RedCat
Διάσημο μέλος
. Μ'αγαπαει πολύ, μ'αναζητάει μόλις μπαίνει στο σπίτι από τη δουλειά της, μου παίρνει λιχουδιες να φάωΕγω σε αντάλλαγμα αυτών την ξυπνάω το πρωι (ας ειναι και Σαββατοκύριακο) και της και της κάνω γουργουρίσματα και αγάπες. Στο νέο μου σπίτι με προσέχουν όλοι, αλλα πιο πολύ η νέα μου μαμα. Με έχει συνέχεια στο δωμάτιο της, χθες μου πήρε πολλα πολλα παιχνίδια και μέχρι και το καλοκαίρι θα με πάρει μαζί της...για να μη μείνω μόνη μου..
.Σας ευχαριστούμε και τα δύο που μας δώσατε ένα σπίτι και ασφάλεια για να μπορούμε να επικεντρωθούμε μόνο στο να σας αγαπάμε!!!

Ντομένικο & Γιασμίν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο βρε Νότα μου!!!Τι καλά! Αντε να μπει κι η νέα γατομαμά στο φόρουμ (ή μήπως είναι ήδη?
) να μαθαίνουμε νέα της μικρής!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

μπράβο πόσο χαίρομαι όταν βλέπω τέτοια!!
RedCat
Διάσημο μέλος
Μπράβο βρε Νότα μου!!!Τι καλά! Αντε να μπει κι η νέα γατομαμά στο φόρουμ (ή μήπως είναι ήδη?) να μαθαίνουμε νέα της μικρής!
H νεα-γατομαμα της Γιασμίν, έχει γραφτεί στο φόρουμ αλλα είναι λίγο ντροπαλή...που θα πάει όμως θα γράψει...ε Ολγάκι???

RedCat
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Πολυ καλα νεα!!!! Χαιρομαι που κερδισες το στοιχημα

Μπραβο σου βρε κοριτσι μου!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυριακή, τι κάνει το βρωμοπαίδι αυτό?? φαντάζομαι παιχνίδια που θα κάνει με τον Ρούντολφ....Στην επόμενη ζωή πάντως αν γεννηθώ γάτα, ένα τετοιο περιβάλλον θα θέλω..![]()
αυτό το βρωμοπαίδι μαζί με το άλλο βρωμοπαίδι, έχουν ριμάξει όλο το σπίτι βρε Νότα.
Ismini
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
αυτό το βρωμοπαίδι μαζί με το άλλο βρωμοπαίδι, έχουν ριμάξει όλο το σπίτι βρε Νότα.
τι κάνουν δηλαδή??
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool