Να μοιραστώ την αγωνία μου...

Ναταλία Λόκου

Νεοφερμένο μέλος

Η Ναταλία Λόκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Πριν κανά δυο ώρες περνόντας από ένα κοντινό στενό άκουσα αγωνιώδες νιαούρισμα. Ψάχνοντας διέκρινα σε μια αποθήκη που είναι κλειστή ένα ψιψίνι. Ο ιδιοκτήτης δεν χρησιμοποιεί το χώρο και ήξεραν μόνο το όνομά του και ότι είχε αλλάξει τα τζάμια μια εβδομάδα πριν !!!!!!!!! Άρα το γατί είναι κλεισμένο εκεί μέσα 7 μέρες... Τον βρήκα από τις πληροφορίες πριν λίγο και θα έρθει αύριο το πρωί να πάμε να το βγάλουμε. Ελπίζω να καταφέρω να το πιάσω για να το πάω κατευθείαν στην κτηνίατρο.
Κοντεύω να σκάσω! Τόσες μέρες εκεί μέσα! Θα το προλάβω μέχρι αύριο? Σε τι κατάσταση βρίσκεται...??? Και αυτός γμτ δεν μπορούσε να έρθει τώρα. Θα είναι καλά μέχρι αύριο? ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!! Δεν περνάει και η ώρα... Θα ζήσει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου...και εγω ετσι θα ενιωθα..ας ελπισουμε οτι,αυριο ,θα πανε ολα καλα..μπραβο σου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπαρχει καμια μικρη χαραμαδα να του πεταξεις καμια κροκετα ε ? :(
κανε υπομονη ως αυριο, τοσες μερες αντεξε :/:

Τι να πώ καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνίασ σου.:hmm::(
Ας ευχηθούμε οτι όλα θα πάνε καλά.:) Πιστεύω να τα καταφέρει.:)
Περιμένουμε με αγωνία τα νέα, αύριο.:hmm:
Σίγουρα δεν υπάρχει έστω μια χαραμάδα για πρόσβαση?:hmm:

γμτ...το μεγαλυτερο προβλημα,αυτη τη στιγμη,ειναι με το νερο,καθοτι καλοκαιρι...και ως γνωστον τα ζωα(οπως και οι ανθρωποι) αντεχουν περισσοτερες μερες χωρις φαι ,παρα χωρις νερο....ενημερωσε μας οπωσδηποτε αυριο...:(:(:(

Τον περιμένω να έρθει (ελπίζω σύντομα). Δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε χαραμάδα για νερό. Προσπάθησα χθες αλλά δεν περνάει τίποτα. Κροκέτες ούτως ή άλλως δεν πρέπει να φάει απότομα μετά από τόσες μέρες. Έχω οργανώσει κουβέρτα, γατοφόρο, φαγητό, νερό και Calopet και αν όλα πάνε καλά και το πιάσω το πάω αμέσως κτηνίατρο. Κάντε την ευχή σας!

Τον περιμένω να έρθει (ελπίζω σύντομα). Δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε χαραμάδα για νερό. Προσπάθησα χθες αλλά δεν περνάει τίποτα. Κροκέτες ούτως ή άλλως δεν πρέπει να φάει απότομα μετά από τόσες μέρες. Έχω οργανώσει κουβέρτα, γατοφόρο, φαγητό, νερό και Calopet και αν όλα πάνε καλά και το πιάσω το πάω αμέσως κτηνίατρο. Κάντε την ευχή σας!

καλη τυχη, ενημερωσε μας ! :/:

Καλη τυχη,ελπιζω να πανε ολα καλα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά:)

Χο Χο Χο!!!
Μολονότι με το που άνοιξα την πόρτα την πόρτα της αποθήκης εξαφανίστηκε στο χάος των πραγμάτων που ήταν στοιβαγμένα (είχε αγριέψει πάρα πολύ ο κακομοίρης...) τον έπιασα με το γνωστό κόλπο του φαγητού μέσα στη γατοφόρο! Αλάνθαστη μέθοδος!
Τον πήγα στην κτηνίατρο, φαίνεται αρκετά καλά, θα τον κρατήσει 2-3 μέρες ώστε να δυναμώσει λίγο (γιατί είναι και αδεσποτάκι) θα του τραβήξουμε και μια στείρωση μόλις πάρει λίγο τα πάνω του και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!
Ουφ!
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!:)

Χο Χο Χο!!!
Μολονότι με το που άνοιξα την πόρτα την πόρτα της αποθήκης εξαφανίστηκε στο χάος των πραγμάτων που ήταν στοιβαγμένα (είχε αγριέψει πάρα πολύ ο κακομοίρης...) τον έπιασα με το γνωστό κόλπο του φαγητού μέσα στη γατοφόρο! Αλάνθαστη μέθοδος!
Τον πήγα στην κτηνίατρο, φαίνεται αρκετά καλά, θα τον κρατήσει 2-3 μέρες ώστε να δυναμώσει λίγο (γιατί είναι και αδεσποτάκι) θα του τραβήξουμε και μια στείρωση μόλις πάρει λίγο τα πάνω του και ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!
Ουφ!
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!:)

γιουπιιιιιιιιιιιιιι :up::up::up:

Μπραβο!!!!!!!!!!

Εκπληκτικά νέα!!!:up::up::up:
Χίλια μπράβο Ναταλία!!!:D:D:D

μπραβο!!!:up::up::up: αλήθεια πόσο μηνών ειναι?θα το χαρήσεις ή θα το αφήσεις?

Είναι ψιψίνος ενήλικος και άγριος! Θα τον φέρω στον κήπο μου (ένα πάνω ένα κάτω δεν έχει διαφορά!) αν και πιστεύω πως θα γυρίσει στο χώρο του, που είναι το διπλανό στενό, και έχει πρόσβαση και από τον κήπο μου. Μπορεί να πηγαινοέρχεται. Αυτό που προέχει τώρα είναι να είναι καλά στην υγεία του. Μετά θα βρεθεί λύση.

α εγώ νόμιζα γατάκι ήταν μικρό οκ τότε

Αν ήταν μικρό δεν θα τα είχε καταφέρει... Ξέχασα να σας πω ότι τελικά ο ιδιοκτήτης της αποθήκης μου είπε πως είχε να την ανοίξει 20 μέρες και όχι μια εβδομάδα......!!!!! Αύριο θα έχουμε καλύτερη εικόνα για την υγεία του αλλά πιστεύω να πάει καλά. Μακάρι!

Ναταλία είσαι αστέρι ! Όλα θα πάνε καλά. Αν ο γατούλης μπορεί να στειρωθεί και μετά τον κρατήσεις για λίγο περιορισμένο στον χώρο σου, δεν νομίζω να φύγει από τον κήπο σου.

Ότι και να γίνει όμως , κάτι τέτοιες κινήσεις μέ κάνουν να πιστεύω ότι τελικά δεν έχουν χαθεί όλα.
Κάπου εκεί στο βάθος του τούνελ, υπάρχει ένα μικρό φως ελπίδας..

Το ευχάριστο είναι ότι ο ψιψίνος πάει μια χαρά, αύριο θα στειρωθεί και από Δευτέρα θα γυρίσει στο χώρο του. Το συζητήσαμε με την κτηνίατρο και συμφωνήσαμε ότι είναι καλύτερα να τον "επιστρέψω" εκεί που τον βρήκα για τους εξής λόγους: αφού θα στειρωθεί, είναι και ταλαιπωράκι,δεν μπορεί να εμβολιαστεί επιπλέον και στην αυλή μου κινδυνεύει να κολλήσει ρινοτραχειϊτιδα (έχουμε χρόνια κατάσταση), ακόμη, έχω ένα ζόρικο αρσενικό που θα τον κυνηγήσει βλέποντας τον μόνιμο και αν τρομαγμένος φύγει από την προστινή πλευρά του κήπου μπορεί να αποπρασανατολιστεί και να χαθεί. Ο δρόμος που τον βρήκα είναι ο οικείος χώρος του, έχει την παρέα του (που σίγουρα τον ψάχνει) και παράλληλα πρόσβαση στην πίσω πλευρά του κήπου μου όπου μπορεί να έρχεται για φαγητό. Όλα τα γατιά της γειτονιάς ξέρουν το εστιατόριο-μαιευτήριο "Νάταλι". Νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη λύση για τον ψιψίνο.

Μια χαρα μου ακουγεται κι ετσι,απο τη στιγμη που θα μπορει να παιρνει δειπνο σε σενα θα τριγυρναει εκει κοντα.Μπραβο σου που τον γλιτωσες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back