Νέο γατάκι: αποκωδικοποίηση συμπεριφοράς

danaek

Νεοφερμένο μέλος

Η danaek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Γειας σας,

Είμαι καινούρια στην παρέα και απέκτησα το πρώτο μου γατάκι εδώ και 5 μέρες. Είναι 45 ημερών και ως τώρα πολύ καλόβολο (δεν κλαίει, παίζει πολύ(. Σας στέλνω ένα link με 10 δευτερόλεπτα για να δείτε τι κάνει. Μεταξύ του με γύφει και με δαγκώνει, η δικιά μου εντύπωση είναι πως ψάχνει να θηλάσει, καθώς όμως είμαι καινούρια ήθελα τη βοήθειά σας.

soutenu.wmv - YouTube

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Νέο Γατάκι Αποκωδικοποίηση Συμπεριφοράς

Καλημερα και να το χαιρεσαι..ειναι απιστευτα γλυκουλι!!:D
Ναι..αυτα ειναι ενστικτωδες κινησεις που τις κανουν ολα τα μωρα.Ειναι απολυτα φυσιολογικες.Δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε αυτο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ωραία! Επίσης όταν παίζουμε αυτό δαγκώνει συνέχεια, είναι φυσιολογικό και αν ναι δεν θα έπρεπε να μην τον ενθαρρύνω; Γιατί φαντάζομαι πως όταν μεγαλώσει αυτές οι δαγκωνιές θα πονάνε! :confused:

Ναι..ειναι φυσιολογικοτατο.Τωρα μαθαινουν το σωμα τους και τις δυνατοτητες τους.Πως θα μαθει να δαγκωνει,αν δεν το δοκιμασει;:)
Μεγαλα το κοβουν συνηθως.Αλλα και παλι,για παιχνιδι το κανουν.Αν το συνεχιζει ,μην τραβας το χερι,απλα απεσπασε του την προσοχη σε κατι αλλο ή δωστου κατι αλλο να δαγκωσει.:)

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! :)

Νομίζω με υιοθέτησε γάτα!

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας γτ δν γνωρίζω πως να το χειριστώ!
Είχαμε στον ακάλυπτο μας 2 μικρά γατάκια απο μωρά. μεταξύ τους παίζανε συνέχεια κ είχανε μια πολύ ''περίεργη αγαπισιάρικη'' σχέση παρόλο π ήταν αδερφάκια. ήταν συνέχεια μαζί γλύφανε το ένα το άλλο κάνανε αγκαλιές κ παιχνίδια. ποτέ δεν ήταν χώρια. το ένα δυστυχώς αρρώστησε και πέθανε..με αποτέλεσμα να μείνει το άλλο. στην αρχή δν έτρωγε τπτ κ όλο νιαούριζε. τώρα όμως κάθε μέρα με το π θα ακούσει να ανοίγω το παράθυρο τρέχει κ πέφτει πάνω μου κ με γλύφει κ νιαουρίζει κ παίζει. στην αρχή νόμιζα ότι θέλει φαγητό. όμως τρώει κ μετά νιαουρίζει να του ανοίξω γτ θέλει χάδια. μέσα στο σπίτι περπατάει συνέχεια δίπλα μ πάντα μ ακολουθεί. δυστυχώς όμως δν μπορώ να το πάρω. τι να κάνω? τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά.? :hmm: το έχω αγαπήσει πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται να το παρεις...η συμπεριφορα δειχνει οτι σε θελει για μαμα του χαχα..Ε αφου το βαζεις σπιτι το ταιζεις το ποτιζεις τι μενει>αποπαρασιτωση και εμβολια και μετα στειρωση(το προχωρησα λιγο)τα γατια θελουν ενα σπιτι αγαπη και πολυυυυ παιχνιδι ειναι πολυ λιγες οι απαιτησεις τους Ακαι να προσθεσω και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΤΑ πλασματα..Δεν ειναι κριμα να μεινει στο δρομο και να βρεθει νεκρο μετα απο καποιο διαστημα?εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος λογος εκτος του χρονου και των οικονομικων που αναφερω πιο πανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! :)
Το γατάκι προφανώς έχει δεθεί μαζί σου και με όλα αυτά που γράφεις δείχνει την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την εμπιστοσύνη του.
Σίγουρα δε μπορούν όλοι να αναλάβουν ένα κατοικίδιο στο χώρο τους αλλά, αν επιτρέπεται, γιατί δε μπορείς να το πάρεις μόνιμα σπίτι;

ZΩΗ δεν ξέρω τι είναι αυτό που σε κάνει να διστάζεις.σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου .αλλά θέλω να σου πω πως κι εγώ,που χρειάστηκε να κρατήσω την παμαμπού για λίγες μέρες κ τελικά για πάντα δεν το μετάνιωσα ούτε για μισό λεπτό..μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως το γατάκι θα κάνει τη ζωή σου ομορφότερη γεμάτη αγάπη κ τσαχπινιές.τα γατάκια δεν είναι απαιτητικά στη φροντίδα τους οικονομικά κ σωματικα.εννοώ πως δε θέλουν βόλτα..μπορούν να κάθίσουν κ μοναχούλια τους κ με εξαίρεση την αέναη προσπάθεια τους να τρυπωσουν στο κρεββάτι σου όταν κοιμάσαι είναι καλόβολα κ προσαρμοστικά.μη διστάζεις..κ αυτό στο λέει κάποιος που μέχρι κ αλλεργία στις γάτες είχε κ την ξεπέρασε μαζί της..όπως κ να χει είναι τυχερό που σε βρήκε να το προσέχεις.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! εάν έμενα μόνη μου κ όχι μ τους γονείς μου π δν θέλουν καθόλου ζώα μέσα στο σπίτι θα το είχα πάρει χωρίς 2η σκέψη. εκτός αν της φτιάξω ένα αυτοσχέδιο σπιτάκι στο μπαλκόνι.....κ όταν έχω χρήματα θα πάω να την στειρώσω.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back