kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!! Καλές γιορτές να έχουμε!!! ο Νανούκ και η Πραλίνα μας ακόμη περιμένουν το σπιτάκι τους....και όπως μπορείτε να δείτε είναι αυτοκολλητάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!! Καλές γιορτές να έχουμε!!! ο Νανούκ και η Πραλίνα μας ακόμη περιμένουν το σπιτάκι τους....και όπως μπορείτε να δείτε είναι αυτοκολλητάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η ευχή μου, μαζί με την αγαπημένη σου Πραλίνα, να αποκτήσετε και να μοιραστείτε το καλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο
από ένα σπιτάκι για δυο κουκλάκια ...αχώριστα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Υπέροχα ζουζουνάκια, αγαπημένα, αυτοκολλητάκια!

Δυο πολύτιμα δώρα ψάχνουν τον παραλήπτη τους που, αν σπεύσει κι εκείνος να φανεί, θα περάσουν μαζί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και μια ζωή γεμάτη αγάπη, ομορφιά και τρυφερά χουρχουρητά

kat-cats
Διάσημο μέλος
Ναι μωρέ Αλεξάνδρα μου
αγαπιούνται τόσο πολύ....όλο μαζί αγκαλίτσα είναι!!!!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Νανούκι μου πεντάμορφο, πόσο σου πηγαίνει το αγιο-βασιλιάτικο σκουφάκι! Καλά Χριστούγεννα γλυκά μου μπιζουδάκια!![]()
Η ευχή μου, μαζί με την αγαπημένη σου Πραλίνα, να αποκτήσετε και να μοιραστείτε το καλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο
από ένα σπιτάκι για δυο κουκλάκια ...αχώριστα!![]()
![]()

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Και τόσο ταιριαστά που θα ήταν αμαρτία να χωριστούν... Μόνο μαζί θα ζουν πλήρως ευτυχισμένα.
Εύχομαι οσονούπω τα καλά τα νέα Κατερίνα μου
kat-cats
Διάσημο μέλος
Ακόμα ψάχνουμε τον άνθρωπο μας, μια ζεστή αγκαλίτσα τώρα για τις γιορτές.....
Παίρνουμε βάρος, φουντώνουμε, εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους ξανά..
Ψάχνουμε κάποιον που καταλαβαίνει πως δεν είμαστε λούτρινα, ή δώρα για τα χριστούγεννα, κάποιον που καταλαβαίνει τις ευθύνες που συνεπάγονται όταν υιοθετείς μια ζωούλα, και πάνω απ'όλα, κάποιον που θα ανοίξει την αγκαλιά του και για τους δυο μας ..
είναι πολύ όμορφος ο γατούλης, αλλά είναι λίγο δύσκολη η περίπτωσή του γιατί φοβάται τους ανθρώπους. Αν βρεθεί κάποιος στην αθήνα να τον πάρει, θα πρέπει να έρθει στο βόλο να τον πάρει ή μπορείτε να τον φέρετε εσείς?
kat-cats
Διάσημο μέλος
είναι πολύ όμορφος ο γατούλης, αλλά είναι λίγο δύσκολη η περίπτωσή του γιατί φοβάται τους ανθρώπους. Αν βρεθεί κάποιος στην αθήνα να τον πάρει, θα πρέπει να έρθει στο βόλο να τον πάρει ή μπορείτε να τον φέρετε εσείς?
Ο γατούλης είναι όντως πολύ όμορφος και είναι ολίγον φοβικός. Γι αυτό το λόγο τον δίνουμε, ει δυνατόν μαζί με την Πραλίνα, γιατί τον βοηθάει πάρα πολύ στη συμπεριφορά του. Ηδη έχει κάνει πολλά βήματα, δέχεται την παρουσία των ανθρώπων, χουρχουρίζει, είναι γενικά πολύ ήρεμος!! καμία σχέση με όταν τον βρήκε η κοπέλα που τον φροντίζει.
Αναζητούμε λοιπόν γονιό που να θέλει δύο γατάκια, τα οποία όπως βλέπετε έχουν δέσει πολύ μεταξύ τους, αυτοκόλλητα. Ούτε στον κτηνίατρο δεν μπορεί η κοπέλα να τα πάει χωριστά. Η Πραλίνα τρελαίνεται χωρίς τον Νανούκ. Αγαπιούνται πάρα πολύ!!! Εάν λοιπόν ενδιαφέρεται κάποιος και για τα δύο, θα τα φέρει η κοπέλα στην Αθήνα.
Εξάλλου τα δύο γατάκια είναι καλύτερα από ένα σε ένα σπιτικό. Παίζουν κι αυτά όταν λείπουμε εμείς στη δουλειά και είναι κι αυτά πιο ήρεμα!!! Το ξέρω από προσωπική πείρα, που είχα μια γατούλα και βρήκα άλλη κάποια στιγμή και παρόλο που ζήσαμε 6 μήνες με πίεση, τώρα είναι πολύ καλά μαζί!!! παίζουν, τρέχουν, κοιμούνται κοντά - κοντά και δεν νοιώθουμε και εμείς άσχημα όταν λείπουμε!!!

ναι, το ξέρω, είναι πάντα καλύτερα να είναι δύο μαζί μέσα σε ένα σπίτι αντί για ένα για πολλούς λόγους. Άμα έχω τίποτα υπόψη μου, θα σας ενημερώσω
Να ρωτησω κάτι? Για ποιο λόγο δεν μπορείτε να κρατήσετε τις δύο γάτες μιας και βολεύτηκαν στο σπίτι και κανουνε και καλή παρέα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
ναι, το ξέρω, είναι πάντα καλύτερα να είναι δύο μαζί μέσα σε ένα σπίτι αντί για ένα για πολλούς λόγους. Άμα έχω τίποτα υπόψη μου, θα σας ενημερώσωΝα ρωτησω κάτι? Για ποιο λόγο δεν μπορείτε να κρατήσετε τις δύο γάτες μιας και βολεύτηκαν στο σπίτι και κανουνε και καλή παρέα?
Τις δύο γατούλες δεν τις έχω εγώ. Βρίσκονται στο Βόλο στο σπίτι της κοπέλας που της βρήκε και έχει ήδη 3 γάτες δικές της οι οποίες όμως δεν αποδέχονται εύκολα φιλοξενούμενα. Με αποτέλεσμα - το σπίτι μικρό - να έχει τα δύο φιλοξενούμενα στην κουζίνα και τα δικά της 3 στην κρεβατοκάμαρα....με φόβο να συναντηθούν και να ξεπουπουλιαστούν...ειδικά η μία γάτα της δεν τα δέχεται με τίποτα! Ετσι προσπαθεί να βρει σπιτάκι γι αυτά τα δύο μαζί μιας και όλα δείχνουν πως αγαπιούνται τόσο που δεν πρέπει να χωριστούν! το ελπίζουμε....
kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!!!
μεγαλώνουν τα μωρά, εξοικειώνονται και ανοίγονται όλο και περισσότερο, και αναζητούν ακόμη το σπιτάκι τους!
οκ, αμα έχω τίποτα υπ'οψη μου θα σας ενημερώσω , μακάρι να βρεθεί κάτι.
kat-cats
Διάσημο μέλος
οκ, αμα έχω τίποτα υπ'οψη μου θα σας ενημερώσω , μακάρι να βρεθεί κάτι.
σε ευχαριστώ πολύ!!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Ελπίζουμε να μην μας ξεχάσατε...μεγαλώνουμε κι ομορφαίνουμε.
Έχουμε αποπαρασιτωθεί πλήρως, ο κτηνίατρος λέει πως είμαστε υγιέστατα και ψάχνουμε το σπιτάκι μας μαζί!
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, δεν θέλουμε να ξαναχωριστούμε.
εγώ δε σας ξέχασα,ρωτάω από δω και εκεί και αν ειναι κάτι σίγουρο θα σας πω, για να μην λεμε αερολογίες.
kat-cats
Διάσημο μέλος
εγώ δε σας ξέχασα,ρωτάω από δω και εκεί και αν ειναι κάτι σίγουρο θα σας πω, για να μην λεμε αερολογίες.
Ευχαριστώ πολύ που μας σκέφτεσαι...
ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να δοθούν μαζί, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλά μωρά και ταιριάζουν απίστευτα μαζί!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Αγιε Βασίλη μας, σε παρακαλούμε φέρε στο υπέροχο γατο-ζευγαράκι μας το δωράκι που περιμένουν!
kat-cats
Διάσημο μέλος
Αγιε Βασίλη μας, σε παρακαλούμε φέρε στο υπέροχο γατο-ζευγαράκι μας το δωράκι που περιμένουν!![]()
![]()
μακάρι να τα σκεφθεί και να γίνει το θαύμα!!! σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε Καλές Γιορτές!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool