moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδια θα κλαψω...θελω κ εγω γατι!!!!μου εχουν λειψει!!! Μικρος ειχα παρα πολλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Να σας ζησειιι!!!Το ΑΣΛΑΝ ειναι τελειο ονομα!!!
Ρε παιδια θα κλαψω...θελω κ εγω γατι!!!!μου εχουν λειψει!!! Μικρος ειχα παρα πολλα!![]()
Ποτέ δεν είναι αργά
Ρίξε και μια ματιά στα "Χαρίζονται" όλο και κάτι θα βρεις 
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Υπομονή τότε.... Και προσπάθησε να τους μεταπείσεις
Ποτέ δεν ξέρεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η δικιά σου όμως δε πάει πίσω! Κουκλάραααααα!!!! Την έχεις για γραμματέα να υποθέσω![]()

.Eυχαριστούμε!!!
.Ναι η αληθεια ειναι οτι την εχω προσλαβει τους τελευταιους 10 μηνες για τη θεση της γραμματεας.Η πληρωμης της ειναι σε κονσερβάκια.Θα την κρατήσω στη δουλειά
.Μου σημειωνει τα αδιαβαστα μηνυματα στο my cat ωστε να μπαινω και να τα διαβάζω.Αυτη ειναι η δουλεια της!!Μαλλον της φαινεται πολύ κουραστικη για να μας δαγκωνογρατζουνάει
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα πάντως μου θυμίζει μέιν-κουν, όπως είναι.

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Πω,πω!!! Τι θεικό γατόνι είναι ο Ασλάν;
Εμένα πάντως μου θυμίζει μέιν-κουν, όπως είναι.![]()
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια
Η κτηνίατρος μου είπε ότι φέρνει περισσότερο σε Norwegian Forest Cat
Και του μοιάζει λίγο εδώ που τα λέμε 
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

:cat::cat::cat:Αχου το μωρε! Παιδια παλι καλα που δεν τον εχω εγω τον Ασλαν, θα τον ειχα μουρλανει στις αγκαλιες και τα ζουληγματα! Ειναι Θεοοοοοοοςςςς!!!! Και πολυ τυχερος

ria23
Διάσημο μέλος

ειναι θεικος.............

Luna
Περιβόητο μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Ζουυυυυυληηηηηηηηηηηχχχχτττττττττεεεεεεεεεεεεεεεε τοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:cat::cat::cat:
Αχου το μωρε! Παιδια παλι καλα που δεν τον εχω εγω τον Ασλαν, θα τον ειχα μουρλανει στις αγκαλιες και τα ζουληγματα! Ειναι Θεοοοοοοοςςςς!!!! Και πολυ τυχερος![]()
Καλά εσύ τι φαντάζεσαι ? Ότι εμείς δεν τον ζουλάμε ?? Ειδικά ο φίλος μου, όποτε τον βλέπει ο γάτος αλλάζει δρόμο!! "Έρχεται ο τρελός που με ζουλάει συνέχεια!!"

καλε αυτος ο κουκλος πως μεγαλωσε εστι?????????????????????ειναι θεικος.............
![]()
Με τέτοια ζωή, φαγητό, παιχνίδι και ξάπλες..... τείνει να γίνει αρκουδόγατος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool