Νέος καθόλου... ψάρακας

Ζηλεύωωωωωωω.......:mad:
Γιατί να μην μπορούν κι εμένα οι γάτες μου να ειναι έτσι;;;;:(
Τί εχω κάνει λάθος με τα παιδιά μου Θεε μου;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζηλεύωωωωωωω.......:mad:
Γιατί να μην μπορούν κι εμένα οι γάτες μου να ειναι έτσι;;;;:(
Τί εχω κάνει λάθος με τα παιδιά μου Θεε μου;;;;
Μαλώνουν? Ή απλά ανέχονται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαλώνουν? Ή απλά ανέχονται?

Μισούν!!! Οι κόρες ειδικά, ούτε να περάσει η μια διπλα από την άλλη δεν μπορεί. Ο μεγάλος, δεν ασχολείται με τις γυναίκες.:/:

Tι αγαπημενα θεε μου και τι πανεμορφα πορτοκαλακια!Ταιριαξαν απιστευτα μπραβο!:up:

Ναι! Ταίριαξαν πολύ.
Και να σκεφτείς ότι στην αρχή πίστεψα ότι δεν θα πλησιάζανε ποτέ το ένα το άλλο έτσι πως αντιδρούσε η μεγάλη!
Τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα, είναι κουλουριασμένα στον καναπέ μισοφέγγαρα το ένα μέσα στο άλλο σαν 2 κομμάτια puzzle.
Γλυκούλια..

Να σου ζήσουν τα πορτοκαλένια σου!!!:) Φαίνονται πολύ αγαπημένα, και έτσι να είναι πάντα:). Τελικά με τον κατάλληλο τρόπο, όλα γίνονται! Και οι δικές μου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αγαπήθηκαν και τώρα κοιμούνται αγκαλίτσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back