Νέος γατομπαμπάς

Το κατνιπ δεν πιάνει όλες τις γάτες απ ότι κατάλαβα πιάνει ένα μικρό ποσοστό. Εγω έχω 3 γάτες κ δεν αντέδρασε καμία με το κατνιπ. Πίο αποτελεσματική για κάτι τέτοιο είναι η βαλεριάνα που μπορείς πλέων να την βρεις αποξηραμένη κ στο σουπερ μαρκετς

ξέρω ότι τις ημαλαιων δεν τις πιάνει ευκολα... οπότε αφου είναι παραπλήσιες στις περσικές.... ισως γι αυτό να μην πιανει στις δικές σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει να κάνει με τη ράτσα το κατνιπ γενικά πιάνει ένα μικρό ποσοστό γατιών, κ ιμαλαίων λέγονται οι περσικές με τα χρωματιστά ακρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει να κάνει με τη ράτσα το κατνιπ γενικά πιάνει ένα μικρό ποσοστό γατιών, κ ιμαλαίων λέγονται οι περσικές με τα χρωματιστά ακρα

μα γι αυτό σου είπα ότι είναι παραπλήσιες, γιατί είναι ποικιλία της περσικής. Σε βιβλίο το διάβασα για την διακύμανση στις ράτσες... τώρα, αν έχεις προσωπική εμπειρία σηκώνω τα χέρια ψηλά, δεν ξερω !:hmm:

και ίσως να μην το εγραψα και καλα...:) εννοω ότι από το σύνολο αντιδρουν τα 2/3... χωρίς αυτό να σημαινει πχ ότι καμία περσική δεν αντιδράει

ούτε η δικιά μου αντιδρά με κατνιπ..

Αυτό που σου είπα κ πριν είναι ότι δεν έχει να κάνει μόνο με την περσική το κατνιπ πιάνει ένα μικρό ποσοστό γατών ανεξάρτητα με το τι ράτσα είναι άλλωστε η 3η που έχω ειναι κεραμυδάκι. Τώρα για το ιμαλαίων δεν είναι ούτε παραπλήσιες ούτε ποικιλία της περσικής έτσι ονομάζουν οι Αμερικανοί κυρίως,τις περσικές με χρωματιστά άκρα (δλδ αυτές που στην Ευρώπη τις λέμε colour point) είναι λοιπόν χρώμα τις περσικής κ όχι υποκατηγορία όπως για παράδειγμα τα τσιντσιλά;)

Το δικο μου το πρεζακι ο Σειριος δεν αντιδρα ουτε με κατ νιπ ουτε με βαλεριανα...:P

Το δικο μου το πρεζακι ο Σειριος δεν αντιδρα ουτε με κατ νιπ ουτε με βαλεριανα...:P
Έχει πέσει στα σκληρά ίσως:lol:

Αυτό που σου είπα κ πριν είναι ότι δεν έχει να κάνει μόνο με την περσική το κατνιπ πιάνει ένα μικρό ποσοστό γατών ανεξάρτητα με το τι ράτσα είναι άλλωστε η 3η που έχω ειναι κεραμυδάκι. Τώρα για το ιμαλαίων δεν είναι ούτε παραπλήσιες ούτε ποικιλία της περσικής έτσι ονομάζουν οι Αμερικανοί κυρίως,τις περσικές με χρωματιστά άκρα (δλδ αυτές που στην Ευρώπη τις λέμε colour point) είναι λοιπόν χρώμα τις περσικής κ όχι υποκατηγορία όπως για παράδειγμα τα τσιντσιλά;)

εσύ ξερεις καλύτερα.:hello:να το ράψω λοιπον.
απλώς είχα την εντύπωση ότι και η τσιντσιλά και η ημαλαιων στην περσίας ανήκουν, επειδη στην CFA τα θεωρούν μια ράτσα, απλώς΄χαρακτηρίζονται silver kai himalayan division

το βαλεριάνα αν δεν κάνω λάθος τσάι δεν είναι ; :confused:

θα δώσω στο γατάκι να πιει τσάι ; :confused: me confused now...

:hmm::hmm::hmm::hmm:..............γενικα εγω δεν βρισκω το λογο να του δωσεις κατι..........ασε που δεν ξερεις πως θα αντιδρασει...αν αντιδρασει....η βαλεριανα ειναι ενα βοτανο,που το παιρνουν και οι ανθρωποι και υποτιθεται οτι ειναι φυτικο ηρεμιστικο....:)

μπράβο ναι, αυτό ξέρω κ εγώ . Υπάρχει και σε μορφή για τις γάτες ;

εσύ ξερεις καλύτερα.:hello:να το ράψω λοιπον.
απλώς είχα την εντύπωση ότι και η τσιντσιλά και η ημαλαιων στην περσίας ανήκουν, επειδη στην CFA τα θεωρούν μια ράτσα, απλώς΄χαρακτηρίζονται silver kai himalayan division
Αυτό προσπαθούσα να σου αποδείξω εγώ εσύ στην αρχή έλεγες άλλο πράγμα, είναι πολύ καλό το googling αλλά μερικες φορές μας μπερδεύει όταν δεν γνωρίζουμε το θέμα καλά
μπράβο ναι, αυτό ξέρω κ εγώ . Υπάρχει και σε μορφή για τις γάτες ;
Την βαλεριάνα θα την βρεις σε αποξηραμένη μορφή σε σουπερ κ θα την βάλεις σε ένα πουγκάκι κ μπορεις να δώσεις αυτό στη γάτα σου να παίζει, μην το αφήσεις όμως πολύ ώρα γιατί μαστουρώνουν εντελώς, κ μετά από κάποιες μέρες θέλει ανανέωση γιατί η μυρωδιά εξασθενεί

Αυτό προσπαθούσα να σου αποδείξω εγώ εσύ στην αρχή έλεγες άλλο πράγμα, είναι πολύ καλό το googling αλλά μερικες φορές μας μπερδεύει όταν δεν γνωρίζουμε το θέμα καλά

άλλη φορα θα ρωτάω εσενα που τα ξερεις:)

Την βαλεριάνα θα την βρεις σε αποξηραμένη μορφή σε σουπερ κ θα την βάλεις σε ένα πουγκάκι κ μπορεις να δώσεις αυτό στη γάτα σου να παίζει, μην το αφήσεις όμως πολύ ώρα γιατί μαστουρώνουν εντελώς, κ μετά από κάποιες μέρες θέλει ανανέωση γιατί η μυρωδιά εξασθενεί

μηπως ειναι λιγο επικινδυνο αυτο? εννοω οτι η γατα μπορει ανετα να σκισει το πουγκι κ να μασουλησει τα φυλλα βαλεριανας, και αυτο δε νομιζω οτι το θελουμε....
και εγω ειμαι υπερ να μη δωσεις τιποτα, τουλαχιστον οχι ακομα;);)

μηπως ειναι λιγο επικινδυνο αυτο? εννοω οτι η γατα μπορει ανετα να σκισει το πουγκι κ να μασουλησει τα φυλλα βαλεριανας, και αυτο δε νομιζω οτι το θελουμε....
και εγω ειμαι υπερ να μη δωσεις τιποτα, τουλαχιστον οχι ακομα;);)
Η μικρότερη μία φορά μασούλησε κ φύλλα σαν την Πυθία:lol: κ επειδή είναι πολύ ζωηρή μας άφησε για μερικές ώρες ήσυχους εκείνη την ημέρα:lol: πιστεύω ότι επειδή ειναι φυτικό δεν κανει κάποια ζημιά πάντως να σου πω την αλήθεια δεν τους ξαναέδωσα γιατί γενικά ειμαι ενάντια στην όλη λογική, άσε που βρομάει απαίσια
icon15.gif

μαστουρωσε κοινως :P:P

αν είναι να κάθεται λίγο ήσυχη να πάω να πάρω βαλεριανα με το τσουβάλι ! :D :D

αν είναι να κάθεται λίγο ήσυχη να πάω να πάρω βαλεριανα με το τσουβάλι ! :D :D

μην το κανεις πρεζακι το παιδι ρε νταντυ:lol::lol::lol:
ειναι μικρο μωρε ακομα κ δε βαζει πισινο κατω, θα ηρεμησει:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back