Νέο γατάκι χαρίζεται..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Spiderwoman

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
Χαρίζεται η κουκλίτσα των φωτό. Έχει ανάγκη από νέο σπιτάκι, γιατί δε χωράμε πια με τόσες γάτες. Είναι κοριτσάκι 2,5 μηνών, πολύ ήσυχο και τρυφερό. Το βρήκα να τρέμει από το κρύο και την πείνα, υποπτεύομαι ότι ήταν από σπίτι, γιατί κούρνιασε στην αγκαλιά μου από την πρώτη στιγμή...Θα δοθεί με τον όρο να στειρωθεί και να εμβολιαστεί: Είναι στο Χαλάνδρι, στα τηλέφωνα 6973689833 & 2106854824

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• No1.jpg
    No1.jpg
    265,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • No2.jpg
    No2.jpg
    249,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • No3.jpg
    No3.jpg
    243 KB · Εμφανίσεις: 35
  • No6.jpg
    No6.jpg
    220 KB · Εμφανίσεις: 35
είναι κούκλα
;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκια μουσουδιτσα ειναι αυτη??? Καλη τυχη καλη μου!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!!!Ακόμα αναμένουμε να ενδιαφερθούν για μας.....
Δεν είναι μόνο κούκλα , είναι πολύ ευγενική, χαρούμενη, ξένοιαστο γατάκι. Φωνή δεν έχει...δεν γκρινιάζει.
Και την έχω ακόμη απομονωμένη από τους άλλους μέχρι το πρώτο της εμβόλιο: αλλά παίζει μόνη της και
όταν την πλησιάζω μου γυρίζει την κοιλίτσα της....

Αχ τη γλυκια μου!!! Ευχομαι να το βρει συντομα το σπιτι της!!!!!

Καλη τυχη στη γατουλα!

Κουκλίτσα είναι! Καλή τύχη να έχει το νινάκι!

Ευχαριστώ πολύ!!!!Ψάχνουμε ακόμα για σπιτάκι!!!!!!!!!

Τη βάζω στο προφιλ μου στο facebook...

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back