COSMO MIKE
Νεοφερμένο μέλος
Πριν μια βδομαδα εχασα τον 9 μηνων γατο μου, τον Τιμπετο. Του ειχα λατρεια και φυσικα κοιμοταν μαζι με τη σκυλιτσα μου την Μπιλα πανω στο κρεβατι μας. Απλα ο γατουλης ηταν free spirit και μολις ανοιγε μπαλκονοπορτα την κοπαναγε και βολταριζε στον κηπο. Μετα απο λιγο του ανοιγες την πορτα και εμπαινε σουμπιτος γουργουριζοντας, Εκεινο το βραδυ ειχα γυρισει αργα απο το γραφειο, εφαγα και με πηρε ο υπνος στον καναπε. Κατα τις 4:00 ξυπνησα ανησυχος και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα... ελειπε ο γατος. Αρχισα να τον ψαχνω, πηγα στον κηπο και μετα βγηκα στο δρομο. Και εκει επαληθευτηκαν οι φοβοι μου... ηταν ξαπλωμενος και παγωμενος πανω στο πεζοδρομιο μας (τον χτυπησε αυτοκινητο). Τετοια στεναχωρια λιγες φορες την εχω νοιωσει. Το πρωι τον εθαψα διπλα στο σπιτι. Η ειρωνια ειναι οτι αυτο το γατι το ειχα παρει μια βδομαδα πριν σωσω απο το δρομο τον Λουκουμαδακο της Aporw και για αυτον το λογο επρεπε να δωσω τον Λουκουμα και τις 2 αδερφες του. Ιδου μια φωτογραφια του κουκλου μου οταν ηταν 6 μηνων μαζι με τη Μπιλα μου:
Μετα απο 2-3 μερες αποφασισαμε με τη γυναικα μου να παρουμε ενα γατακι απο γατοαγγελια. Ψαχναμε αρσενικο και περιπου 1 μηνος για να συνηθισει αμεσα τη γατα μου την Ψιψη, την Μπιλα και τους 2 μεγαλους μου σκυλους, το Ρουφους και την Κρουελα. Δυστυχως δεν βρηκα μεσω του mycat.gr αλλα βρηκαμε 4 γατακια που τα χαριζαν στο Χαιδαρι. Οταν πηγα, τα 2 τα ειχαν χαρισει και ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ενα μαυρο με τρεις ασπρες βουλες στην κοιλια και σε αυτο που πηρα (καταμαυρο με ανεπαισθητες ραβδωσεις-μαμα μαυρη - μπαμπας πορτοκαλογατος). Η 3χρονη κορη μου τον εχει λατρεψει και τον εβγαλε Πρισονι (μην ψαχνετε λογικη...!). Ο γατουλης ειναι απιστευτα καλοβολος και τα παει αριστα με την Ψιψη και τους 3 σκυλους. Οποτε σας παρουσιαζω το Πρισονι:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Απαπα...τελειο το πρισονι!!!!!!!!

....καλως ηρθες καταρχην στην παρεα μας.....και επισημα...ειναι απιστευτα γλυκας ο μικρουλης σου,να τον χαιρεσαι οπως και τα σκυλακια σου αλλα και ολη την οικογενεια σου!!ΥΓ....το σκυλακι που βλεπω στη φωτο,ειναι αφγκαν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
COSMO MIKE
Νεοφερμένο μέλος
Η Μπιλα ειναι ημιαιμο Σαλουκι. Αν δεν τα ξερεις ειναι περσικα και της ιδιας συνομοταξιας με τα Αφγκαν. Και αυτην απο αγγελια την πηραμε, 45 ημερων.
Terifique
Δραστήριο μέλος

Λυπάμαι για τον μικρό που έχασες.... οπότε επ' ευκαιρίας προσοχή με τους κήπους/μπαλκόνια κλπ., κλπ.

truzoni
Νεοφερμένο μέλος

Εχει και μπλε ματακια..χμμμμμμμ

Να το χαιρεστε!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω.
Η Μπιλα ειναι ημιαιμο Σαλουκι. Αν δεν τα ξερεις ειναι περσικα και της ιδιας συνομοταξιας με τα Αφγκαν. Και αυτην απο αγγελια την πηραμε, 45 ημερων.
να τη χαιρεστε!!!!! ειναι παρα πολυ κουκλα....ναι...φαινεται οτι δεν ειναι αφγκαν,αλλα κατι κοντινο...

fenaki12
Δραστήριο μέλος
COSMO MIKE
Νεοφερμένο μέλος

Το Πρισονι με το κρεβατακι του και την τουαλετα του. Ο Ρουφους παρακολουθει διακριτικα.
Βολταροντας ανεμελα αναμεσα στα θηρια...
How do you like your kitten? Regular or extra crispy!!!
Μην αγχωνεστε, ουτε τον τρωνε ουτε τον δαγκωνουνε. Οσο ειναι μωρο δεν τον αφηνω χωρις επιτηρηση. Ο Ρουφους του αρεσει να το γλυφει (λες να θελει να τον δοκιμασει πριν τον φαει
... και η Κρουελα απλα της αρεσει να βαζει το κεφαλι του στο στομα της
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Θα ξεκινησω με μια δυσαρεστη ιστορια.
Πριν μια βδομαδα εχασα τον 9 μηνων γατο μου, τον Τιμπετο. Του ειχα λατρεια και φυσικα κοιμοταν μαζι με τη σκυλιτσα μου την Μπιλα πανω στο κρεβατι μας. Απλα ο γατουλης ηταν free spirit και μολις ανοιγε μπαλκονοπορτα την κοπαναγε και βολταριζε στον κηπο. Μετα απο λιγο του ανοιγες την πορτα και εμπαινε σουμπιτος γουργουριζοντας, Εκεινο το βραδυ ειχα γυρισει αργα απο το γραφειο, εφαγα και με πηρε ο υπνος στον καναπε. Κατα τις 4:00 ξυπνησα ανησυχος και καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα... ελειπε ο γατος. Αρχισα να τον ψαχνω, πηγα στον κηπο και μετα βγηκα στο δρομο. Και εκει επαληθευτηκαν οι φοβοι μου... ηταν ξαπλωμενος και παγωμενος πανω στο πεζοδρομιο μας (τον χτυπησε αυτοκινητο). Τετοια στεναχωρια λιγες φορες την εχω νοιωσει. Το πρωι τον εθαψα διπλα στο σπιτι. Η ειρωνια ειναι οτι αυτο το γατι το ειχα παρει μια βδομαδα πριν σωσω απο το δρομο τον Λουκουμαδακο της Aporw και για αυτον το λογο επρεπε να δωσω τον Λουκουμα και τις 2 αδερφες του. Ιδου μια φωτογραφια του κουκλου μου οταν ηταν 6 μηνων μαζι με τη Μπιλα μου:
![]()
Μετα απο 2-3 μερες αποφασισαμε με τη γυναικα μου να παρουμε ενα γατακι απο γατοαγγελια. Ψαχναμε αρσενικο και περιπου 1 μηνος για να συνηθισει αμεσα τη γατα μου την Ψιψη, την Μπιλα και τους 2 μεγαλους μου σκυλους, το Ρουφους και την Κρουελα. Δυστυχως δεν βρηκα μεσω του mycat.gr αλλα βρηκαμε 4 γατακια που τα χαριζαν στο Χαιδαρι. Οταν πηγα, τα 2 τα ειχαν χαρισει και ειχα να διαλεξω αναμεσα σε ενα μαυρο με τρεις ασπρες βουλες στην κοιλια και σε αυτο που πηρα (καταμαυρο με ανεπαισθητες ραβδωσεις-μαμα μαυρη - μπαμπας πορτοκαλογατος). Η 3χρονη κορη μου τον εχει λατρεψει και τον εβγαλε Πρισονι (μην ψαχνετε λογικη...!). Ο γατουλης ειναι απιστευτα καλοβολος και τα παει αριστα με την Ψιψη και τους 3 σκυλους. Οποτε σας παρουσιαζω το Πρισονι:
![]()
Μαυρογατίδιο τέλειο..............Θα τρελαθω΄..............τι μούτρο είναι αυτό/???????????????????
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Ρε είναι μια σταλίτσα το νινι........τώρα κατάλαβα το μέγεθος του που είναι δίπλα στο σκύλο....απαπαααααΜερικες σημερινες φωτογραφιες. Οσοι πασχουν απο καρδιοπαθειες να αλλαξουν θεμα!
Το Πρισονι με το κρεβατακι του και την τουαλετα του. Ο Ρουφους παρακολουθει διακριτικα.
![]()
![]()
![]()
Μην αγχωνεστε, ουτε τον τρωνε ουτε τον δαγκωνουνε. Οσο ειναι μωρο δεν τον αφηνω χωρις επιτηρηση. Ο Ρουφους του αρεσει να το γλυφει (λες να θελει να τον δοκιμασει πριν τον φαει... και η Κρουελα απλα της αρεσει να βαζει το κεφαλι του στο στομα της
).

z1na
Νεοφερμένο μέλος

τρελένομαι οταν γατες και σκυλοι εχουν τοσο καλες σχεσεις!!!

COSMO MIKE
Νεοφερμένο μέλος
Τελειο το μπιζονακι!!!!
Μπιζονι! Ωραιο παρατσουκλι...
natalouko
Επιφανές μέλος

Να το χαίρεστε όπως και όλα τα ζωάκια σας!!!

Voula
Διάσημο μέλος
Καλό θα είναι στο μέλλον να αποφεύγεις να το βγάζεις έξω. Δυστυχώς πάντα έχουν άσχημη κατάληξηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
COSMO MIKE
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Το μόνο που θα μπορούσες να είχες κάνει (και το οποίο κάνω εγώ) να κλείνεις τα αυτιά στα παρακάλια του στυλ 'θέλω να πάω βόλτα' ή να γίνεις τόσο σχιζοφρενής που να κοιτάς συνέχεια γύρω σου μη τυχόν και έχεις ξεχάσει παράθυρο ή πόρτα ανοικτή... Οσο και αν ματωνει η καρδια μου που τον εχασα, αναρωτιεμαι αν μπορουσα να ειχα κανει κατι διαφορετικο...

COSMO MIKE
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Στεναχωρηθηκα πολυ για τον Τιμπετο!

Λυπαμαι πολυ..

Το μαυριδιο κουκλι!

ερωτας!

θεος!

Καλα και τα σκυλουνια ειναι φοβερα!

Για ακομη μια φορα σ'ευχαριστω πολυ που εφερες τον Λουκουμα στη ζωη μου!

konstans
Περιβόητο μέλος

.Και πως κυκλοφοράει άνετο μέσα στα θηρία

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μερικες σημερινες φωτογραφιες. Οσοι πασχουν απο καρδιοπαθειες να αλλαξουν θεμα!
![]()
![]()
![]()
Μην αγχωνεστε, ουτε τον τρωνε ουτε τον δαγκωνουνε. Οσο ειναι μωρο δεν τον αφηνω χωρις επιτηρηση. Ο Ρουφους του αρεσει να το γλυφει (λες να θελει να τον δοκιμασει πριν τον φαει... και η Κρουελα απλα της αρεσει να βαζει το κεφαλι του στο στομα της
).

Τέλεια εικόνα!!! Σαν μεζές φαίνεται ανάμεσα στα θηρία!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool