Νέος γατούλης! Ήρθε για να μείνει!

Τι γλυκια φατσα,πως μεγαλωσε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζησειιι!!!Το ΑΣΛΑΝ ειναι τελειο ονομα!!!
Ρε παιδια θα κλαψω...θελω κ εγω γατι!!!!μου εχουν λειψει!!! Μικρος ειχα παρα πολλα!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζησειιι!!!Το ΑΣΛΑΝ ειναι τελειο ονομα!!!
Ρε παιδια θα κλαψω...θελω κ εγω γατι!!!!μου εχουν λειψει!!! Μικρος ειχα παρα πολλα!:(

Ποτέ δεν είναι αργά ;) Ρίξε και μια ματιά στα "Χαρίζονται" όλο και κάτι θα βρεις :D

Mωρε και στην αυλη μ αν βγω θα βρω γατι! Αλλα δεν το θελουν μεσα στο σπιτι...:mad:

Κρίμα μωρε... Από την άλλη αν πάρεις κ το έχεις έξω θα το χάσεις, χωρίς αμφιβολία, κάποια στιγμή...
Υπομονή τότε.... Και προσπάθησε να τους μεταπείσεις ;) Ποτέ δεν ξέρεις!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και η δικιά σου όμως δε πάει πίσω! Κουκλάραααααα!!!! Την έχεις για γραμματέα να υποθέσω :D:up:

:lol::lol::lol::lol:.Eυχαριστούμε!!!:).Ναι η αληθεια ειναι οτι την εχω προσλαβει τους τελευταιους 10 μηνες για τη θεση της γραμματεας.Η πληρωμης της ειναι σε κονσερβάκια.Θα την κρατήσω στη δουλειά:P.Μου σημειωνει τα αδιαβαστα μηνυματα στο my cat ωστε να μπαινω και να τα διαβάζω.Αυτη ειναι η δουλεια της!!Μαλλον της φαινεται πολύ κουραστικη για να μας δαγκωνογρατζουνάει:/:.

Πω,πω!!! Τι θεικό γατόνι είναι ο Ασλάν;:inlove:

Εμένα πάντως μου θυμίζει μέιν-κουν, όπως είναι. ;)

Πω,πω!!! Τι θεικό γατόνι είναι ο Ασλάν;:inlove:

Εμένα πάντως μου θυμίζει μέιν-κουν, όπως είναι. ;)

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια :D
Η κτηνίατρος μου είπε ότι φέρνει περισσότερο σε Norwegian Forest Cat :hmm: Και του μοιάζει λίγο εδώ που τα λέμε :P

Ζουυυυυυληηηηηηηηηηηχχχχτττττττττεεεεεεεεεεεεεεεε τοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:inlove::inlove::inlove::cat::cat::cat:

Αχου το μωρε! Παιδια παλι καλα που δεν τον εχω εγω τον Ασλαν, θα τον ειχα μουρλανει στις αγκαλιες και τα ζουληγματα! Ειναι Θεοοοοοοοςςςς!!!! Και πολυ τυχερος:up::D

καλε αυτος ο κουκλος πως μεγαλωσε εστι?????????????????????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: ειναι θεικος.............:redface::redface::redface:

καλα,σκετο μοντελο ειναι αυτο το γατακι!!!!!οσο παει και γινεται ΤΕΛΕΙΟ!!:):):):):)

Ζουυυυυυληηηηηηηηηηηχχχχτττττττττεεεεεεεεεεεεεεεε τοοοοοοοοοοοοο!!!!!!:inlove::inlove::inlove::cat::cat::cat:

Αχου το μωρε! Παιδια παλι καλα που δεν τον εχω εγω τον Ασλαν, θα τον ειχα μουρλανει στις αγκαλιες και τα ζουληγματα! Ειναι Θεοοοοοοοςςςς!!!! Και πολυ τυχερος:up::D

Καλά εσύ τι φαντάζεσαι ? Ότι εμείς δεν τον ζουλάμε ?? Ειδικά ο φίλος μου, όποτε τον βλέπει ο γάτος αλλάζει δρόμο!! "Έρχεται ο τρελός που με ζουλάει συνέχεια!!" :lol: :lol: :lol:

καλε αυτος ο κουκλος πως μεγαλωσε εστι?????????????????????:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: ειναι θεικος.............:redface::redface::redface:

Με τέτοια ζωή, φαγητό, παιχνίδι και ξάπλες..... τείνει να γίνει αρκουδόγατος :lol: :lol: :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back