agatoula
Νεοφερμένο μέλος
έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ...λοιπόν, μιας και ειμαι έγκυος - μπαίνω στον 6ο μήνα- τον τελευταίο καιρό αποφεύγω να πολυπαίρνω τον κάρολο στην αγκαλιά μου, γιατί καμμιά φορά τινάζεται απότομα καιμπορεί να με κλοτσήσει κλπ.. Προχθές που ήμουνα ξαπλωμένη και προσπαθούσα ν αακούσω το μωρό, έκανε κάτι συγκλονιστικό το τετράποδάκι μου: ανέβηκε στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου, μου έγλειψε 2 φορές την κοιλιά και κατέβηκε σαν κύριος και έφυγε...
Είμαι πολύ φαντασμένη ή πιστεύετε οτι μπορεί να υπάρχει περίπτωση να καταλαβαίνει οτι υπάρχει κάτι εκεί μέσα??? Πάντως όπως και να 'χει ήταν πολύ γλυκό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agatoula
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε...Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά! Μα τι πανέμορφες που είναι οι γάτες σου???? Αυτός ο Σείριος είναι το κάτι άλλο........

Ο Σειριος ειναι το καμαρι του σπιτιου.Μας εχεις συστησει τον δικο σου γατουλη;
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το καλο να το δεχτείς το μωράκι σου

agatoula
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστουμε...
Ο Σειριος ειναι το καμαρι του σπιτιου.Μας εχεις συστησει τον δικο σου γατουλη;
Ναι, ναι..παλιότερα όμως...
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=706406#post706406
Ο πανέμορφος Καρολάκος μας δεν είναι ράτσας βέβαια, αλλά τώρα που διάβασα το άρθρο για τις γάτες του νορβηγικού δάσους, σαν να έχει τσιμπήσει κάποια χαρακτηριστικά μαζί με το κεραμίδι...μάλιστα τον πήρα από αγγελία του φορουμ που είχε αναβάσει η olga veggie...την ευχαριστώ και πάλι...
Ο Κάρολος βέβαια έχει και δική του σελίδα στο facebook...

Για να δούμε πώς θα τα πάμε και με τη συμβίωση Κάρολου - μπέμπη...ανυπομονώ να έρθει η ώρα...
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς τον έχασα από αυτοκίνητο...ήταν μόλις ενός έτους.Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι..γερό και δυνατό.

agatoula
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool