκίμασε αυτό αφού της αρέσει το γάλα.

Τώρα και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να συνηθίσει τις κροκέτες.Πάρε αυτές που είναι για μικρά γατάκια.Πάνω στην συσκευασία συνήθως γράφει την ημερήσια δοσολογία.
Συνήθως πάει με το βάρος του γατιού, μπορείς να ρωτήσεις και τον κτηνίατρο σας.
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

μου είπανε να της δίνω ένα γαλατάκι απο αυτά του καφέ αραιωμένο με λίγο νερό . Δεν είναι καλό ; Δεν χρειάζεται να πίνει γάλα ; Φαίνεται να το απολαμβάνει πάντως και το προτιμάει απο το νερό !!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
όσες κροκέτες και να της βάλω της τρώει !! Μήπως της βάζω λίγο ;
μου είπανε να της δίνω ένα γαλατάκι απο αυτά του καφέ αραιωμένο με λίγο νερό . Δεν είναι καλό ;
Οταν λές του καφέ εννοείς το εβαπορέ?(εγώ αυτό βάζω στον καφέ μου
)Το εβαπορέ τους αρέσει περισσότερο γιατί είναι συμπυκνωμένο άρα έχει περισσότεροα λιπαρα.
Αλλά καλύτερα όχι λόγω λακτόζης.Εκτός αν βρείς (σε σούπερ μάρκετ) με λιγότερη λακτόζη.Δεν αξίζει όμως να πάρεις ένα όλόκληρο μπουκάλι, πάρε καλύτερα αυτό της Whiskas, το έχουν τα σούπερ μάρκετ εκεί που είναι οι γατοτροφές.Και στοιχίζει νομίζω, κάτι παραπάνω από ένα ευρώ. 
moukelis
Επιφανές μέλος
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

μόνο κροκέτες ; Δεν θα της βαρεθεί συνέχεια το ίδιο πράγμα ;
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
στεναχωριέμαι να της δίνω μόνο ένα πράγμα ...
μόνο κροκέτες ; Δεν θα της βαρεθεί συνέχεια το ίδιο πράγμα ;
Τώρα που είναι μικρό και έχει πολύ όρεξη, δεν πιστεύω ότι θα τις βαρεθεί.Μπορείς εναλλακτικά να της αλλάζεις γεύσεις ή μάρκες γατοτροφών.Αν θές πολύ σπάνια μπορείς να της δείνεις και καμιά λιχουδιά, σαν επιβράβευση.
Νομίζω ότι υπάρχουν και κονσερβούλες για baby, έτσι σαν λιχουδιά πολύ σπάνια.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Το΄χω παρατηρήσει κι εγώ αυτό...τα γατιά μυρίζουν σαν βανίλια,σαν γάλα μωρού,σαν κρέμα...το σάλιο τους πρέπει να΄ναι!!!Τέτοια παλαβομάρα που μας δέρνει όλους,πως να μην μας μοσχοβολάνε;Γιατί μου φαίνεται οτι μοσχοβολάει η μπέμπα μου ; Μήπως έχω αποτρελαθεί τελείως ;;![]()
![]()
![]()

Η ελιά στο χειλάκι της είναι όλα τα λεφτά!!!Κούκλα θα γίνει αμα μεγαλώσει...

Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

Όταν τρίβει την μουσουδα της στα μουτρα μου επανω και όταν με ζυμώνει με τρελένει !!!

Σήμερα για πρωτη φορα αφησε εκτεθημενη και την κοιλιτσα της και με αφησε να την χαιδεψω για λιγο !!

moukelis
Επιφανές μέλος
Join the club!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..................απο οτι βλεπω...εχεις αρχισει να γινεσαι χαζομπαμπας με τα ολα σου.........

Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς ακόμη κοπανάει τις πατούσες μου... δεν ξέρω τί να κάνω...Α να ρωτήσω τί είναι το catnip ; έχω δει να μιλάνε για αυτό αλλά δεν κατάλαβα τί είναι...

moukelis
Επιφανές μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
μισο. θα σου γράψω κ άλλα σε λίγοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο μετα τοθς 6 μήνες θα μπορεις να το δωσεις στην κουκλα σου... Όσο για το τι γίνεται όταν οι γάτες το μυρίσουν.. μερικές χαιρονται κ αλλες γινονται επιθετικες. Οπότε αν δεν θες κ αλλες επιθεσεις στα πόδια καλύτερα να προσεχειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool