Να μην κάνω τον κόπο;

maria-christina

Νεοφερμένο μέλος

Η maria-christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
Η γατούλα μου όπως έχω αναφέρει και σε αλλα μηνυματα γεννησε σε ένα μη προσεγγισιμο χωρο πριν 17 ημερες.Αισίως σημερα στις 12:00 το βραδυ έφερε στο καλαθάκι της ένα πιτσιρικάκι....Να προσπαθήσω να κάνω τον κομάντο μήπως καταφέρω να δω αν υπάρχει άλλο ή να υποθέσω πως αν υπήρχε αλλο(ή αλλο ζωντανο) θα το έφερνε και αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• εικόνα250.jpg
    εικόνα250.jpg
    246,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • εικόνα245.jpg
    εικόνα245.jpg
    213,6 KB · Εμφανίσεις: 40
  • εικόνα254.jpg
    εικόνα254.jpg
    300,8 KB · Εμφανίσεις: 37
Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να 'ξεχάσει' κάποιο γατάκι... Αναλαμβάνει το ένστικτο γι' αυτά τα πράγματα. Ακόμα κι αν βρέχει, ακόμα κι αν πρέπει να κάνει 2-3 βόλτες για να τα μεταφέρει όλα... ακόμα κι αν κάποιο μωρό είναι καχεκτικό, πολύ δύσκολα θα το παρατήσει η μάνα του. :hmm:

Τις περισσότερες φορές που τα αφήνουν επίτηδες (κι όχι λόγω κάποιου ατυχήματος), είναι επειδή διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την υγεία τους... Σκληρό, αλλά συμβαίνει :(.

Αν είναι η πρώτη της γέννα, μπορεί λόγω απειρίας να κατάφερει να κρατήσει μόνο αυτό... Το σημαντικό είναι να φροντίσεις τη μάνα και το μωρό, και ΑΝ ακούσεις κάποιο κλάμα από άλλο γατάκι, να πας να το φέρεις κι εκείνο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με το αυτι τεντωμενο

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να 'ξεχάσει' κάποιο γατάκι... Αναλαμβάνει το ένστικτο γι' αυτά τα πράγματα. Ακόμα κι αν βρέχει, ακόμα κι αν πρέπει να κάνει 2-3 βόλτες για να τα μεταφέρει όλα... ακόμα κι αν κάποιο μωρό είναι καχεκτικό, πολύ δύσκολα θα το παρατήσει η μάνα του. :hmm:

Τις περισσότερες φορές που τα αφήνουν επίτηδες (κι όχι λόγω κάποιου ατυχήματος), είναι επειδή διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την υγεία τους... Σκληρό, αλλά συμβαίνει :(.

Αν είναι η πρώτη της γέννα, μπορεί λόγω απειρίας να κατάφερει να κρατήσει μόνο αυτό... Το σημαντικό είναι να φροντίσεις τη μάνα και το μωρό, και ΑΝ ακούσεις κάποιο κλάμα από άλλο γατάκι, να πας να το φέρεις κι εκείνο :)

Ειμαι σε εγρηγορση.δυστυχως εκει που υποθετω πως είνια δυσκολα θα ακουστει κάτι.Τις προσέχω και τις δυο(νομιζω το μωρο ειναι θηλυκο)σαν τα ματια μου.Το μικρο είναι ζωηρό πολυ(μη το ματιασω)και θηλάζει συνέχεια.Η Κιρκη(μαμα)ειναι πολυ στοργικη το γλυφει συνεχεια τοσο που θα το μουλιασει χιχι.Ευχαριστω για την απαντηση

Yes

Για ακομα μια φορα η μανα φυση και η μανα γατα έκαναν την δουλεια τους!!!Δυο γατάκια θηλάζουν τη μανα Κιρκη!!! yes:up: yes:up: yes :up:

Μπορεί να φέρει και τα άλλα τις επόμενες μέρες..μπορεί και όχι...
Σίγουρα για τα πρώτα 2 σε τσέκαρε, εσένα, την περιοχή και την φωλιά για ασφάλεια.. πέρασες το τέστ και τσουπ να το δωράκι.:D

Αν συνεχίζει τα δρομολόγια στο μέρος έχει και άλλα...

Συγχαρητήρια :) Να σου ζήσουν!

3 και γλυκουλια

Συγχαρητήρια :) Να σου ζήσουν!

3 Τα γλυκα μου και μάλλον αυτα είναι σε σύνολο!!!!1 κυρία και 2 κυριοι!!!
Καλα τελικά είμαι τελειως χαζοχαρούμενη αυπνη όλη τη νύχτα!!!Το απογευμα θα βάλω και φωτο της ανθρωπο-γατο-οικογενειας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back