Να ανησυχώ;

Απάντηση: Να ανησυχώ??

ναι κατι τετοιο μου ειπε του τυπου οτι μπορει να εχει προκληθει απο εχινοκοκο..η κατι παρομοιο δεν καταλαβα!
χαχαχαχα!
ναι ενταξει..τουλαχιστον το φαρμακο καλυπτει πολλες δερματικες ασθενειες και ελπιζω να δρασει γρηγορα!
ωστοσο θα πρεπει να κανω και μια απολυμανσουλα σπιτι!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι κατι τετοιο μου ειπε του τυπου οτι μπορει να εχει προκληθει απο εχινοκοκο..η κατι παρομοιο δεν καταλαβα!
χαχαχαχα!
ναι ενταξει..τουλαχιστον το φαρμακο καλυπτει πολλες δερματικες ασθενειες και ελπιζω να δρασει γρηγορα!
ωστοσο θα πρεπει να κανω και μια απολυμανσουλα σπιτι!:P

μαλλον θα σου ειπε σταφυλοκοκο..τουλαχιστον εμενα ο γατος μου αυτο ειχε και ξυνοταν..ειχαμε και εμεις μυκητα και οπως σου ειπα και πιο πριν σε συνδυασμο με σταφυλοκοκο..η αληθεια ειναι οτι δεν τηρουσαμε και κανεναν ιδιαιτερο κανονα υγιεινης απλα πλεναμε τα χερια μας οποτε του βαζαμε τις κρεμες..παρολαυτα τον χαιδευαμε κλπ κλπ και δεν κολλησε κανενας στο σπιτι..και εκανε και 2.5 μηνες να του περασει;)οποτε οπως καταλαβαινεις για 2.5 μηνες ζουσαμε με μυκητα στο σπιτι..αλλα και να κολλησεις δεν ειναι κατι το τοσο τρομερο..ουτε γεμιζεις παντου σπυρια ουτε τιποτα..ειχα κολλησει οταν ημουν δημοτικο απο τα αδεσποτα που εβγαινα και ταιζα και φυσικα χαιδευα..ειχα βγαλει απλα 2 σημαδια εβαζα κρεμα και επαιρνα χαπια και σε 10 μερες νομιζω μου ειχε περασει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α ναι μπορει να μου ειπε και σταφυλοκοκο!!κατι σε -κοκο ηταν!!χαχαχαχαχα!:P
απλα επειδη κοιμαται μαζι στο κρεβατι μου και γενικα ολο το σπιτι ειναι γεματο απο τις τριχες της φοβαμαι!
σιγουρα δεν μπορω να εξαφανισω τον μυκητα απο το σπιτι (που φανταζομαι οτι βρισκεται παντου!:whistle:)
αλλα τουλαχιστον να την γλυτωσω!!
2μιση μηνες ε??
απο οτι εχω καταλαβει δεν φευγουν και πολυ ευκολα τα ατιμα!!:hmm:

α ναι μπορει να μου ειπε και σταφυλοκοκο!!κατι σε -κοκο ηταν!!χαχαχαχαχα!:P
απλα επειδη κοιμαται μαζι στο κρεβατι μου και γενικα ολο το σπιτι ειναι γεματο απο τις τριχες της φοβαμαι!
σιγουρα δεν μπορω να εξαφανισω τον μυκητα απο το σπιτι (που φανταζομαι οτι βρισκεται παντου!:whistle:)
αλλα τουλαχιστον να την γλυτωσω!!
2μιση μηνες ε??
απο οτι εχω καταλαβει δεν φευγουν και πολυ ευκολα τα ατιμα!!:hmm:

και εμεις μαζι του κοιμομασταν και μας εγλυφε και απολα..ναι δυστυχως 2.5 μηνες αλλα σε μας ειχε πεσει το τριχωμα στο μισο του σωμα:(φυσικα και ευχομαι σε εσας να ειναι κατι εντελως περαστικο και οντως σε 10 μερες ναειναι περδικι..
οχι δεν φευγουν και πολυ ευκολα δυστυχως

Απάντηση: Να ανησυχώ ;

αχ καταλαβα!:(
τουλαχιστον ελπιζω να φυγει γρηγορα γιατι ειναι σε πολυ αρχικο σταδιο..της λειπουν μονο μερικες τριχουλες απο την μυτη και τα αυτακια..και εχει μεινει χνουδακι δεν ειναι εντελως κενο!!

α εσυ του εδινες και χαπακι η μονο σταγονες??

Τωρα ειδα οτι το ενα της αυτακι ματωσε τοσο πολυ που ξινεται??:(
ειναι φυσιολογικο αυτο?
τις σταγονες τισ της βαζω απο χθες οποτε λογικο να μην εχει κανει δουλεια ακομα!
αλλα εχει αρχισει να χανει και αλλο μαλλακι εκει γυρω ενω μεχρι χθες ειχε!:(:(:(

εμεις ναι διναμε και χαπια..κοιτα να δεις μην περιμενεις να φτιαξει αμεσως..εμας ξεκινησε απο κατι παρα πολυ μικρο και πηγαμε κατευθειαν στον γιατρο την ιδια μερα,..και μερα με την μερα εχανε ολο και περισσοτερες τριχες..εμας ο γατρος μας ειπε οτι ο μυκητας κανει τον κυκλο του στις 40 μερες..μπορει βεβαια να κρατησει περισσοτερο μπρει και λιγοτερο..αυτο το αιμα που λες μηπως εχει κανει και σαν γρατζουνια?αν συνεχισει να χανει συνεχεια μιλα με τον γιατρο σου μηπως δωσεις και χαπια ή και καποια αλοιφη

βασικα τωρα που το παρατηρησα καλυτερα δεν ειναι αιμα..ειναι ενα σημειο που εχει ερεθιστει παρα πολυ και ειναι ροζοκοκκινο!
δεν ειδα γρατζουνια αλλα φανταζομαι οτι το επαθε λογω φαγουρας!
μηπως το φαρμακο αυτο της προκαλει επιπλεον φαγουρα??
επειδη ειναι και προσφατα στειρωμενη φοβαμαι παρα πολυ μην παει στα ραμματα ο μυκητας και μετα εχουμε αλλα!:(
επισης κατι που δεν σκεφτηκα να πω στο γιατρο χθες...επειδη πριν 2 βδομαδες εκανα απολυμανση στο σπιτι για τυγχον εντομα,κατσαριδες κλτ..υπαρχει περιπτωση να μην ειναι μυκητας και να της προκαλεσε αλεργεια το φαρμακο??

βασικα τωρα που το παρατηρησα καλυτερα δεν ειναι αιμα..ειναι ενα σημειο που εχει ερεθιστει παρα πολυ και ειναι ροζοκοκκινο!
δεν ειδα γρατζουνια αλλα φανταζομαι οτι το επαθε λογω φαγουρας!
μηπως το φαρμακο αυτο της προκαλει επιπλεον φαγουρα??
επειδη ειναι και προσφατα στειρωμενη φοβαμαι παρα πολυ μην παει στα ραμματα ο μυκητας και μετα εχουμε αλλα!:(
επισης κατι που δεν σκεφτηκα να πω στο γιατρο χθες...επειδη πριν 2 βδομαδες εκανα απολυμανση στο σπιτι για τυγχον εντομα,κατσαριδες κλτ..υπαρχει περιπτωση να μην ειναι μυκητας και να της προκαλεσε αλεργεια το φαρμακο??

αυτο το ροζοκοκκινο που λες μπορει να ειναι νυχια απο το ξυσιμο..σε εμας ηταν ο σταφυλοκοκος..οταν εκανες απολυμανση το φαρμακο μπηκε καπου που ειχε προσβαση η γατα?γιατι και εμεις κανουμε μεσα στο σπιτι αλλα κανουμε με ειδικο τζελ που ειναι ακινδυνο για γατες και μπαινει σε σημεια οπως παταρι λιγο εξω στο μπαλκονι ντουλαπια κλπ..μην πανικοβαλλεσαι και αν δεις οτι συνεχιζει ετσι πηγαινε την παλι στο γιατρο..και παρτον ενα τηλ να τον ρωτησεις για την απολυμανση να εχεις το κεφαλι σου ησυχο;)

τελικα εχει και απο τις δυο μεριες στο ιδιο σημειο!:worry:και ολο ξινεται!!
η απολυμανση εγινε σχεδον παντου..κουζινα..μπανιο και σε γωνιες!αυτος μου ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα για την γατα!!
και την ειχα παρει 4 ωρες απο το σπιτι για να μην το αναπνεει αλλα και παλι μετα μυριζε!
θα περιμενω να ανοιξει το ιατρειο του και θα τον παρω!

DSC00007-1.jpg

δεν φαινεται πολυ καλα αλλα ισως καταλαβεις πως περιπου ειναι!

δεν μπορω θα τρελαθω τελειως!!
πηρα τον κτηνιατρο τηλ και μου ειπε μηπως ειναι ψιλοι...την ψεκασα με φαρμακο δεν ειχε ομως!
μετα του λεω αρα θα ειναι μυκητες??
μου κανει δεν νομιζω γιατι οι μυκητες προκαλουν φαγουρα εκτος και αν συνυπαρχουν με σταφυλοκοκο αλλα οπως την ειδα δεν μου φαινεται για κατι τετοιο!
και μετα μου λεει μηπως εχει τιποτα μεσα το αυτακι της και για αυτο ξινεται τοσο..και να ριχνω και μεσα απο το φαρμακο!
μου ειπε επισης να την παω αυριο παλι αν μπορω αλλα δεν εχω χρηματα τωρα..ισα ισα για το εισητηριο μου και για να περασω 2 μερες!
τι θα κανω?:(

μηπως θα επρεπε να παρεις και την γνωμη ενος 2ου γιατρου?:/:δεν μου αρεσει ετσι οπως στα λεει αυτος ο γιατρος..γραψε και στο θεμα του γιατρου εδω μηπως σε βοηθησει..εγω οτι και να σου πω δεν ειμαι γιατρος:(μπορει να αντιμετωπισα μια τετοια κατασταση αλλα δεν ειναι ολες ιδιες:/:

τωρα τηλεφωνησα στον κτηνιατρο που εχω στην Αθηνα και μου ειπε οτι μυκητες δεν ειναι και οτι μπορει να ειναι ψιλοι(που μπορει και να μην φαινονται?) η να την τσιμπησε κατι η γενικα καποια αλλεργια!
μου ειπε να της συνεχισω το φαρμακο και αμα εχει ακομα εντονη φαγουρα να τον παρω να μου δωσει κατι χαπια!
ωστοσο οταν παω αθηνα θα του την παω να δει τι εχει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back