Να και κάτι καλό...!

maroulaki2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
Μέσα στην μαυρίλα με τα αδεσποτάκια, έζησα και κατι που μ'εκανε να χαμογελάσω κι ειπα να το μοιραστω μαζί σας.
Εχω στον κήπο μου μια τρίχρωμη γατουλα. Ενα θαυμα γατί, που όλο τρίβεται και προσφατα την στειρωσα κι ολας. Λογω ευαισθησιας μετα την στειρωση,της εφτιαξα μια κουτα με φλις πανακια σε προστατευμενο μερος του κήπου για να κουρνιαζει και να μην ενοχλειται απο τον κακο γατο μου που την κυνηγαει:/:
Αλλα το θέμα μας δεν είναι αυτή :) Αλλα ένα απο τα μωράκια της, που έκανε αρχες καλοκαιριου, ενα πορτοκαλακι, το οποιο, το φροντιζα οσο μπορουσα (αλλα μωρακια δεν εμφανιστηκαν). Ενα θυληκο λοιπον πορτοκαλογατο το οποιο επειδη το δεχοταν ο κακος γατος μου, το βαζα και σπιτι, τα βραδια..
Αυτό μεγάλωσε και για καποια περιοδο το χασα. Δεν το εβλεπα για μερες!:(
Κι όμως..χθές ξαναήρθε, με ένα κόκκινο λουρι περασμενο στο λαιμουδακι της!:D
Πρωτο πραγμα που κοιταξα ηταν ποσο σφιχτο ήταν. Και ήταν χαλαρό. Δηλαδή θελω να πω οτι μπορει να ακουγομαι λιγο "τρελη" αλλα απο μικρες λεπτομερειες καταλαβαινεις πολλά! Επίσης καλοθρεμμενο ήταν το μικράκι μας!
Είμαι τοσο χαρουμενη που καποιοι καλοι ανθρωποι την υιοθετησαν, που έκανα το εξής: Εδεσα στο λουρακι της ένα μικρο σημειωμα σε post it, και το τυλιξα γερα με σελοτεηπ:
"Γεια σας. Ευχαριστω που με φροντιζετε! Αν μπορειτε να με στειρωσετε για να μην κανω αλλα γατακια αλλα και να μην κολλησω αρρώστιες. Η γατούλα σας"
Μπορεί μέχρι να γυρισει σπιτι της, να έχει ξεκολλήσει(που δεν νομιζω), ή η ίδια να το χει βγάλει. Αλλα αν φτάσει το σημείωμα εκεί που πρέπει, τότε ίσως με διαβάσουν!
Πάντως το γατάκι δεν μας ξέχασε τα παλιά λημέρια του!
Μεσα στον επομενο μηνα, αν ξαναρθει, θα το παω στον γιατρό, και ίσως του κάνω εγώ τη στείρωση, αφου πρώτα ελένξουμε μην έχει ήδη γίνει.:hmm:
Αυτά τα νεα που με χαροποιησαν τοσο!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι γλυκιά ιστορία είναι πολύ καλή:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Μαρουλάκι. Αυτό που έκανες, ήταν εξαίρετο! :up:

Παιδιά θα χει πολυ πλακα αν το διαβασουν. Φανταστειτε την εκπληξη τους. Καναμε τη γατα περιστερι!:blink:
Τώρα όμως σκεφτηκα κατι αλλο. Αν ένα γατάκι θυληκο έχει στειρωθεί (χωρίς μετα διακριτικο σημάδι), ο γιατρός μπορει να το καταλαβει? Μην ανοιχτει άδικα η μικρή!:hmm:

Νομίζω ότι αν δεν υπάρχει διακριτικό σημάδι, ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει αν είναι
στειρωμένο.Τουλάχιστον έτσι συνέβη στη δικιά μου τη Βικτώρια,την οποία την καημενούλα
την άνοιξαν άδικα μιας κ' ήταν ήδη στειρωμένη όταν την βρήκα εγώ.
Maroulaki τι τρομερή ιδέα ήταν αυτή:up: Μου φάνηκε πολύ έξυπνο αλλά κ' αστείο ταυτόχρονα!;):D

Maroulaki η ιστορια που μας εγραψες ειναι πραγματικα πολυ συγκινητικη.
Μπραβο για την πρωτοτυπη ιδεα.Πολυ ευρηματικη η σκεψη γατο-περιστερι:up::up::up:.Μακαρι να εχει υιοθετηθει απο καποιον το γατακι και να μπορεσεις να ερθεις σε επαφη μαζι του.Ενημερωνε μας για τις νεοτερες εξελιξεις.:D:D:D

Καταπληκτικό και ένα ακόμα δείγμα ότι ο κόσμος αλλάζει νοοτροπία σιγά σιγά! :)
Παρόμοια εμπειρία ήταν και αυτή που είχα στην πανόρμου, όπου πήγαμε με ένα μέλος των ninelives για κάποιεςγατούλες που τις ειχε δει πριν λιγο καιρο σε άσχημη κατάσταση.

Οχι μονο είχε φροντίσει κάποιος/α να τους βάζει φαγητο και σπιτάκια, αλλά είδαμε και μια φρεσκοστειρωμένη!
Αλλά το πρόβλημα Μαρουλάκι είναι αυτό που λες. Αν δεν γίνεται σήμανση στα θηλυκά για την στείρωση, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να το ανοίξει ο γιατρός ξανά τσάμπα...

Παιδια τζίφος το σχέδιο, χθες το βραδυ εσκασε μυτη η γατούλα το βράδυ για χάδι και φαι, και το σημειωμα ήταν όπως το είχα αφήσει. Αρα
1) Δεν γυρισε στο σπιτι /κηπο της
2) Δεν διάβασαν το σημειωμα

Αρα μαλλον να κλεισω το ραντεβου με τον γιατρο ε? Δεν ξερω ποιος/ποια την έχει και λεω να μην κολλησω σε θεμα του στυλ να παρω συγκαταθεση και τετοια, νομιζω ειναι απαραιτητο , τι λετε?

Αρα μαλλον να κλεισω το ραντεβου με τον γιατρο ε? Δεν ξερω ποιος/ποια την έχει και λεω να μην κολλησω σε θεμα του στυλ να παρω συγκαταθεση και τετοια, νομιζω ειναι απαραιτητο , τι λετε?
Δεν το αφήνεις λίγες μέρες ακόμα το σημείωμα;
Πάντως, αν την πας μόνη σου για στείρωση, καλύτερα θα ήταν να της κάνει ο γιατρός το τατουάζ (ή να της κόψει το αυτάκι).
Και για να είσαι σίγουρη ότι δεν είναι ήδη στειρωμένη, ζήτα του να την κοιτάξει πριν, είτε με ακτινογραφία, είτε (καλύτερα) με υπέρηχο.

Παιδιά θα χει πολυ πλακα αν το διαβασουν. Φανταστειτε την εκπληξη τους. Καναμε τη γατα περιστερι!:blink:
Τώρα όμως σκεφτηκα κατι αλλο. Αν ένα γατάκι θυληκο έχει στειρωθεί (χωρίς μετα διακριτικο σημάδι), ο γιατρός μπορει να το καταλαβει? Μην ανοιχτει άδικα η μικρή!:hmm:
Μην σε ζώνουν τα φίδια maroulaki, το πιο πιθανό είναι να μπορεί να το καταλάβει από την ουλή της εγχείρησης, η οποία στα θηλυκά είναι μεγαλούτσικη!

Καλα τα λες, ο γιατρος μας βεβαια ειναι γατονι, οποτε προβλημα δεν θα χουμε, με υπερηχο ή ουλή, θα το δουμε, αλλα τωρα με τρωει εμενα να δω σε ποιο σπιτι παει η δεσποινις! Να την ακολουθησω λετε:lol:

Υπάρχει και η CatCam! :D
Κι αν επέμβει η επιτροπή προσωπικών δεδομένων;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ λέω να το αναθέσεις στον Τσούκαλη!!!!

:lol: Ηθελα να ξερα η μπερμπαντισα γιατι δε γυρναει σπιτι της ! Το παλιογατο το σουρτουκογατο !
Το πιο πιθανο ειναι να την ψάχνουν!

Αφού έβαλες ένα post-it βάλε κι άλλο ένα! Με το τηλέφωνό σου, για να σε πάρουν αυτοί που την υιοθέτησαν και να σε ενημερώσουν!Εκτός κι αν δε θες αυτά της συγκατάθεσης..

Τελειο κυκα. Αυτο θα κανω. Οταν ξαναρθει θα το κολλησω. Το τηλ και το ονομα το μικρο .
σουπερ.

Παιδιά γύρισε η γατουλα! Και μαντέψτε. Δεν υπήρχε πια το σημειωμα στο λουρακι της:). Αλλα τώρα θα της κλεισω την πόρτα, να γυρισει στους δικους της. :inlove: Επίσης αν θέλει μπορεί ν'αράξει στο κρεββατάκι που έχω φτιάξει στο στεγασμενο μέρος του κήπου. Δε μου κατσε να της βαλω νεο σημειωμα με το τηλ μου. Αυριο ομως που θα ναι πιο ηρεμη, θα το κανω.
Αχ μακάρι να ειναι καλα εκει που ειναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back