Νέο μέλος

ntourountourou

Νεοφερμένο μέλος

Η ntourountourou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Γεια σας!!!!Σήμερα πήρα την γατούλα μου και αμέσως γράφτηκα εδώ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ!!!!
Να σας πω λίγα πράγματα για την γάτα!!!!Είναι 2μιση μηνών περσίας ,χρώματος μπεζ και θηλυκιά!!!!!
Την πήραμε απο γνωστό petshop του Πειραιά και ήταν όλα πολύ καλά.Ήρεμο,πανέμορφο,φιλικό και παιχνιδιάρικο. Την πήραμε και την πηγαμε αμέσως σε κτηνίατρο δικό μας για να μας ενημερώση για την υγεία της!Και την είδε και είπε ότι χαίρει άκρας υγείας!!!!Όλα καλά ως εδώ....
Από την ώρα που ήρθαμε σπίτι όλα άλλαξαν!!!!Κάνει σαν τρελό.Πάει πίσω απο τηλεοράσεις dvd και τα λοιπά!!!!Δεν κάθεται σε μια μεριά παρα μόνο ενα μισάωρο που κοιμήθηκε πάνω μου!!!!Ενώ της πήραμε όλα τα πράγματαπου χρειάζεται (άμμος,παιχνιδάκια,κρεββατάκι,μπολάκια νερού φαγητου ,τροφή,χτένες και τα λοιπά) δεν τα έκανε στην άμμο αλλά τα έκανε στο κουτί μεταφοράς της!!!!και τα υγρά και τα στερεά!!!!!!Τι θα κάνω με αυτό τό θέμα???? Το ότι δεν με πλησιάζει και τρέχει φοβισμένη???? μήπως δεν με θέλει????Έχω απογοοητευτεί τελείως!!!!!Μέχρι και χουυυυυυυυυυυυυυυ!Σας παρακαλώ βπηθήστε με!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχραιμία!:D
Κατ'αρχήν καλώς ήρθες!:hello:
Μην πανικοβάλεσαι;) η μικρούλα θέλει λίγο χρόνο για να εξοικιωθεί με τον νέο χώρο.Αυτό για αυτήν είναι πιό σημαντικό απ'οτι να εξοικιωθεί μαζί σου.Φυσικό είναι, να είναι στην αρχή στερσαρισμένη.Πρέπει πρώτα να μάθει τον χώρο.Και είναι πολύ μικρή ακόμη οπότε και πολύ ζωηρή!;) Για την άμμο της τώρα, συνήθως την μαθαίνουν πολύ γρήγορα.
Μόλις φάει βαλ'την στην άμμο και αν θες κάνε με το ποδαράκι της την κίνηση του σκαψίματος.Θα δείς πόσο εύκολα θα καταλάβει γιατί χρησιμεύει η άμμος.;):D
Καλώς την δέχτηκες, να περνάτε καλά μαζί και πού και πού γράφε μας να μαθαίνουμε πώς περνάτε.:D
Για οτι απορίες έχεις εμείς είμαστε εδώ.;)
Τα ίδια ακριβώς πέρασα όταν πριν πεντέμιση χρόνια έφερα σπίτι την Μυρτούλα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει απολυτο δικιο η νικη. η γατα θελει το χρονο της να προσαρμοστει. μην πανικοβαλλεσαι. για την αμμο κανε οτι σου ειπε η νικη, και συμπληρωματικα μπορεις να διαβασεις τα αρθρα του σαιτ. εχει απειρες πληροφοριες για να βοηθησεις τη γατα σου, λιγο χρονο δωστης και θα γινετε οι καλυτεροι φιλοι ! :D

Εγώ πρόσεξα πως κοιμήθηκε επάνω σου. Αυτό είναι πολύ καλό, σε κατατάσσει ανάμεσα στα... αγχολυτικά έπιπλα του σπιτιού! :lol::lol::lol:
Χωρίς πλάκα τώρα, αυτό βοηθάει για να δεθεί το γατί μαζί σου.
Όπως είπαν και τα κορίτσια πριν, λίγο χρόνο θέλει μόνο. Άντε, περιμένουμε τα ευχάριστα νέα! :)

Καλως την δεχτηκατε!
Ψυχραιμια οπως ειπε η Νικη.
Χρειαζεται το χρονο της να προσαρμοστει, λογικα δε θα παρει πανω απο 2-3 μερες.
Φροντιστε να μην την στρεσαρετε προσπαθωντας να την παρετε αγκαλια η να παιξετε μαζι της. Αφηστε την να ρθει οταν θελει αυτη.
Το οτι τα εκανε στο κουτι ειναι θεμα στρες.
Βαλτε την αμμο της σε ενα σημειο που θα αποφασισετε εσεις, και πηγαιντε τη μετα το φαγητο απλα να τη μυρισει, συνηθως πανε κατευθειαν.
Προσπαθηστε να μην της δινετε σημασια ωστε να ακουει τις φωνες σας και τις κινησεις σας και να καταλαβει οτι δεν κινδινευει απο εσας.
Υπομονη κανα δυο μερουλες, ολα καλα θα πανε!
Καλως μας ηρθατε και παλι, και περιμενουμε νεα σας!:)

ΥΓ Πως ειναι το ονομα της?

καλως την δεχτηκες!!! Μην ανησυχεις, μεχρι αυριο θα ξερει που ειναι το κουτι της! Ο δικος μου παρολο που ηταν ησυχος και παιχνιδιαρης απο την 1η κιολας μερα, τα κακακια του τα εκανε πανω στο κρεββατι μου, το ιδιο και τα τσισα του! Αφου τον βλεπαμε να ετοιμαζεται να κατουρησει στο χαλι και τον πιαναμε και τρεχαμε να τον παμε στην αμμο του. Για 2-3 μερες ηθελε βοηθεια αλλα εμαθε και απο τοτε δεν εχει λερωσει αλλου. Οποτε μην απελπιζεσαι, σε λιγες μερες θα πηγαινει μονη της. Οσο για την "τρελλα" της, μεχρι να γινει 1 ετους θα ειναι παλαβο γατακι και θα τρεχει και θα κανει αταξιες. Να σου ζησει!!!!

Σας ευχαριστώ όλους και όλες που μου απαντήσατε....!:D
Το θεματάκι με την άμμο λύθηκε.:up:Της έβαλα τα κακακια και τα τσίσα της που είχε κανει στην άμμο και πήγε τις υπόλοιπες φορές εκεί....!!!:up:>ΩΩΩΩΩωωωωωΗ|ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒ|
](Τα αλαμπουρνέζικα τα γράφει η γάτα!!!χεχεχε ανεβαίνει στο laptop)
To ότι είναι λίγο φοβισμένη ισχύει!!!!Βέβαια ο ύπνος πάνω μου δίπλα μου στο κρεββάτι και πανω στην πλάτη μου συνεχίζετε και μαρέσει!!!!!:redface::lol:
Τώρα για το όνομα.....Έψαχνα χτες πόσες ώρες με την σκέψη με το google και απο δώ!!!Δεν μπορώ να βρω κάτι να μαρέσει....Σύντομα θα βάλω φώτο της να κανουμε ένα ομαδικό συνέδριο μήπως και της βρούμε κάτι όμορφο οπως είναι και η ίδια!!!!!!!
Σας ευχαριστώ και πάλι !!!!:)

παρε της κανα παιχνιδακι να παιζει, μιλα της γλυκα και ολα θα πανε καλα. να μας ενημερωσεις για το ονομα. :)

Καλησπερα και καλωσηρθατε!
Να τη χαιρεστε τη μικρη,με υπομονη και αγαπη ολα θα φτιαξουν.Για ονοματακια μπορειτε να δειτε στο Excel εδω καποια προτεινομενα.:)

παρε της κανα παιχνιδακι να παιζει, μιλα της γλυκα και ολα θα πανε καλα. να μας ενημερωσεις για το ονομα. :)
εννοείται πως της έχω πάρει!!! πολλά και παίζει με όλα!!!! Σε ευχαριστώ πάντως!!!
Καλησπερα και καλωσηρθατε!
Να τη χαιρεστε τη μικρη,με υπομονη και αγαπη ολα θα φτιαξουν.Για ονοματακια μπορειτε να δειτε στο Excel εδω καποια προτεινομενα.:)
Ευχαριστώ!!!!! Σε ευχαριστώ για την λίστα αλλά δεν μαρέσουν καθόλου!!!!Μόνο το ζιζέλ μάρεσε αλλά το έχει μια φίλη μου στην γάτα της και δεν θέλω!!!
Πάντως λέω να ανοίξω θέμα για φήφισμα!!!!

εννοείται πως της έχω πάρει!!! πολλά και παίζει με όλα!!!! Σε ευχαριστώ πάντως!!!

Ευχαριστώ!!!!! Σε ευχαριστώ για την λίστα αλλά δεν μαρέσουν καθόλου!!!!Μόνο το ζιζέλ μάρεσε αλλά το έχει μια φίλη μου στην γάτα της και δεν θέλω!!!
Πάντως λέω να ανοίξω θέμα για φήφισμα!!!!

καλη ιδεα!!! Εμενα μου πηρε 1 μηνα να του βρω ονομα (γι'αυτο τα πρωτα του εμβολια τα εκανε σε ηλικια 3 μηνων και οχι 2) :lol: Παντως αξιζε ο κοπος, καθε μερα του ταιριαζει περισσοτερο :D

Επειδη εχω κολλημα με τα ιαπωνεζικα ονοματα, θα σου προτεινω μερικα:
hime (χίμε, πριγκηπισα), hinata (χινάτα), yuuki (γιούουκι, νομιζω εχει σχεση με θαρρος), yuki (γιούκι, χιονι), Ino (ίνο)

καλη ιδεα!!! Εμενα μου πηρε 1 μηνα να του βρω ονομα (γι'αυτο τα πρωτα του εμβολια τα εκανε σε ηλικια 3 μηνων και οχι 2) :lol: Παντως αξιζε ο κοπος, καθε μερα του ταιριαζει περισσοτερο :D

Επειδη εχω κολλημα με τα ιαπωνεζικα ονοματα, θα σου προτεινω μερικα:
hime (χίμε, πριγκηπισα), hinata (χινάτα), yuuki (γιούουκι, νομιζω εχει σχεση με θαρρος), yuki (γιούκι, χιονι), Ino (ίνο)
Αχ είσαι πολύ καλή σε ευχαριστώ πολύ!Τελικά της βρήκα όνομα !!!Την ονόμα Σάλι (κατα το τσε μπερι) γιατι της αρεσει να κοιμάται στην πλάτη μου!!!Βέβαια δεν ακούει το όνομα της αλλα αυτό είναι λεπτομπέρεια!!!:lol: σματσ σε ολες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back