Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Τηλ. επικοινωνιας: 6982561252 email: vladimir_alexantrof@yahoo.grΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Ο μικρουλης ειναι μια σταλια γλυκα! Ολο παιχνιδια και χαρες και κατι ματαρες να! Δεν καθεται να τον βγαλω φωτο με τιποτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Βλαδίμοιρε προσπάθησε να τον βγάλεις φωτογραφία γιατί βοηθάει πολύ.

επίσης κάνε επεξεργασία του πρώτου μηνύματος και πρόσθεσε ένα τηλέφωνο και ένα e-mail.
Επίσης πες και στη φίλη σου να ψάξει και αυτή, γιατί δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη περίοδος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Ναι το ξερω οτι βοηθαει αλλα δεν καθεται ο μικρος ειναι ζωηρουλης
Θα περιμενω να προσπαθησω παλι το απογευμα γιατι τωρα παιζει στους θαμνους...
Με την πρωτη ευκαιρια τσουπ θα τον βγαλω μην ανησυχειτε! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Να μαστε και εμεις οι μικροι. Τσουπ κατσαμε για μερικες φωτογραφιες...

Uploaded with ImageShack.us
Και εγω τρωμε γιατι πειναγαμε πολυ μολις μας μαζεψε ο μπαμπας.

Νιαου...? Νιαου... Χαχ ευχαλιχτω πολυ που ειδατε και εμενα τον μικλουλη... Ελπιχιω καποιοχ να με παλει και εμενα τον μικλουλη ανθλακουλη για να εχω και εγω ενα χπιτακι να μεινω... Α. Να πω επιχηχ οτι παω κανονικα χτην αμμο μου και τλωω και πινω νελακι και κανω ολο παιχνιχιακια. Νιαου απο μενα...

Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Τον μικρουλη τον εχω εγω πλεον στην αποθηκη - δωματιο και του εχω βαλει φαγακι και νερο και αμμο την οποια χρησιμοποιησε μονος του.
Απο οτι εμαθα, καποιου η γατα γεννησε και δεν το ηθελε το μικρο και το αμολησε στο γκαραζ. Αυτος περασε στην παραδιπλα πολυκατοικια και αρχισε να τον ταιζει η φιλη μου η οποια ομως θα μετακομισει και δεν μπορει να το παρει μαζι της δυστυχως και ετσι το πηρα εγω μεχρι να βρεθει ενα σπιτακι και για αυτο. Θα δωθει καθαρουλης, εμβολιασμενος, αποπαρασιτωμενος μαζι με το βιβλιαριο του σε καποιον που θα του ανταπωδωσει την αγαπη και την στοργη που χρειαζεται. Βεβαιως μολις μεγαλωσει αρκετα να τον στειρωσουν. Αγορι νομιζω οτι ειναι... 

Voula
Διάσημο μέλος

Αύριο προσπάθησε να τραβήξεις κι άλλες φωτό και τα λέμε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ τι γλυκούλι! Και ανθρακούλης κιόλας
Βάλτε αγγελίες και εδώ! Καλή τύχη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Kαλή τύχη στον μικρούλη είναι τόσο κούκλος που δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα

Seraph
Νεοφερμένο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Έχει και καλτσάκια και μενταγιόν!!!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει και καλτσάκια και μενταγιόν!!!![]()
Τι μενταγιον βρε!!! Αγοράκι είναι!!!.... Άρα είναι παπιον

Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Νομιζω αγορακι ειναι δεν παιρνω ορκο.
Θα μας πει καλυτερα η γιατρος οταν με το καλο το παω. 
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστουλι μου τη γλυκα ειναι αυτο
ευχομαι να ειναι καλοτυχο και γρηγορα να βρει ενα σπιτακιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Εμεις ακομη περιμενουμε να μας παρουν! Σημερα δεν καταφεραμε να παμε στον γιατρο γιατι ο συναδελφος στο μαγαζι αρρωστησε και επρεπε να παω εγω να το κρατησω. Ελπιζω αυριο να καταφερουμε να παμε για τα φαρμακακια μας και κανενα εμβολιακι να ειμαστε κομπλε. Κατα τ'αλλα ειμαστε πολυ παιχνιδιαριδες και γλυκουλιδες.
Πολλα πολλα χαδακια και πατουσακια απο τον μικρο ανθρακουλη! 

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ' αυτή τη φωτογραφία μπλεδίζει ή μου φαίνεται;

Seraph
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Όπως και να ν'ναι ήταν τυχερός που έπεσε πάνω σου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool