Νέος γατομπαμπάς

και εγω πιστευω θα γινει πολυλογου, αν δεν ειναι ηδη, φωνη καμπανα η ατιμη !!!! :lol::lol::lol: μιλαει γενικοτερα ? αμα της μιλας σου απαντα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι, αν έχει ώρα να με δει.. μιλάμε αρκετά, μιλάω εγώ λέει και αυτή τα δικά της... :D :D

Χαίρομαι που σας άρεσε !! Θα τραβήξω και άλλα κάποια στιγμή που θα έχει και περισσότερο ήλιο !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μιλάμε αρκετά

και εγω το κανω αυτο με τις δικες μου τις κοκονες, μιλαμε αρκετα :up::up::up::up: δεν ειναι ωραια αυτη η αισθηση επικοινωνιας με τα ζουζουνια μας μωρε? :rolleyes:

αντε, περιμενουμε και το επομενο ε? :P

Πω πω,κι αλλη ομιλητικη!:lol:
Κουκλα,να τη χαιρεσαι!

Πώ, πώ φωνάρα η πιτσιρίκα!:up::up::up:
Αμα είναι και φλύαρη(σαν τον Αρη μου)....ωχ,ωχ σε λυπάμαι!;):P:lol::lol:
Πλάκα κάνω φυσικά, είναι πολύ χαριτωμένα όταν μιλάνε!;):D:D
Περιμένουμε την συνέχεια!;):cool:

Ειναι μια γλυκα!
Τα μπαλωματα στη ραχη της φαινονται εντελως συμμετρικα.:confused:

καλε..αυτο μεγαλωσε......τιγλυκουλα που ειναι...και τι παιχνιδιαρα....ειναι για πολλα χουφτεν-χουφτεν που θα ελεγε και η ζωη..(zbeebz):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......χουφτωσε την και απο μενα!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Καλέ μεγάλωσε η πιτσιρίκα!:up::up::up:
Εγινε ολόκληρη δεσποινίδα!;):cool::happy:
Και κουκλίτσα!!!:inlove::inlove:

πολυ ομορφη γατουλα σταματη ! και πολυ τυχερη !:up::up::up:
και παιχνιδιαρα ως οφειλει να ειναι μια θηλυκια γατα :lol::lol:
ποσο ειναι τωρα αληθεια? :hmm:
μηπως να ζητησεις να μεταφερθει το θεμα στο κομματι 'οι γατες μου"?

μα καλά είναι δυνατόν κοπέλες να φοβούνται τις γάτες ;;;:confused:
Ήρθε μια κοπέλα να μου καθαρίσει το σπίτι και είπε "α τις φοβάμαι τις γάτες , δεν τα πάμε καλά !". Φοβόταν ακόμη και όταν πήγε η Χαρά να της μυρίσει τα πόδια, και τραβούσε τα πόδια της μακριά !! χαχα

δυστυχως ναι.........μαλιστα εχω και μια φιλη,πολυ καλη κοπελα κατα τα αλλα,που τις φοβαται!!!!!!!!!!:blink::blink::blink:...........τελικα.....στο καθαρισε το σπιτι????:lol:

ναι .. ευτυχώς δεν το βαλε στο πόδια ... :D

Δυστυχώς συμβαίνει.:(
Ισως να οφείλετε σε κάποιες τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν ή να συμβαίνει έτσι χωρίς εμφανή αιτία.:hmm:
Και εμένα μου έχει τύχει.Πρόσφατα η κομμώτρια που έρχεται σπίτι μου έφερε την κόρη της μαζί, γιατί κάτι προέκυψε και δεν είχε που να την αφήσει.Το πεντάχρονο κοριτσάκι έκανε σαν υστερικό όταν είδε τον Αρη, ό οποίος σαν μέγας κοτσομπώλης που είναι, ήρθε για εξερεύνηση.;)
Η κοπέλα μου είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί συμβαίνει αυτό στην μεγάλη της κόρη, ενώ ή μικρότερη κόρη αγαπάει πολύ τα ζώα.;)

:hmm:Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...:confused:
αλλά και του γάτου :lol::lol:...
ακου τί έγινε με τον γνωστόν τρομοκράτη Τούλη και την καθαρίστρια η οποία γατόφιλη σφόδρα και μάλιστα έχει πάρει γατάκι απο το φόρουμ:D
γυρίζω στο σπίτι και μου λέει
"είχα βγεί στο μπαλκονι να τινάξω κι ο Τούλης στάθηκε μετά στην μπαλκονόπορτα και δεν μ'άφηνε να μπω...σαν μπουλντόγκ έκανε κι αναγκάστηκα να τον σπρώξω μ'ένα μαξιλάρι για να μπω...κι ύστερα όλο κοίταζα πίσω μου μη μου χυμήξει:blink:"
άρα του γατούλη η ψυχή είναι μια άβυσσος ποτε κόλαση και΄πότε ο παράδεισος!!!:redface:

συνηθισε το βούρτσισμα !!! Απίστευτο !!!:up:

Δεν διαμαρτύρεται πια !!! Μέχρι και την κοιλιά της με αφήνει να βουρτσίσω !!! :D :cool: Λέτε να ξαπλώνει κιόλας σε λίγο ;

Συνήθως τους αρέσει το βούρτσισμα!;)Στην αρχή αντιδρούν λίγο, γιατί φοβούνται, αλλά μόλις συνηθίσουν τους αρέσει!!!:D:D
Ιδιαίτερα αν είναι ομορφούλες-κοκετούλες σαν....την Χαρά!;):lol::lol:

Εγω τρελαινομαι να με δαγκωνει και να με γρατζουναει η γατα μου αλλα φυσικα οχι και να με ματωνει..βασικα ποτε σχεδον δεν το εχω παθει αυτο και γενικα δεν την αποτρεπω

Εγω τρελαινομαι να με δαγκωνει και να με γρατζουναει η γατα μου αλλα φυσικα οχι και να με ματωνει..βασικα ποτε σχεδον δεν το εχω παθει αυτο και γενικα δεν την αποτρεπω

Toτε κανε μου μια χαρη, ελα να τις βαζεις εσυ σταγονες τωρα που χρειαζεται, να την χτενιζεις, να την παιζεις κιολας! Οχι τιποτε αλλο μηπως δαγκωνει συνεχεια εσενα και ξεθυμανει να ησυχασουν λιγο τα χερια μου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back