ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πάρτης κανένα παιχνιδάκι, κανένα ονυχοδρόμιο κάτι... όταν οι γάτες αρχίζουν τις ζημιές είναι επειδή βαριούνται ή έχουν παράπονα απο μας επειδή τις έχουμε παραμελήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catsruletheworld
Νεοφερμένο μέλος

ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νεοφερμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

πως και ποσο την εχεις χτυπησει??

bunny
Περιβόητο μέλος
Και μην την ξαναχτυπήσετε. Το μόνο που θα πετύχετε με τη βία είναι να σας φοβάται 
ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γενικως οι γατες κανουν ζημιες στο σπιτι οταν ειναι μονες τους(χωρις αλλη γατισια παρεα),οταν δεν εχουν πολλα παιχνιδια και βαριουνται ή για να τραβηξουν την προσοχη μας.Το να ουρλιαζει η γατα και να τρεχει παντου μου φαινεται παραξενο.
Και τα δικα μου τα πιανει το απογευματακι μια τρελλα και αρχιζουν το τρεξιμο σε ολο το σπιτι και φυσικα στο περασμα τους ξεστρωνουν τα χαλια αλλα δε τις βαραω γι'αυτο!Αυτο σημαινει οτι ειναι χαρουμενες και παιζουν!Το παιδι σου θα το εδερνες αν εκανε φασαρια παιζοντας?(Πολυ φοβαμαι πως ναι...
)Κοιτα εχω μαλωσει πολλες φορες τις δικες μου γατες,και μπατσακι εχω δωσει στον πωπω,αλλα ακριβως την απομενη στιγμη με εμπιστευονται και πλησιαζουν για χαδια και φαγητο.
Μου φαινεται παραξενο να μην πλησιαζει η γατα καθολου και να δειχνει τοσο φοβο.Μηπως,λεω,μηπως,την εχεις σαπισει στο ξυλο??
ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΤΡΩΓΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτο συμβαινει γιατι προσπαθουσα με το ζορι να την πλησιασω και να την χαιδεψω,πραγμα που την εκνευριζε και την φοβηζε.Ηδη απο ολους σας που μου δωσατε τις συμβουλες σας,βλεπω διαφορα.Την βλεπω απο το πρωι πιο ηρεμη και δειχνει πιο ελευθερη στην κινηση και λιγοτερο φοβησμενη!!!Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!
χαιρομαι...μακαρι να πανε ολα καλα...

bunny
Περιβόητο μέλος
Aυτό είναι κάτι θετικό. Εύχομαι να πανε ολα καλάΣ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτο συμβαινει γιατι προσπαθουσα με το ζορι να την πλησιασω και να την χαιδεψω,πραγμα που την εκνευριζε και την φοβηζε.Ηδη απο ολους σας που μου δωσατε τις συμβουλες σας,βλεπω διαφορα.Την βλεπω απο το πρωι πιο ηρεμη και δειχνει πιο ελευθερη στην κινηση και λιγοτερο φοβησμενη!!!Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!

filippe
Νεοφερμένο μέλος
Διαφωνω.Ο Αρης μου ειναι μονος του,δεν εχει παιχνιδια κι ομως ολη την ημερα καθεται ή κοιμαται σε μια καρεκλα.Και ειναι ΚΑΙ μονος του.Εμενα συμπεριφορα της γατουλας μου φαινεται σαν κατι να θελει να σας πει.Ισως κατι την ενοχλει,ισως καπου ποναει.Πρεπει να τη δει κτηνιατρος και να κανετε εξετασεις αιματος.
Γενικως οι γατες κανουν ζημιες στο σπιτι οταν ειναι μονες τους(χωρις αλλη γατισια παρεα),οταν δεν εχουν πολλα παιχνιδια και βαριουνται ή για να τραβηξουν την προσοχη μας.Το να ουρλιαζει η γατα και να τρεχει παντου μου φαινεται παραξενο.
Και τα δικα μου τα πιανει το απογευματακι μια τρελλα και αρχιζουν το τρεξιμο σε ολο το σπιτι και φυσικα στο περασμα τους ξεστρωνουν τα χαλια αλλα δε τις βαραω γι'αυτο!Αυτο σημαινει οτι ειναι χαρουμενες και παιζουν!Το παιδι σου θα το εδερνες αν εκανε φασαρια παιζοντας?(Πολυ φοβαμαι πως ναι...)
Κοιτα εχω μαλωσει πολλες φορες τις δικες μου γατες,και μπατσακι εχω δωσει στον πωπω,αλλα ακριβως την απομενη στιγμη με εμπιστευονται και πλησιαζουν για χαδια και φαγητο.
Μου φαινεται παραξενο να μην πλησιαζει η γατα καθολου και να δειχνει τοσο φοβο.Μηπως,λεω,μηπως,την εχεις σαπισει στο ξυλο??

spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool