Να με ξαναεμπιστευτεί...

ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γεια σας!Εχω μια γατα σχεδον 2 ετων.Ειναι στειρωμενη.Το τελευταιο καιρο ειναι ανυσηχη και κανει ζημιες.Καποιες φορες απο τα νευρα μου την εχω χτυπησει και τωρα καποιες στιγμες με αποφευγει,κρυβεται και δεν μ'αφηνει να τη χαιδεψω και φευγει η επιτιθεται.Πως μπορω να την ηρεμησω και να με ξαναεμπιστευτει?Ευχαριστω!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα κάνεις τίποτα.. πρέπει η γάτα να σε πλησιάσει. Δεν θα πηγαίνεις εσύ. Εαν θέλει, όποτε θελήσει θα έρθει, να την πιέσεις δεν γίνεται και μόνο κακό θα κάνει.:/:

Πάρτης κανένα παιχνιδάκι, κανένα ονυχοδρόμιο κάτι... όταν οι γάτες αρχίζουν τις ζημιές είναι επειδή βαριούνται ή έχουν παράπονα απο μας επειδή τις έχουμε παραμελήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί σωστά. Δεν πρέπει να την πλησιάζεις πολύ αν δείχνει να απομακρύνεται ή να φοβάται. Προφανώς είναι λίγο τρομαγμένη απο κάτι ή λίγο ανήσυχη. Φρόντισε την και περίμενε αυτή να σε ξαναπλησιάσει και φυσικά μην την ξαναχτυπήσεις. Κατά τα αλλά ισχύει ότι και με τις ανθρώπινες σχέσεις. Οσο την φτήνεις κολλάει ;)

Σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου.Με βοηθανε πολυ γιατι ειχα αγχωθει.Ηθελα να σε ρωτησω ακομη.Οταν κανει κατι που δεν πρεπει η τρεχει σαν τρελη μεσα στο σπιτι,πως μπορω να την ηρεμησω?Σ'ευχαριστω και παλι!!!:D

Εγω να ρωτησω...οταν λες την εχεις χτυπησει??:confused::confused: πως και ποσο την εχεις χτυπησει??:confused::confused:

Nα κάνετε ό,τι σας είπαν παραπάνω. :) Και μην την ξαναχτυπήσετε. Το μόνο που θα πετύχετε με τη βία είναι να σας φοβάται ;)

Καποιες φορες τον τελευταιο καιρο,εχει υπερενταση και τρεχει μεσα στο σπιτι σαν τρελη και ουρλιαζει ξεστρωνοντας τις μοκετες και κανοντας ζημιες ριχνοντας πραγματα.Κατω απ'αυτες τις συνθηκες ειδικα οταν ειχα κι εγω νευρα και μ'ενοχλουσαν οι φωνες της και οι ζημιες της την εσμπροξα και την χτυπησα στο σωμα.Οχι υπερβολες.

Τη γατουλα την εχει δει γιατρος;Να τρεχει για να παιξει ή να πηδαει σε τραπεζια ενταξει,αλλα ουρλιαζοντας;

πολύ λάθος τον ότι την χτυπήσατε..οι γάτες δν ξεχνούν εύκολα...αφήστε την να σας πλησιάσει εκέινη..μπορείτε να της πάρετε αδεφάκι το πιθανότερο είναι να προσπαθεία απλα να τραβήξει την προσοχή σας και συμπεριφέρεται έτσι...και η moukelis έχει δίκιο...μήπως η γατούλα σας πρέπει να επισκευτει τον κτηνίατρο?

Εμενα συμπεριφορα της γατουλας μου φαινεται σαν κατι να θελει να σας πει.Ισως κατι την ενοχλει,ισως καπου ποναει.Πρεπει να τη δει κτηνιατρος και να κανετε εξετασεις αιματος.
Γενικως οι γατες κανουν ζημιες στο σπιτι οταν ειναι μονες τους(χωρις αλλη γατισια παρεα),οταν δεν εχουν πολλα παιχνιδια και βαριουνται ή για να τραβηξουν την προσοχη μας.Το να ουρλιαζει η γατα και να τρεχει παντου μου φαινεται παραξενο.
Και τα δικα μου τα πιανει το απογευματακι μια τρελλα και αρχιζουν το τρεξιμο σε ολο το σπιτι και φυσικα στο περασμα τους ξεστρωνουν τα χαλια αλλα δε τις βαραω γι'αυτο!Αυτο σημαινει οτι ειναι χαρουμενες και παιζουν!Το παιδι σου θα το εδερνες αν εκανε φασαρια παιζοντας?(Πολυ φοβαμαι πως ναι...:()
Κοιτα εχω μαλωσει πολλες φορες τις δικες μου γατες,και μπατσακι εχω δωσει στον πωπω,αλλα ακριβως την απομενη στιγμη με εμπιστευονται και πλησιαζουν για χαδια και φαγητο.
Μου φαινεται παραξενο να μην πλησιαζει η γατα καθολου και να δειχνει τοσο φοβο.Μηπως,λεω,μηπως,την εχεις σαπισει στο ξυλο??

Δεν βασανιζω την γατα μου.Την αγαπω!Ελαχιστες φορες την εχω χτυπησει.Αυτο που με ανυσηχησε,ειναι οτι μετα απο το χτυπημα,με πλησιαζε μονο για να να της βαλω να φαει η να της αλλαξω την αμμο που ειχε λερωσει η για να της βαλω νερο.Αν την εσπαγα στο ξυλο και δεν με ενδιαφερε δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να ρωτησω ολους εσας που πιθανον ξερετε περισσοτερα απο μενα!!!Παντως ευχαριστω για τις συμβουλες!!!

εγω απο αυτο που περιγραφεις αυτη τη στιγμη...βλεπω ενα ζωακι..που δεν ειναι ευτυχισμενο...διοτι οταν σε φοβαται...και σε πλησιαζει μονο για φαγητο και νερο..αυτο δειχνει..το ξυλο για μενα..ειναι απαραδεχτο..και νομιζω οτι βλεπεις και εσυ τα αποτελεσματα..αφου την αγαπας οπως λες,προσπαθησε να κοντρολαρεις τα νευρα σου και να μην την ξαναχτυπησεις..αν δεν ξανασυμβει,σιγα σιγα θα ξανακερδισει την εμπιστοσυνη σου.για το τρεχαλιτο,και εμενα η θηλυκια μου μου το κανει...ε..λογικο ειναι,μεσα στο σπιτι που τα εχουμε,θα πρεπει και αυτα να εκτονωθουνε..θελουν και να τρεξουν..πως να γινει;;για το ουρλιαχτο...δεν γνωριζω...καλο θα ηταν να την δει κανενας γιατρος μπας και εχει χτυπησει πουθενα και ποναει...:)

Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτο συμβαινει γιατι προσπαθουσα με το ζορι να την πλησιασω και να την χαιδεψω,πραγμα που την εκνευριζε και την φοβηζε.Ηδη απο ολους σας που μου δωσατε τις συμβουλες σας,βλεπω διαφορα.Την βλεπω απο το πρωι πιο ηρεμη και δειχνει πιο ελευθερη στην κινηση και λιγοτερο φοβησμενη!!!Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!

Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτο συμβαινει γιατι προσπαθουσα με το ζορι να την πλησιασω και να την χαιδεψω,πραγμα που την εκνευριζε και την φοβηζε.Ηδη απο ολους σας που μου δωσατε τις συμβουλες σας,βλεπω διαφορα.Την βλεπω απο το πρωι πιο ηρεμη και δειχνει πιο ελευθερη στην κινηση και λιγοτερο φοβησμενη!!!Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!

χαιρομαι...μακαρι να πανε ολα καλα...:)

Aυτό είναι κάτι θετικό. Εύχομαι να πανε ολα καλά :)

Εμενα συμπεριφορα της γατουλας μου φαινεται σαν κατι να θελει να σας πει.Ισως κατι την ενοχλει,ισως καπου ποναει.Πρεπει να τη δει κτηνιατρος και να κανετε εξετασεις αιματος.
Γενικως οι γατες κανουν ζημιες στο σπιτι οταν ειναι μονες τους(χωρις αλλη γατισια παρεα),οταν δεν εχουν πολλα παιχνιδια και βαριουνται ή για να τραβηξουν την προσοχη μας.Το να ουρλιαζει η γατα και να τρεχει παντου μου φαινεται παραξενο.
Και τα δικα μου τα πιανει το απογευματακι μια τρελλα και αρχιζουν το τρεξιμο σε ολο το σπιτι και φυσικα στο περασμα τους ξεστρωνουν τα χαλια αλλα δε τις βαραω γι'αυτο!Αυτο σημαινει οτι ειναι χαρουμενες και παιζουν!Το παιδι σου θα το εδερνες αν εκανε φασαρια παιζοντας?(Πολυ φοβαμαι πως ναι...:()
Κοιτα εχω μαλωσει πολλες φορες τις δικες μου γατες,και μπατσακι εχω δωσει στον πωπω,αλλα ακριβως την απομενη στιγμη με εμπιστευονται και πλησιαζουν για χαδια και φαγητο.
Μου φαινεται παραξενο να μην πλησιαζει η γατα καθολου και να δειχνει τοσο φοβο.Μηπως,λεω,μηπως,την εχεις σαπισει στο ξυλο??
Διαφωνω.Ο Αρης μου ειναι μονος του,δεν εχει παιχνιδια κι ομως ολη την ημερα καθεται ή κοιμαται σε μια καρεκλα.Και ειναι ΚΑΙ μονος του.:):):):):):):):):)

Το να τρέχει σα σβούρα είναι πολύ φυσιολογικό..Παίζει,είναι χαρούμενο! Το να ουρλιάζει δείχνει σαφώς ότι κάτι την ενοχλεί...Θα πρέπει εσύ να βρεις τι ειναι αυτό...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back