elina1985
Νεοφερμένο μέλος
θα θυμαστε οτι πριν 4 μερες χασαμε την γατουλα μας.την ειχαμε 10 χρονια.απο τοτε δεν μπορουμε να συνελθουμε.οι περισσοτεροι καταλαβαινετε για τι πραγμα μιλαω.τεθηκε ομως ενα θεμα σημερα.να παρουμε νεο ζωακι.
απο την μια παντα ειχαμε ζωο στο σπιτι και αυτη η απωλεια μας στοιχισε πολυ σε ολους μας.το σπιτι ειναι αδειο.και λεγαμε να παρουμε νεο ζωακι.απο την αλλη ομως αισθανομαι οτι προδιδω την σερενατα.ακομα δεν εφυγε και εγω κανω σχεδια για να την αντικαταστησω.ειμαι σε διλλημα
μπορει και σε αυτη την περιπτωση να ισχυει ο ερωτας με ερωτα περναει ή μηπως δεν ειμαστε ακομα ετοιμοι για ...σχεση
να προσθεσω ακομα οτι οταν παρουμε ζωακι, ειτε γατουλα ειτε σκυλακι θα ειναι αδεσποτο.ειναι καλο να σκεφτομαι οτι θα βοηθησω μια ψυχουλα που εχει βεβαιο τελος και μαλιστα συντομο?να το κανω δλδ στην ψυχουλα της νατας να σωσω μια αλλη ψυχουλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elina1985
Νεοφερμένο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Στην αρχή ίσως σου φανεί λάθος, το "δεσιμο" άλλωστε με ένα ζωάκι δημιουργείται με το χρόνο..π.χ. ο Τσε στην αρχή μου φαινόταν απόμακρος, μάλιστα έκανα δεύτερες σκέψεις...αλλά αυτή τη σχέση δεν την αλλάζω με τίποτα. Τη Μαφάλντα μου την αγαπάω αλλα ακόμα δεν έχουμε τα "ιδιαίτερά μας"..πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ..μην απογοητευτείς δηλαδή αν πάρεις μια ψυχούλα και αμέσως δεν δεις την αγάπη που είχατε με την νάτα σου...αυτό έρχεται σιγα-σιγα...
menia
Δραστήριο μέλος
Και παίρνοντας νέο ζώο δε σημαίνει ότι την "αντικαθιστάς", κάθε οντότητα είναι ξεχωριστή. Απλά κάνεις ένα ΜΕΓΑΛΟ καλό και είμαι σίγουρη ότι στο νέο μέλος της οικογένειας θα βρεις άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να το αγαπήσεις... Κάντο όταν θα αισθανθείς εσύ έτοιμη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Εγω παντα επαιρνα γρηγορα αλλο γατακι. Αρχικα ενιωθα πως αποκλειεται να δεθω οπως με το προηγουμενο που εχανα, αλλα ο χρονος με διαψευδε παντοτε
Δεν αντικαθιστουσα το προηγουμενο, εχτιζα νεα σχεση με το χρονο, αλλα παντα η αγαπη που εδινα και επαιρνα με γεμιζε.Με η χωρις γατακι, θελει χρονο. Εμενα μου εκανε καλο παντως

drusilia
Διάσημο μέλος
Είναι διαφορετικό να πάρεις ζωάκι σαν αντικαταστάτη του παλιου, που πολλοί το κάνουν αλλά είναι λάθος γιατι ποτέ δεν είναι το ίδιο, και διαφορετικό να το πάρεις για παρεούλα και για να του προσφέρεις σπιτάκι.
Εγώ δεν ξέρω τι θα μου έβγαινε να κάνω, ουτε καν να το σκέφτομαι δεν θέλω...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλος περνει αλλο ζωακι στη μια μερα κι αλλος σε ενα χρονο. οφειλω ομως να πω οτι απο οτι εχω διαβασει καλυτερα ειναι να αφησεις ενα διαστημα ενος-δυο μηνων (αν δεν κανω λαθος
)
ολα εχουν να κανουν με εσανα. αν νιωθεις πως θελεις ενα αλλο ζωακι τοτε καντο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool