Να αντιλαμβάνεται την εγκυμοσύνη;

agatoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agatoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Γειά σας!
έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ...λοιπόν, μιας και ειμαι έγκυος - μπαίνω στον 6ο μήνα- τον τελευταίο καιρό αποφεύγω να πολυπαίρνω τον κάρολο στην αγκαλιά μου, γιατί καμμιά φορά τινάζεται απότομα καιμπορεί να με κλοτσήσει κλπ.. Προχθές που ήμουνα ξαπλωμένη και προσπαθούσα ν αακούσω το μωρό, έκανε κάτι συγκλονιστικό το τετράποδάκι μου: ανέβηκε στο κρεβάτι, ξάπλωσε δίπλα μου, μου έγλειψε 2 φορές την κοιλιά και κατέβηκε σαν κύριος και έφυγε...
Είμαι πολύ φαντασμένη ή πιστεύετε οτι μπορεί να υπάρχει περίπτωση να καταλαβαίνει οτι υπάρχει κάτι εκεί μέσα??? Πάντως όπως και να 'χει ήταν πολύ γλυκό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα καταλαβαινουν...μαλιστα καποιοι γιατροι λενε οτι καταλαβαινουν την εγκυμοσυνη απο τους κραδασμους και την αλλαγη της μυρωδιας μας,πριν την ανιχνευσει οποιοδηποτε τεστ.Με το καλο να δεχτειτε το μωρακι σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά! Μα τι πανέμορφες που είναι οι γάτες σου???? Αυτός ο Σείριος είναι το κάτι άλλο........

σιγουρα καταλαβαινουν.....με το καλο να ερθει το μωρο σας:):):)

Ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά! Μα τι πανέμορφες που είναι οι γάτες σου???? Αυτός ο Σείριος είναι το κάτι άλλο........
Ευχαριστουμε...:redface:
Ο Σειριος ειναι το καμαρι του σπιτιου.Μας εχεις συστησει τον δικο σου γατουλη;

Σιγουρα το καταλαβαίνει επειδη εχει αλλάξει η μυρωδια σου λογω ορμονών και μάλιστα έχω διαβασει οτι τα αρσενικα το καταλαβαίνουν ακομα περισσότερο.
Με το καλο να το δεχτείς το μωράκι σου :)

Ευχαριστουμε...:redface:
Ο Σειριος ειναι το καμαρι του σπιτιου.Μας εχεις συστησει τον δικο σου γατουλη;

Ναι, ναι..παλιότερα όμως...
https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=706406#post706406

Ο πανέμορφος Καρολάκος μας δεν είναι ράτσας βέβαια, αλλά τώρα που διάβασα το άρθρο για τις γάτες του νορβηγικού δάσους, σαν να έχει τσιμπήσει κάποια χαρακτηριστικά μαζί με το κεραμίδι...μάλιστα τον πήρα από αγγελία του φορουμ που είχε αναβάσει η olga veggie...την ευχαριστώ και πάλι...
Ο Κάρολος βέβαια έχει και δική του σελίδα στο facebook...:P

Για να δούμε πώς θα τα πάμε και με τη συμβίωση Κάρολου - μπέμπη...ανυπομονώ να έρθει η ώρα...

Αχ τι μου θύμησες...τότε που ήμουν έγκυος πριν 12 χρόνια δηλαδή είχα έναν πορτοκαλί κεραμιδόγατο τον Γιούχα..Όταν ξάπλωνα τα μεσημέρια στον καναπέ , -καλοκαίρι ήταν-ερχόταν κατευθείαν και ξάπλωνε πάνω στην κοιλιά μου με αγκάλιαζε και γουργούριζε ευχαριστημένος.Περίμενε πως και πως να γυρίσω απ΄την δουλειά για να αγκαλιαστούμε και το μόνο που έβλεπες ήταν ένα ¨βουνό" ( την κοιλιά μου)με έναν γάτο επάνω να ανεβοκατεβαίνει..:lol::lol::lol:Δυστυχώς τον έχασα από αυτοκίνητο...ήταν μόλις ενός έτους.Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι..γερό και δυνατό.:):):)

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. και σε εσένα εύχομαι ο,τι καλύτερο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back