Μήπως χαθεί μέσα σε τόσο μεγάλο σπίτι;
Του δείξατε όλα τα κατατόπια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι μωρέ, το καημένο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
ατο δεν ειναι ποντικι καλε αρουραιος ειναι
Που να δεις αυτά που κυκλοφορούν κάτω από το σπίτι μας,μεγάλα σαν γάτες και οι πολυκατοικία καινούργια μόνο 5χρωνών.Αλίμονό μας έτσι και αρχίσουν να ανεβαίνουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
υπαρχουν τετοια πλασματα??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασιε τι ειναι αυτο????υπαρχουν τετοια πλασματα??
Έλα mimikaki μια βόλτα από Ν.Σμύρνη και θα τα δεις

mimikaki
Διάσημο μέλος
Έλα mimikaki μια βόλτα από Ν.Σμύρνη και θα τα δεις![]()
![]()
![]()
αστο καλυτερα!!! αυτα τρομαζουν και γατα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβερο το χαμστερακι και το σπιτακι του ακομη πιο φοβερο!! ποσο κοστισε αν επιτρεπεται;θα ηθελα και 'μενα να με αφηναν να παρω χαμστερακι...

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
,τα αλλα μπορεις να τα φτιαξεις εσυ.εγω εφτιαξα ενα τουνελ που του αρεσει πολυ,με ρολο υγειας και κουζινας,κοιτα το!
το κακο ειναι οτι τα χαμστερακια πρεπει να κοιμουνται ολη την ημερα γιατι ειναι νυχτοβια ζωακια και δεν κανει να τα ξυπνας.
BokSurat
Νεοφερμένο μέλος
Είχα και εγώ χαμστεράκι όταν ήμουνα πιο μικρή, και το αγαπημένο μας παιχνίδι όταν τον είχα έξω από το κλουβί του ήταν να του φτιάχνω λαβυρίνθους με το jenga (ένα παιχνίδι με ξύλινα τουβλάκια), με αδιέξοδα και ένα μονο δρόμο σωστό με είσοδο και έξοδο, με το οποίο τρελαινόταν να τρέχει. Βεβαια πολλές φορές όταν πήγαινε σε αδιέξοδο πήδαγε πάνω από τα τουβλάκια και έμπαινε σε άλλο διάδρομο και κάποιες φορες γύριζε προς τα πίσω, άλλες πάλι φορες τον εμπόδιζα να πηδήξει το αδιέξοδο και του έβαζα εμπόδιο με τα χέρια μου, αλλα έχει απίστευτο γέλιο το πως τρέχει και είναι απίστευτο το πως βρίσκει το δρόμο του μέσα από τους ξύλινους "τοίχους". Καλά παιχνιδάκια σου εύχομαι μαζί του και έχε υπόψιν σου ότι καλο είναι να παίζετε, όταν έχει ήδη ξυπνήσει και να μην τον ξυπνάς εσύ. Εμένα ο δικός μου ξυπνούσε κατά τις 9 με 9:30 το βραδυ.

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!! θελω και εγω
:cry: η μαμα δεν με αφηνει
:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
, έχεις και γάτα μαζί στο ίδιο σπίτι?
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
και μερικες νεες φωτο!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αγγελική γίνεται να τον βγάλεις και μια όταν είναι φουσκωμένα τα μάγουλα του?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool