maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Η maria-christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
11-05-09
03:56
Η γατούλα μου όπως έχω αναφέρει και σε αλλα μηνυματα γεννησε σε ένα μη προσεγγισιμο χωρο πριν 17 ημερες.Αισίως σημερα στις 12:00 το βραδυ έφερε στο καλαθάκι της ένα πιτσιρικάκι....Να προσπαθήσω να κάνω τον κομάντο μήπως καταφέρω να δω αν υπάρχει άλλο ή να υποθέσω πως αν υπήρχε αλλο(ή αλλο ζωντανο) θα το έφερνε και αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
11-05-09
04:31
Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να 'ξεχάσει' κάποιο γατάκι... Αναλαμβάνει το ένστικτο γι' αυτά τα πράγματα. Ακόμα κι αν βρέχει, ακόμα κι αν πρέπει να κάνει 2-3 βόλτες για να τα μεταφέρει όλα... ακόμα κι αν κάποιο μωρό είναι καχεκτικό, πολύ δύσκολα θα το παρατήσει η μάνα του. 
Τις περισσότερες φορές που τα αφήνουν επίτηδες (κι όχι λόγω κάποιου ατυχήματος), είναι επειδή διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την υγεία τους... Σκληρό, αλλά συμβαίνει
.
Αν είναι η πρώτη της γέννα, μπορεί λόγω απειρίας να κατάφερει να κρατήσει μόνο αυτό... Το σημαντικό είναι να φροντίσεις τη μάνα και το μωρό, και ΑΝ ακούσεις κάποιο κλάμα από άλλο γατάκι, να πας να το φέρεις κι εκείνο

Τις περισσότερες φορές που τα αφήνουν επίτηδες (κι όχι λόγω κάποιου ατυχήματος), είναι επειδή διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την υγεία τους... Σκληρό, αλλά συμβαίνει
.Αν είναι η πρώτη της γέννα, μπορεί λόγω απειρίας να κατάφερει να κρατήσει μόνο αυτό... Το σημαντικό είναι να φροντίσεις τη μάνα και το μωρό, και ΑΝ ακούσεις κάποιο κλάμα από άλλο γατάκι, να πας να το φέρεις κι εκείνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
Η maria-christina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.
11-05-09
04:43
με το αυτι τεντωμενο
Ειμαι σε εγρηγορση.δυστυχως εκει που υποθετω πως είνια δυσκολα θα ακουστει κάτι.Τις προσέχω και τις δυο(νομιζω το μωρο ειναι θηλυκο)σαν τα ματια μου.Το μικρο είναι ζωηρό πολυ(μη το ματιασω)και θηλάζει συνέχεια.Η Κιρκη(μαμα)ειναι πολυ στοργικη το γλυφει συνεχεια τοσο που θα το μουλιασει χιχι.Ευχαριστω για την απαντηση
Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να 'ξεχάσει' κάποιο γατάκι... Αναλαμβάνει το ένστικτο γι' αυτά τα πράγματα. Ακόμα κι αν βρέχει, ακόμα κι αν πρέπει να κάνει 2-3 βόλτες για να τα μεταφέρει όλα... ακόμα κι αν κάποιο μωρό είναι καχεκτικό, πολύ δύσκολα θα το παρατήσει η μάνα του.
Τις περισσότερες φορές που τα αφήνουν επίτηδες (κι όχι λόγω κάποιου ατυχήματος), είναι επειδή διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την υγεία τους... Σκληρό, αλλά συμβαίνει.
Αν είναι η πρώτη της γέννα, μπορεί λόγω απειρίας να κατάφερει να κρατήσει μόνο αυτό... Το σημαντικό είναι να φροντίσεις τη μάνα και το μωρό, και ΑΝ ακούσεις κάποιο κλάμα από άλλο γατάκι, να πας να το φέρεις κι εκείνο![]()
Ειμαι σε εγρηγορση.δυστυχως εκει που υποθετω πως είνια δυσκολα θα ακουστει κάτι.Τις προσέχω και τις δυο(νομιζω το μωρο ειναι θηλυκο)σαν τα ματια μου.Το μικρο είναι ζωηρό πολυ(μη το ματιασω)και θηλάζει συνέχεια.Η Κιρκη(μαμα)ειναι πολυ στοργικη το γλυφει συνεχεια τοσο που θα το μουλιασει χιχι.Ευχαριστω για την απαντηση
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
11-05-09
07:06
Yes
Για ακομα μια φορα η μανα φυση και η μανα γατα έκαναν την δουλεια τους!!!Δυο γατάκια θηλάζουν τη μανα Κιρκη!!! yes
yes
yes 
Για ακομα μια φορα η μανα φυση και η μανα γατα έκαναν την δουλεια τους!!!Δυο γατάκια θηλάζουν τη μανα Κιρκη!!! yes
yes
yes 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
11-05-09
10:00
Μπορεί να φέρει και τα άλλα τις επόμενες μέρες..μπορεί και όχι...
Σίγουρα για τα πρώτα 2 σε τσέκαρε, εσένα, την περιοχή και την φωλιά για ασφάλεια.. πέρασες το τέστ και τσουπ να το δωράκι.
Αν συνεχίζει τα δρομολόγια στο μέρος έχει και άλλα...
Σίγουρα για τα πρώτα 2 σε τσέκαρε, εσένα, την περιοχή και την φωλιά για ασφάλεια.. πέρασες το τέστ και τσουπ να το δωράκι.

Αν συνεχίζει τα δρομολόγια στο μέρος έχει και άλλα...
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
11-05-09
10:16
Συγχαρητήρια
Να σου ζήσουν!
Να σου ζήσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria-christina
Νεοφερμένο μέλος
11-05-09
14:32
3 και γλυκουλια
3 Τα γλυκα μου και μάλλον αυτα είναι σε σύνολο!!!!1 κυρία και 2 κυριοι!!!
Καλα τελικά είμαι τελειως χαζοχαρούμενη αυπνη όλη τη νύχτα!!!Το απογευμα θα βάλω και φωτο της ανθρωπο-γατο-οικογενειας
ΣυγχαρητήριαΝα σου ζήσουν!
3 Τα γλυκα μου και μάλλον αυτα είναι σε σύνολο!!!!1 κυρία και 2 κυριοι!!!
Καλα τελικά είμαι τελειως χαζοχαρούμενη αυπνη όλη τη νύχτα!!!Το απογευμα θα βάλω και φωτο της ανθρωπο-γατο-οικογενειας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum