Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
28-09-09
15:05
Ζηλεύωωωωωωω.......
Γιατί να μην μπορούν κι εμένα οι γάτες μου να ειναι έτσι;;;;
Τί εχω κάνει λάθος με τα παιδιά μου Θεε μου;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickytzo
Νεοφερμένο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
28-09-09
15:08
Μαλώνουν? Ή απλά ανέχονται?Ζηλεύωωωωωωω.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
28-09-09
15:42
Μαλώνουν? Ή απλά ανέχονται?
Μισούν!!! Οι κόρες ειδικά, ούτε να περάσει η μια διπλα από την άλλη δεν μπορεί. Ο μεγάλος, δεν ασχολείται με τις γυναίκες.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
28-09-09
16:07
Tι αγαπημενα θεε μου και τι πανεμορφα πορτοκαλακια!Ταιριαξαν απιστευτα μπραβο!

vickytzo
Νεοφερμένο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
28-09-09
16:12
Ναι! Ταίριαξαν πολύ.
Και να σκεφτείς ότι στην αρχή πίστεψα ότι δεν θα πλησιάζανε ποτέ το ένα το άλλο έτσι πως αντιδρούσε η μεγάλη!
Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα, είναι κουλουριασμένα στον καναπέ μισοφέγγαρα το ένα μέσα στο άλλο σαν 2 κομμάτια puzzle.
Γλυκούλια..
Και να σκεφτείς ότι στην αρχή πίστεψα ότι δεν θα πλησιάζανε ποτέ το ένα το άλλο έτσι πως αντιδρούσε η μεγάλη!
Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα, είναι κουλουριασμένα στον καναπέ μισοφέγγαρα το ένα μέσα στο άλλο σαν 2 κομμάτια puzzle.
Γλυκούλια..
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
28-09-09
16:54
Να σου ζήσουν τα πορτοκαλένια σου!!!
Φαίνονται πολύ αγαπημένα, και έτσι να είναι πάντα
. Τελικά με τον κατάλληλο τρόπο, όλα γίνονται! Και οι δικές μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκαν και τώρα κοιμούνται αγκαλίτσα!
Φαίνονται πολύ αγαπημένα, και έτσι να είναι πάντα
. Τελικά με τον κατάλληλο τρόπο, όλα γίνονται! Και οι δικές μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκαν και τώρα κοιμούνται αγκαλίτσα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum