Σε αυτό θα συμφωνήσω κι εγώ με την ΄Αννα. Το ίδιο ακριβώς έκανα κι εγώ όταν κατάλαβα πως η Ζουζού φοβάται τον Κόκο μέχρι αηδίας. Ενώ πριν το φαγητό της ήταν στην κουζίνα και η άμμος της στο μπάνιο, είδα από τις πρώτες μέρες πως φοβόταν να πάει να φάει αλλά και στην άμμο της το ίδιο. ΄Ετσι μια και καθόταν όλες αυτές τις μέρες στην κρεββατοκάμαρα, της πήγα εκεί όλα της τα πραγματάκια. Τα μπωλάκια του φαγητού και του νερού της, αγόρασα καινούργια αμμολεκάνη και την έβαλα στην κρεββατοκάμαρα και της πήγα και τα παιχνιδάκια της ενώ αγόρασα του Κόκου δικά του καινούργια.
Και μάλιστα τα βράδυα κλείναμε την πόρτα της κρεββατοκάμαρας για να νοιώθει, τουλάχιστον στον ύπνο της, ασφαλής.
Εντάξει, την ημέρα που άνοιγε η πόρτα γίνονταν διάφορα και όλη αυτή η κατάσταση κράτησε μέχρι που ο Κόκος γέρασε και δεν είχε πια διάθεση για τέτοια. Πάντως την ημέρα όπου την έβλεπε την κυνηγούσε και αυτή η καημένη έτρεχε να κρυφτεί στο μοναδικό μέρος που ένοιωθε ασφάλεια, στην κρεββατοκάμαρα δηλαδή.
Αργότερα ανακάλυψε κι άλλα σημεία και την βοηθήσαμε κι εμείς, εξ ού και το ράφι της Ζουζούς... Τον πρώτο καιρό μέχρι που της έβαζα μέσα στο ράφι τις κροκετούλες της και πάνω στο από πάνω ράφι της βιβλιοθήκης, ένα μπωλάκι με νερό.

Στο μπαλκόνι δε δεν τολμούσε να ξεμυτίσει η φουκαριάρα και αμέσως ο τύραννος την κυνηγούσε μέσα. Μόνο όταν αγοράσαμε το σπίτι που μένω τώρα κατάφερε να λιαστεί σαν γατί κι αυτή γιατί έχει 3 διαφορετικά μπαλκονάκια και όχι ένα εννιαίο.
Εν κατακλείδι λοιπόν, είναι σημαντικό να έχει η Κίρα έναν χώρο όπου θα νοιώθει ασφαλής και εκεί να έχει όλη την προικούλα της για να μην πάθει τίποτα και η υγεία της αν δεν τρώει τακτικά και κυρίως αν δεν πίνει νερό τακτικά.
Δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις αμμολεκάνη στην κρεββατοκάμαρα, κυρίως αν η γάτα σου νοιώθει άνετα μόνο την νύχτα για να κάνει τις αναγκούλες της, αλλά μπροστά στην αγάπη μας γι' αυτά, νομίζω πως αντέχεται.