Να κρατήσω την ίδια τροφή ή να την αλλάξω;

EvaMarg

Νεοφερμένο μέλος

Η EvaMarg είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Γαλάτιστα (Χαλκιδική). Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Η γατούλα μου είναι 13 μηνών,
Πριν περίπου 1,5 μήνα της άλλαξα την ξηρά τροφή απο την R.C kitten 34 στην R.C Pure Feline Beauty...Παρατήρησα μετά απο λίγες μέρες οτι τα κακά της ήταν αραιά, αλλά σκέφτηκα οτι ίσως είναι απο την τροφή μέχρι να συνηθίσει...Μετά απο 3-4 μέρες και συνεχίζοντας να είναι στη ίδια κατάσταση τα κακά της, έκανε εμετό 2 φορές βγάζοντας γαστρικά άσπρα υγρά...Την πήγα αμέσως στην γιατρό, κάναμε θεραπεία 3 μέρες με μια ένεση κ'αθε μέρα γιατί είχε ανεβάσει και πυρετό...Μου έδωσε για τροφή την Hills Prescription Diet i\d Feline...
Το γατάκι με την πρώτη αντιβιοτική ένεση άρχισε να ηρεμέι...
Θέλω να σας ρωτήσω και εσάς, να συνεχίσω με την ίδια ξηρά τροφή ή να αλλάξω?
Σκεφτόμουν να την άλλαζα με την royal canin Indoor 24 (νομίω έτσι λέγεται), να σημειώσω οτι είναι στειρωμένη, ή να συνεχίσω με την ίδια (Hills Prescription Diet i\d Feline)?

Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ερώτηση για διατροφή

Καλημέρα.
Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμασεις να της κανεις μια σταδιακη αλλαγη της τροφης,μπορει να φταιει αυτη.Εγω τους αλλαξα απο Royal και πλεον τους δινω Orijen και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ... Αυτή που της δίνω τώρα ναι μεν την τρώει αλλά δεν τρελαίνεται κιόλας...Το καλό είναι οτι είναι ελαφριά...και ειδική για προβλήματα στομάχου, πέψης κτλ..Λες να την αλλάξω με orijen?

Απάντηση: Ερώτηση για διατροφή

Ρωτησε και το γιατρο σου,γιατι ειναι μεγαλο το ποσοστο πρωτεϊνης της.Εναλλακτικα μπορεις να της την αλλαξεις σε Acana που ειναι πιο ελαφρια.

Ok σε ευχαριστώ :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back