ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω της γνώμη σας!!!!!
Έχω βάλει 2 φώτο στην gallery για να την δείτε!!!!Είναι θηλυκιά!!!Κοιμάται συνέχεια πάνω μου και παίζει σαν τρελή!!! Όπως βλέπετε είναι μπεζ!!!!Έχει ροζ μυτούλα και ροζ πατουσίτσες!!!!!
Τώρα για να σας κατατοπίσω για το τι θέλω περιπου!!!!
Θέλω να είναι 2σύλλαβο!!!! και θα μαρεσε κατι η μια καλή μαρκα καλλυντικων η μια καλή μάρκα αρρωμάτων η ρούχων η κάτι τέτοιο.Επίσης θα μου άρεσε κάποιο (δισύλλαβο πάλι μην ξεχνιόμαστε) διασημης ηθοποιού ,διάσημης τραγουδίστριας η μοντέλου(τύπου ζιζέλ αλλα όχι αυτο για τον λόγο ότι το έχει μια φίλη μου και δν θέλω να βάλω το ίδιο).Επίσης κάποιο ονομα βασίλισσας ή πριγκίπισσας ή νεράιδας!!διαφωτίστε με!!!ελπίζω να σας βοηθησα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Channel της παει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

),Έμεραλντ,Σίντερ(Cynder)...
Eίναι πολύ όμορφη!

staman2
Περιβόητο μέλος
Ειναι το δεύτερο μισό νομίζω του Πέρση μου!!!!

Ειναι τόσο αέρινη και κούκλα ζαχαρένια.
Δεν μπορω τώρα να σκεφτώ ονόματα που να της ταιριάζουν γιατι είμαι υπ΄ατμόν να πάω στη δουλεια αλλα το βράδυ σίγουρα θα έχω σκεφτει μερικά να στα γράψω.... Εχω ξετρελαθει. (Ειναι και αδυναμία μου τα περσοπουλα...)
Το όνομα που σου έγραψε η Γιουλη σ΄αρεσει? Εμένα πολύ...

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω παρα πολυ!δεω ειπαμε δισυλλαβα?Ραλού,Σαφίρα,Μινού,Μινέτ(έπιασα το γαλλικό τώρα),Έμεραλντ,Σίντερ(Cynder)...
Eίναι πολύ όμορφση!![]()
ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
μπηκα αλλα δεν μαρεσε κανεναΕδώ έχει γίνει ένας καλός κατάλογος ονομάτων και με την ερμηνεία τους σε πολλά ονόματα : https://www.mypetz.gr/threads/mycat-και-βαφτίσια-γατιών.223330/
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άλλη διάσημη γάτα, η Κλοκλό από τα παιδικά βιβλία.
Από τη Λίμνη των Κύκνων, Οντέτ, Οντίλ...
Με το Ζιζέλ της φίλης σου μοιάζει το Ζυλιέτ. Ιουλιέττα δηλαδή.
Επίσης μπορείς να την ονομάσεις με ένα 'επίσημο' όνομα που σου αρέσει, το οποίο θα έχει περισσότερες από 2 συλλαβές, και για ευκολία να την φωνάζεις με χαϊδευτικό.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Κάνε έναν κατάλογο με όλα αυτά που σου αρέσουν, που είμαι σίγουρη ότι θα είσαι εξπέρ, (μάρκες-φωτομοντέλα-ηθοποιοί-κοσμική ελίτ), και θα βρεις μόνη σου αυτό που σου αρέσειΓεια σας!!! Είναι γνωστό ότι ψάχνω όνομα για την γατούλα μου!!!!
Θέλω της γνώμη σας!!!!!
Έχω βάλει 2 φώτο στην gallery για να την δείτε!!!!Είναι θηλυκιά!!!Κοιμάται συνέχεια πάνω μου και παίζει σαν τρελή!!! Όπως βλέπετε είναι μπεζ!!!!Έχει ροζ μυτούλα και ροζ πατουσίτσες!!!!!
Τώρα για να σας κατατοπίσω για το τι θέλω περιπου!!!!
Θέλω να είναι 2σύλλαβο!!!! και θα μαρεσε κατι η μια καλή μαρκα καλλυντικων η μια καλή μάρκα αρρωμάτων η ρούχων η κάτι τέτοιο.Επίσης θα μου άρεσε κάποιο (δισύλλαβο πάλι μην ξεχνιόμαστε) διασημης ηθοποιού ,διάσημης τραγουδίστριας η μοντέλου(τύπου ζιζέλ αλλα όχι αυτο για τον λόγο ότι το έχει μια φίλη μου και δν θέλω να βάλω το ίδιο).Επίσης κάποιο ονομα βασίλισσας ή πριγκίπισσας ή νεράιδας!!διαφωτίστε με!!!ελπίζω να σας βοηθησα.

ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας παλι!!!!!! δεν εχω βρει κατι ακομη!Κάνε έναν κατάλογο με όλα αυτά που σου αρέσουν, που είμαι σίγουρη ότι θα είσαι εξπέρ, (μάρκες-φωτομοντέλα-ηθοποιοί-κοσμική ελίτ), και θα βρεις μόνη σου αυτό που σου αρέσει![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Κάποια είναι δυσίλαβα!σε ευχαριστω παρα πολυ!δεω ειπαμε δισυλλαβα?

Ελπίζω να βρει ένα ονοματάκι που να εκφράζει την προσωπικοτητά της!
ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος

Μετά απ'ο πολύ σκέψη διάλεξα το όνομα Σάλλι...Μιας που όλη την ώρα κάθετε στην πλάτη μου σκέφτηκα ότι στην πλάτη βάζουμε σάλι και να το!!!!!!
Βέβαια ήμουν και πολύ επηρεασμένη από το πως βγήκε και το όνομα μπέρι (τσε μπέρι)!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και για τις συμβουλές σας!!!!!! Να στε καλά!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο!!!! Ειδες που τελικά όσα ονόματα κι αν σκεφτουμε, θα δώσουμε αυτο που νομίζουμε πως τους ταιριάζει στο όλον παρουσιαστικό??? Και αυτο νομίζω πως ειναι και το καλλίτερο!!Γεια σας και πάλι!!!! Με χαρά σας ανακοινώνω ότι ΝΑΙ βρήκα όνομα στην θεάρα μου!!!!!
Μετά απ'ο πολύ σκέψη διάλεξα το όνομα Σάλλι...Μιας που όλη την ώρα κάθετε στην πλάτη μου σκέφτηκα ότι στην πλάτη βάζουμε σάλι και να το!!!!!!
Βέβαια ήμουν και πολύ επηρεασμένη από το πως βγήκε και το όνομα μπέρι (τσε μπέρι)!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και για τις συμβουλές σας!!!!!! Να στε καλά!!!!![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια!Γεια σας και πάλι!!!! Με χαρά σας ανακοινώνω ότι ΝΑΙ βρήκα όνομα στην θεάρα μου!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και για τις συμβουλές σας!!!!!! Να στε καλά!!!!![]()
Σάλλι λοιπόν,ε;
Έτσι λένε και την ιρωίδα στο βιβλίο που διαβάζω αυτόν τον καιρό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool