Είμαι καινούρια στην παρέα και απέκτησα το πρώτο μου γατάκι εδώ και 5 μέρες. Είναι 45 ημερών και ως τώρα πολύ καλόβολο (δεν κλαίει, παίζει πολύ(. Σας στέλνω ένα link με 10 δευτερόλεπτα για να δείτε τι κάνει. Μεταξύ του με γύφει και με δαγκώνει, η δικιά μου εντύπωση είναι πως ψάχνει να θηλάσει, καθώς όμως είμαι καινούρια ήθελα τη βοήθειά σας.
soutenu.wmv - YouTube
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα και να το χαιρεσαι..ειναι απιστευτα γλυκουλι!!

Ναι..αυτα ειναι ενστικτωδες κινησεις που τις κανουν ολα τα μωρα.Ειναι απολυτα φυσιολογικες.Δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α ωραία! Επίσης όταν παίζουμε αυτό δαγκώνει συνέχεια, είναι φυσιολογικό και αν ναι δεν θα έπρεπε να μην τον ενθαρρύνω; Γιατί φαντάζομαι πως όταν μεγαλώσει αυτές οι δαγκωνιές θα πονάνε!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..ειναι φυσιολογικοτατο.Τωρα μαθαινουν το σωμα τους και τις δυνατοτητες τους.Πως θα μαθει να δαγκωνει,αν δεν το δοκιμασει;

Μεγαλα το κοβουν συνηθως.Αλλα και παλι,για παιχνιδι το κανουν.Αν το συνεχιζει ,μην τραβας το χερι,απλα απεσπασε του την προσοχη σε κατι αλλο ή δωστου κατι αλλο να δαγκωσει.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!

ΖΩΗ arg
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας γτ δν γνωρίζω πως να το χειριστώ!
Είχαμε στον ακάλυπτο μας 2 μικρά γατάκια απο μωρά. μεταξύ τους παίζανε συνέχεια κ είχανε μια πολύ ''περίεργη αγαπισιάρικη'' σχέση παρόλο π ήταν αδερφάκια. ήταν συνέχεια μαζί γλύφανε το ένα το άλλο κάνανε αγκαλιές κ παιχνίδια. ποτέ δεν ήταν χώρια. το ένα δυστυχώς αρρώστησε και πέθανε..με αποτέλεσμα να μείνει το άλλο. στην αρχή δν έτρωγε τπτ κ όλο νιαούριζε. τώρα όμως κάθε μέρα με το π θα ακούσει να ανοίγω το παράθυρο τρέχει κ πέφτει πάνω μου κ με γλύφει κ νιαουρίζει κ παίζει. στην αρχή νόμιζα ότι θέλει φαγητό. όμως τρώει κ μετά νιαουρίζει να του ανοίξω γτ θέλει χάδια. μέσα στο σπίτι περπατάει συνέχεια δίπλα μ πάντα μ ακολουθεί. δυστυχώς όμως δν μπορώ να το πάρω. τι να κάνω? τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά.?
το έχω αγαπήσει πολύ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Το γατάκι προφανώς έχει δεθεί μαζί σου και με όλα αυτά που γράφεις δείχνει την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την εμπιστοσύνη του.
Σίγουρα δε μπορούν όλοι να αναλάβουν ένα κατοικίδιο στο χώρο τους αλλά, αν επιτρέπεται, γιατί δε μπορείς να το πάρεις μόνιμα σπίτι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΖΩΗ arg
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool