Να βρούμε ενα ονοματακι για την γατουλίνα!!!

ntourountourou

Νεοφερμένο μέλος

Η ntourountourou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Γεια σας!!! Είναι γνωστό ότι ψάχνω όνομα για την γατούλα μου!!!!
Θέλω της γνώμη σας!!!!!
Έχω βάλει 2 φώτο στην gallery για να την δείτε!!!!Είναι θηλυκιά!!!Κοιμάται συνέχεια πάνω μου και παίζει σαν τρελή!!! Όπως βλέπετε είναι μπεζ!!!!Έχει ροζ μυτούλα και ροζ πατουσίτσες!!!!!
Τώρα για να σας κατατοπίσω για το τι θέλω περιπου!!!!
Θέλω να είναι 2σύλλαβο!!!! και θα μαρεσε κατι η μια καλή μαρκα καλλυντικων η μια καλή μάρκα αρρωμάτων η ρούχων η κάτι τέτοιο.Επίσης θα μου άρεσε κάποιο (δισύλλαβο πάλι μην ξεχνιόμαστε) διασημης ηθοποιού ,διάσημης τραγουδίστριας η μοντέλου(τύπου ζιζέλ αλλα όχι αυτο για τον λόγο ότι το έχει μια φίλη μου και δν θέλω να βάλω το ίδιο).Επίσης κάποιο ονομα βασίλισσας ή πριγκίπισσας ή νεράιδας!!διαφωτίστε με!!!ελπίζω να σας βοηθησα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανεμορφη! Να τη χαιρεσαι!
Channel της παει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραλού,Σαφίρα,Μινού,Μινέτ(έπιασα το γαλλικό τώρα:P:lol:),Έμεραλντ,Σίντερ(Cynder)...:hmm:
Eίναι πολύ όμορφη!:up:

Να χαίρεσαι την ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γατουλίνα σου!!!
Ειναι το δεύτερο μισό νομίζω του Πέρση μου!!!!:up::up:
Ειναι τόσο αέρινη και κούκλα ζαχαρένια.
Δεν μπορω τώρα να σκεφτώ ονόματα που να της ταιριάζουν γιατι είμαι υπ΄ατμόν να πάω στη δουλεια αλλα το βράδυ σίγουρα θα έχω σκεφτει μερικά να στα γράψω.... Εχω ξετρελαθει. (Ειναι και αδυναμία μου τα περσοπουλα...)

Το όνομα που σου έγραψε η Γιουλη σ΄αρεσει? Εμένα πολύ...:D:D

Εδώ έχει γίνει ένας καλός κατάλογος ονομάτων και με την ερμηνεία τους σε πολλά ονόματα : https://www.mypetz.gr/threads/mycat-και-βαφτίσια-γατιών.223330/

Ραλού,Σαφίρα,Μινού,Μινέτ(έπιασα το γαλλικό τώρα:P:lol:),Έμεραλντ,Σίντερ(Cynder)...:hmm:
Eίναι πολύ όμορφση!:up:
σε ευχαριστω παρα πολυ!δεω ειπαμε δισυλλαβα?

Εδώ έχει γίνει ένας καλός κατάλογος ονομάτων και με την ερμηνεία τους σε πολλά ονόματα : https://www.mypetz.gr/threads/mycat-και-βαφτίσια-γατιών.223330/
μπηκα αλλα δεν μαρεσε κανενα

Θεω,Κισμετ,Ισις,Ζαιρ,Κισκις,Σαιταχ,Ισμέλ,Πιστας,Σιάτ, Ζινλαι,Σιπαχ

Παραπέμπει στο Channel, το Cocό. Με το Coco μοιάζει το Κλωθώ, μία από τις 3 Μοίρες. Το Κλειώ μ' αρέσει επίσης πολύ.

Άλλη διάσημη γάτα, η Κλοκλό από τα παιδικά βιβλία.

Από τη Λίμνη των Κύκνων, Οντέτ, Οντίλ...

Με το Ζιζέλ της φίλης σου μοιάζει το Ζυλιέτ. Ιουλιέττα δηλαδή.

Επίσης μπορείς να την ονομάσεις με ένα 'επίσημο' όνομα που σου αρέσει, το οποίο θα έχει περισσότερες από 2 συλλαβές, και για ευκολία να την φωνάζεις με χαϊδευτικό.

Γεια σας!!! Είναι γνωστό ότι ψάχνω όνομα για την γατούλα μου!!!!
Θέλω της γνώμη σας!!!!!
Έχω βάλει 2 φώτο στην gallery για να την δείτε!!!!Είναι θηλυκιά!!!Κοιμάται συνέχεια πάνω μου και παίζει σαν τρελή!!! Όπως βλέπετε είναι μπεζ!!!!Έχει ροζ μυτούλα και ροζ πατουσίτσες!!!!!
Τώρα για να σας κατατοπίσω για το τι θέλω περιπου!!!!
Θέλω να είναι 2σύλλαβο!!!! και θα μαρεσε κατι η μια καλή μαρκα καλλυντικων η μια καλή μάρκα αρρωμάτων η ρούχων η κάτι τέτοιο.Επίσης θα μου άρεσε κάποιο (δισύλλαβο πάλι μην ξεχνιόμαστε) διασημης ηθοποιού ,διάσημης τραγουδίστριας η μοντέλου(τύπου ζιζέλ αλλα όχι αυτο για τον λόγο ότι το έχει μια φίλη μου και δν θέλω να βάλω το ίδιο).Επίσης κάποιο ονομα βασίλισσας ή πριγκίπισσας ή νεράιδας!!διαφωτίστε με!!!ελπίζω να σας βοηθησα.
Κάνε έναν κατάλογο με όλα αυτά που σου αρέσουν, που είμαι σίγουρη ότι θα είσαι εξπέρ, (μάρκες-φωτομοντέλα-ηθοποιοί-κοσμική ελίτ), και θα βρεις μόνη σου αυτό που σου αρέσει:cool:

Κάνε έναν κατάλογο με όλα αυτά που σου αρέσουν, που είμαι σίγουρη ότι θα είσαι εξπέρ, (μάρκες-φωτομοντέλα-ηθοποιοί-κοσμική ελίτ), και θα βρεις μόνη σου αυτό που σου αρέσει:cool:
Γεια σας παλι!!!!!! δεν εχω βρει κατι ακομη!

αποψη μου ειναι να βρεις μονη σου ενα ονομα που νομιζεις οτι ταιριαζει στην εμφανιση της και στην προσωπικοτητα της. Το να σου πουμε εμεις ονοματα ειναι το μονο ευκολο. Δοκιμασε και συνδιασμους ονοματων, δημιουργησε ακομα και ενα δικο σου.

σε ευχαριστω παρα πολυ!δεω ειπαμε δισυλλαβα?
Κάποια είναι δυσίλαβα!;):up: Ελπίζω να βρει ένα ονοματάκι που να εκφράζει την προσωπικοτητά της!:happy:

Γεια σας και πάλι!!!! Με χαρά σας ανακοινώνω ότι ΝΑΙ βρήκα όνομα στην θεάρα μου!!!!!:up::up::up:
Μετά απ'ο πολύ σκέψη διάλεξα το όνομα Σάλλι...Μιας που όλη την ώρα κάθετε στην πλάτη μου σκέφτηκα ότι στην πλάτη βάζουμε σάλι και να το!!!!!!
Βέβαια ήμουν και πολύ επηρεασμένη από το πως βγήκε και το όνομα μπέρι (τσε μπέρι)!!!:lol:
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και για τις συμβουλές σας!!!!!! Να στε καλά!!!!:happy::)

Γεια σας και πάλι!!!! Με χαρά σας ανακοινώνω ότι ΝΑΙ βρήκα όνομα στην θεάρα μου!!!!!:up::up::up:
Μετά απ'ο πολύ σκέψη διάλεξα το όνομα Σάλλι...Μιας που όλη την ώρα κάθετε στην πλάτη μου σκέφτηκα ότι στην πλάτη βάζουμε σάλι και να το!!!!!!
Βέβαια ήμουν και πολύ επηρεασμένη από το πως βγήκε και το όνομα μπέρι (τσε μπέρι)!!!:lol:
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και για τις συμβουλές σας!!!!!! Να στε καλά!!!!:happy::)
Μπράβο!!!! Ειδες που τελικά όσα ονόματα κι αν σκεφτουμε, θα δώσουμε αυτο που νομίζουμε πως τους ταιριάζει στο όλον παρουσιαστικό??? Και αυτο νομίζω πως ειναι και το καλλίτερο!!:up:

Συγχαρητήρια!:happy: Σάλλι λοιπόν,ε;:up: Έτσι λένε και την ιρωίδα στο βιβλίο που διαβάζω αυτόν τον καιρό!:cool::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back