Νέο φιλοζωϊκό σωματείο στην Αθήνα

πραγματικά μετέφερα μια είδηση που είδα και φυσικά για τον λόγο αυτό παρέθεσα και όλα τα δεδομένα που είχα, αν κάποιος θα ήθελε να το ψάξει μόνος του.
Τώρα αν πρόκειται για "διαφήμιση" ή όχι νομίζω με την ίδια λογική πρέπει να λογοκρινόμαστε και όταν αναφερομαστε σε μια καλή τροφή, άμμο ή και έναν καλό στη δουλειά του γιατρό...ας μην χάνουμε την ουσία, δεν το θεωρώ επιθετικό πια, ουτε εριστικό, απλά γραφικό:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο καθένας λέει αυτό που θέλει, δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις άγχος... Δεν νομίζω ότι το μήνυμά μου ήταν ούτε προσβλητικό ούτε εριστικό. Καμιά φορά ο έχων την μύγα μυγιάζεται... Αφενός διόρθωσα μια λανθασμένη πληροφορία. Αφετέρου εξακολουθώ να διατηρώ επιφυλάξεις για το αν είναι απαραίτητο να γίνονται τέτοιου είδους "διαφημίσεις", οι οποίες σε τελική ανάλυση απαγορεύονται και από τους όρους χρήσης...
Chouzouris,γιατι δεν μενεις για συζητηση απλα?Τι ειναι αυτο που κανεις(γραφεις κατι και αποσυνδεεις αμεσως)?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν καταλαβαίνω τί λες.:hmm:

το θεμα δεν ειναι η διαφιμηση αν το εχετε καταλαβει αλλα καμια φορα κανει κακο η λαθος πληροφορηση χωρις να ειναι εξακριβωμενη καλο ειναι να μαθουμε ενα νεο σωματειο αλλα να ειναι σωστες οι πληροφοριες κ διασταυρωμενες εκει ειναι το ολο θεμα τεσπα ο καθενας καλο θα ηταν να διασταυρωνει πρωτα της πληροφοριες κ μετα να της βγαζει στον αερα αυτα τα ολιγα

Καλα δεν πειραζει,και εγω απο αλλου ειμαι

Εεε εντάξει, τα λύνεις τα θέματα με ΠΜ!:lol:

Εισαι πολυ γατονι γι`αυτο σε γουσταρω τρελλα

Ενδιαφερον.. πως το ιδιο ατομο που ζηταει εμπεριστατωμένα σχόλια σε ενα ποστ συμμετεχει χωρίς κανενα πρόβλημα στο να γινεται μια συζητηση αλληλοθαυμασμου εστω κι αν αυτο κανει το θεμα οff και απομακρυνόμαστε απο τον σκοπο μας... πολύ ενδιαφερον...

Καλύτερα θα ηταν να παρει κανεις αθηναιος τηλεφωνο εκει η περισσοτεροι και να γραψετε εδω τι σας ειπαν αντι να λεμε ποσο τελειες ειμαστε και ποσο σουπερ κατα τη γνώμη μου την ταπεινη... ας ξαναγυρίσουμε λοιπον στο σωματειο.

Δεν εχω παρει τηλ.εκει γι`αυτο ας συναιχισουν οι υπολοιποι:).

:(:(:(:(:(Ασχετό τελείως,αλλά από δω και πέρα όπου το βλέπω θα το γράφω,γιατί τσακώνεστε συνέχεια:mad::mad::mad:Εδώ μιλάμε για τι γατούλες μας,δημιουργήστε ένα άλλο site για να μαλώνεται.Ήμαρτον και έλεος πια.

Το νέο αυτό σωματείο ονομάζεται "Φροντίδα Ζώων" . Κύριος στόχος του σωματείου θα είναι οι στειρώσεις αδέσποτων ζώων αλλα και η κτηνιατρική τους περίθαλψη και φυσικά και η προώθηση δράσεων για ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τα αδέσποτα. Κάποιοι που θέλουν να βοηθήσουν τα αδέσποτα αλλά δεν έχουν τα μέσα, θα μπορούν να απευθυνθούν στο σωματείο για σχετική βοήθεια.
Η ετήσια συνδρομή είναι 50 ευρώ.
Τηλ.Επικοινωνίας 210-3806137 για περισσότερες πληροφορίες.

:(:(:(:(:(Ασχετό τελείως,αλλά από δω και πέρα όπου το βλέπω θα το γράφω,γιατί τσακώνεστε συνέχεια:mad::mad::mad:Εδώ μιλάμε για τι γατούλες μας,δημιουργήστε ένα άλλο site για να μαλώνεται.Ήμαρτον και έλεος πια.

έχεις δίκιο βρε Πόπι, κάτι σα να υπάρχει στον αέρα, το μυρίζομαι και γω...:hmm:
δεν κάνεις κανένα ξεμάτιασμα μπας και στρώσουν τα πράγματα;:D;)

δεν κάνεις κανένα ξεμάτιασμα μπας και στρώσουν τα πράγματα;:D;)

Με πιρούνι κάνει; Γιατί αλλιώς σωτηρία δεν βλέπω:P

Με πιρούνι κάνει; Γιατί αλλιώς σωτηρία δεν βλέπω:P

Παπά θα σας βάλω να σας ξεματιάσει:lol::lol::lol::lol::lol:
Raisa σου μύρισε και σενα μπαρούτι;:(:(:(
Γιατί κάθετι όμορφο σε αυτή τη χώρα να γίνετε μπάχαλο:hmm::hmm::down::down::down:

Και μετά την πανσέληνο, τον ανάδρομο Ερμή, τα στραβοξυπνήματα κλπ κλπ. το αναθερμαίνω!!!:up:

Έχω σκοπό να πάω από κοντά λοιπόν να τσεκάρω!!!
Θέλει κανένας να πάμε μαζί??:)
(ή θα καθαρίσω μόνη μου!!!!:lol::lol::lol:)

Και μετά την πανσέληνο, τον ανάδρομο Ερμή, τα στραβοξυπνήματα κλπ κλπ. το αναθερμαίνω!!!:up:

Έχω σκοπό να πάω από κοντά λοιπόν να τσεκάρω!!!
Θέλει κανένας να πάμε μαζί??:)
(ή θα καθαρίσω μόνη μου!!!!:lol::lol::lol:)
Αν πας κάποια στιγμή που θα μπορούσα ευχαρίστως να έρθω μαζί σου. Άμα είναι παίρνω και τη Σίντυ και τότε θα δεις:lol::lol:.

και εγω και εγώ, μετά τις 17 που θα βρίσκομαι κέντρο και θα τελειώνω νωρίς δηλωνω παρουσία..
Υ.Γ. τελοσπαντων Νεκταρία αυτα τα υπονοούμενα για το CD δεν τα καταλαβαίνω...εγω παρέδωσα μια "ήσυχη" ηλικιωμένη γατούλα...ειμαι σίγουρη ότι κατι της ρίχνετε στο φαγητο..:P

και εγω και εγώ, μετά τις 17 που θα βρίσκομαι κέντρο και θα τελειώνω νωρίς δηλωνω παρουσία..
Υ.Γ. τελοσπαντων Νεκταρία αυτα τα υπονοούμενα για το CD δεν τα καταλαβαίνω...εγω παρέδωσα μια "ήσυχη" ηλικιωμένη γατούλα...ειμαι σίγουρη ότι κατι της ρίχνετε στο φαγητο..:P

Μετά τις 17 του μήνα εννοείς; Αν ναι ακόμα καλύτερα γιατί ως 16/6 είμαι λίγο πηγμένη με διάφορα που πρέπει να κάνω σε διάφορες ώρες.
Όσο για το 2ο μέρος του μυνήματος....:lol::lol::lol:. Άσε που θα έρθεις και θα δεις και μόνη σου!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back