Pocahontas
Δραστήριο μέλος
πρέπει να είναι 1μηνών και κάτι
είναι πάρα πολύ ζωηρό
αλλά το κακό είναι ότι μας δαγκώνει συνέχεια
το κάνει για να παίξει από τι φένεται αλλά
πονάει αρκετά οφείλω να ομολογήσω.
είναι της ηλικίας?οταν μεγαλώσει και κάνει στείρωση θα ηρεμήσει?
πείτε μου γιατί είναι πολύ "διαόλι"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
κανείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και με την στείρωση θα ηρεμήσει,αλλά κυρίως οφείλεται στην ηλικία.Φαντάσου ότι κανονικά τώρα θα είχε τη μαμά του και τα αδελφάκια του και θα έπαιζε με αυτά.Με το παιχνίδι μαθαίνουν...ε...μικρό..και να μην παίζει..είναι δυνατόν;;; δεν είναι όπως καταλαβαίνεις ,και το δάγκωμα είναι αναπόσπαστο μέρος του παιχνιδιού τους.Αν δεις γατάκια που παίζουν,αυτό ακριβως θα δεις.Απλά το δικό σας επειδή δεν έχει τη μαμά και τα αδελφάκια του παίζει με εσας..

ΥΓ..ήθελα να ήξερα..πόσο πολύ θα πονάνε αυτές οι δαγκωνιές καλέ;;Εδώ που και που με δαγκώνει ακόμα εμένα ο μπουκακος μου..και ειναι 6400 κιλά γομάρι...
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω....ο δικός μου ειναι κοντά 2 μηνών και δαγκώνει σαν τρελό....το πρόβλημα δεν είναι ο πόνος, αλλα ότι πραγματικά δαγκώνει και έχω γεμίσει πληγές.
Αλλα επειδη έτυχε πρόσφατα να μου τον κρατήσει μια φίλη 4-5 μέρες, κατάλαβα πως το λάθος μάλλον είναι δικό μου που τον αφήνω.....τωρα προσπαθω να του μάθω το "ΜΗ" και τα σχετικά...αν και το φύσημα στο προσωπο δεν πολυπιάνει γιατι μετα τρελενεται πιο πολύ και με δαγκώνει σαν μανιακό!!!
Φρόντιζε να εχεις κατι άλλο που του αρέσει να δαγκώνει, οποτε όταν τρελενεται με τα χέρια σου να του δίνεις αυτό. Ο δικός μου έχει αδυναμια σε αναπτηρες και ενα στυλο που έχω με πλαστικό εκει που το πιανεις. Παραδόξως απο πράγματα που νόμιζα πως θα του άρεζαν πιο πολυ για δάγκωμα όπως ενα μικρό πλαστικό παπακι ή μια πιπιλα προτιμάει τον αναπτήρα!!!
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
μου δαγκώνει το δέρμα από τις παλάμες και το τραβάει
ή το δέρμα στο μπράτσο
ουρλιάζω σας λέω.
άμα είχε άλλο ένα γατάκι θα ήταν πολύ καλά

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
zouzounela
φένεται έχει μια προτίμηση στα χέρια και στα πόδια ο δικός μας
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
γενικά πάντως είναι αγριόγατα αν το δείτε πως πηδάει από το πάτωμα στον καναπέ
ή το άλλο που κάνει το περπάτημα της τίγρης που θέλει να μην την αντιληφθεί το θήραμα
σας λέω είναι διασταύρωση γάτα-τίγρης

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σίγουρα όταν έχουν και άλλο γατάκι είναι πολύ καλύτερα..πρώτα για αυτά τα ίδια,αλλά και για εμάς γιατί γλυτώνουμε....πολλές δαγκωματιές...

Pocahontas
Δραστήριο μέλος

σίγουρα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αιλουροειδες ειναι και παιζει, πηδαει, σκαρφαλωνει
Επισης ειναι ακομα μικρο και του φυτρωνουν δοντια και σε λιγο διαστημα θα αρχισουν να του πεφτουν και να του φυτρωνουν τα κανονικα δοντια. Δεν ποναει πολυ οταν σε δαγκωνουν. Ποναει, δεν αμφιβαλλω, αλλα οχι σε σημειο που να μην υποφερεται ο πονος. Εγω πολλες φορες οταν παιζω μαζι του παλευουμε. Μου δαγκωνει το χερι, αλλες φορες πηδαει να το δαγκωσει και μετα τραβαει το δερμα και αλλες φορες κλεινει το στομα του με ολη του την δυναμη. Ε καποιες φορες θα με κοψει, αλλα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μερικες γρατζουνιες 
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
οκ σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool