Νέο γατάκι!

Τι γατί είναι αυτο!!!!!Καλορίζικο!!!Κούκλος.Και ένα βλέμμα αγέρωχο και λαμπερό!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγώ πιστεύω ακράδαντα και ευτυχώς εδώ στο my cat αποδεικνύεται καθημερινά οτι οι 2 γατούλες είνα πιο ευτυχισμένες απο μία. Eκτός κι αν έχει το «μοναχοπαίδι» κάποιον να ασχολείται συνέχεια μαζί του. Oλοι όσοι έχουμε 2 (και πάνω) το επιβεβαιώνουμε με χαρά!!!!!:D Eτσι;
Aκόμα και η 6χρονη μου Mπιάνκα που απο τη μια μεριά δεν ήθελε με τίποτα παρέα μετά το χαμό της Mέλανι, που τη λάτρευε, βλέπω οτι η ζωή της έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον με τις δύο μικρές. Kι ας την ενοχλούν πολλές φορές.

συμφωνω...Η κλειω, η γατα που ειχα (πεθανε περιπου 21 ετων!!) δεν ηθελε κανενα αλλο γατι..τον τελευταιο χρονο ομως που φοβομασταν οτι ισως -λογω γηρατιων- καποια στιγμη "φυγει" φεραμε τα μωρακια που εχω στη φωτο.στην αρχη δεν τα ηθελε, αλλα μετα τα λατρεψε..τα εκπαιδευε, κοιμοταν αγκαλια μαζι τους, κ αυτα την αντιμετωπιζαν σαν μητερα τους..αχ, κλειουλα μου..μεγαλωσα μ'αυτη τη γατα..μου λειπει..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ παιδια, θελω και εγω και αλλη γατουλα!:(
Αλλα οι γονεις μου δεν θελουν με τιποτα...
Σε δυο-τρια χρονια που θα παω να μεινω με το αγορι μου σε δικο μας σπιτι, θα παρουμε κι αλλη γατα!
Απο τωρα τον πριζω, και ηδη εχει "πεσει"!!!;) :P

Αχ παιδια, θελω και εγω και αλλη γατουλα!:(
Αλλα οι γονεις μου δεν θελουν με τιποτα...
Σε δυο-τρια χρονια που θα παω να μεινω με το αγορι μου σε δικο μας σπιτι, θα παρουμε κι αλλη γατα!
Απο τωρα τον πριζω, και ηδη εχει "πεσει"!!!;) :P

χεχεχε..μπραβο σαρδελιτσα!:D :D
αντε με το καλο!!;)

απίστευτος κούκλος ο Ζαχαρίας. Και ο Ισίδωρος δεν πάει πίσω. Τυχερή μονοφαγού (:P ) όλα τα πορτοκαλιά μάζεψες!!!!:up:

Eγώ πιστεύω ακράδαντα και ευτυχώς εδώ στο my cat αποδεικνύεται καθημερινά οτι οι 2 γατούλες είνα πιο ευτυχισμένες απο μία. Eκτός κι αν έχει το «μοναχοπαίδι» κάποιον να ασχολείται συνέχεια μαζί του. Oλοι όσοι έχουμε 2 (και πάνω) το επιβεβαιώνουμε με χαρά!!!!!:D Eτσι;
Έτσι ακριβώς είναι. Όσο και να τα αγαπάμε, να τα προσέχουμε και να τα φροντίζουμε, η συναναστροφή και η παρέα με μια άλλη γάτα νομίζω δεν συγκρίνεται.
Τα δικά μου πια, όταν παίζω μαζί τους, μετά από λίγο με παρατάνε και παίζουν μόνα τους τα 2 τους. Μόνο για αγκαλιές και χάδια με έχουν.

απίστευτος κούκλος ο Ζαχαρίας. Και ο Ισίδωρος δεν πάει πίσω. Τυχερή μονοφαγού (:P ) όλα τα πορτοκαλιά μάζεψες!!!!:up:

Τρελαίνομαι για τα πορτοκαλί!!!!!!!!
:up::inlove: :up::inlove: :up:

Ax Kατερίνα μου, σε εκμεταλεύονται... :P :lol:
Kι ο Iσίδωρος δεν πάει πίσω, κούκλος είναι κι αυτός. Aλλά ο Zαχαρίας... :inlove: Aχ να είναι πάντα έτσι αγαπημένοι...

Ναι είναι πολύ όμορφο γατάκι ο Ζαχαρίας!:inlove: Βέβαια περιμένω να δω πως θα γίνει όταν μεγαλώσει!:hmm:
Αλλά για μένα νούμερο 1 είναι και θα είναι για πάντα ο Ισίδωρος! Και από εμφάνιση και από χαρακτήρα! :inlove: :kiss: :inlove:

Το αστείο είναι ότι και οι γιορτές τους είναι κοντά κοντά!
Του Ισίδωρου 4 Φεβρουαρίου και του Ζαχαρία 8!
Μάλλον θα τους πάρω κοινό δώρο...ένα παιχνίδι από αυτά που σκαρφαλώνουν και ξύνουν και τα νύχια τους!

O νέος είναι ωραιος, ο παλιός είναι αλιωωωωώς ;)
Nα μην σου πω να πάρεις απο τώρα πριν τη γιορτή πους. Δεν μπορεις να φανταστείς τι χαρά θα κάνουν με ένα μεγάλο ονυχοδρόμιο.Iιιιιιι!!!!!! Γενικά είναι απαραίτητο αλλά όταν είναι 2 οι γάτες, ακόμα περισσότερο! :up: Kαι τους κάνεις στςις γιορτές απο μια πατέ τουρτίτσα :cat: :cat:

Τόσα χρόνια δεν είχα αγοράσει γιατί του Ισίδωρου του αρέσει να ξύνει τα νύχια του στα ξύλα για το τζάκι. Τώρα όμως, κάθε φορά που πάει εκεί και ο Ζαχαρίας, θυμώνει, οπότε σκέφτηκα να πάρω ένα να έχουν γιατί όπως πάει ο μικρός θα μας διαλύσει τις κουρτίνες, τους καναπέδες και τα χαλιά και μετά :eek: :blink: ποιός τους ακούει τους γονείς μου!
Θέλω όμως ένα μεγάλο από αυτά που σκαρφαλώνουν και έχει και σπιτάκι πάνω πάνω και κρέμονται και μπαλάκια! Βέβαια δεν ξέρω αν θα τους αντέξει (ειδικά τον Ισίδωρο) γιατί είναι και οι δύο βόδια!:blink:
Πλάκα θα έχει να τσακιστούν!:lol:

κι εγω κατι τετοια βλεπω και ζηλευω και θελω δευτερη γατουλα...ομως κι εμενα οι γονεις μου οσο μενω μαζι τους δε μ'αφηνουν με τιποτα.εδω και την Τσικι με τα χιλια ζορια την κρατησαμε:( φοβαμαιομως οτι μεχρι να μεινω μονη μου και να μπορεσω να παρω αλλη γατουλα η Τσικι θα εχει μαθει μονη της και δε θα δεχεται καμια αλλη γατα:/:

Έτσι θα γίνει . Δε θα δέχεται άλλο γατί . Διεκδικούν το χώρο τους όσο και το αφεντικό τους ... :blink:

Τρελαίνομαι για τα πορτοκαλί!!!!!!!!
:up::inlove: :up::inlove: :up:
Me too! Όλες οι γάτες είναι όμορφες, αλλά νομίζω ότι τα πορτοκαλί είναι λίιιιιιγο πιο όμορφα.:)

Me too! Όλες οι γάτες είναι όμορφες, αλλά νομίζω ότι τα πορτοκαλί είναι λίιιιιιγο πιο όμορφα.:)

Όοοοοχι, τα μαύρα είναι κουκλιά! Είναι σαν πανθηράκια!

:greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:

Τώρα να να πω κι εγώ ότι τα λευκά γατάκια είναι πιο όμορφα? Αφού όλες χαζογατομαμάδες τα δικά μας βλέπουμε πιο όμορφα!!!...:redface: :rolleyes: :happy:

Μήπως να κάνουμε μια δημοσκόπηση? :hmm:
Νομίζω όμως ότι τα ποροκαλιά θα βγουν πρώτα!!!:P

ΥΓ: Το παράλογο είναι ότι ενώ έχω τρελό κόλλημα με τα πορτοκαλιά, καμμιά φορά κοιτάω τον Ποκίτο που είναι γκρι και μου φαίνεται πιο όμορφος από τον Πέπε και από όλα τα γατιά του κόσμου!!:inlove: . Είναι ο μεγάλος μου έρωτας ο Ποκίτο!

και μενα ο προηγουμενος γατουλης μου ηταν πορτοκαλης... τον λατρευα και πιστευω οτι ειναι πολυ ομορφα γατακια... ξανθουλια τα λεω εγω...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back