Αγαπητοί γατόφιλοι, χαίρετε!
Είμαι εργαζόμενη μητέρα δύο κοριτσιών (7 και 3 ετών), μένουμε σε διαμέρισμα και αγαπούμε και οι τρεις πολύ τα ζώα - και τις γάτες ιδιαίτερα. Σκέφτομαι να πάρω μία (οι κόρες μου με πα-ρα-κα-λά-νε!), γιατί θα απασχολούνται υπέροχα μαζί (και θα ξεκολλήσουν και από την τηλεόραση), αλλά δεν ξέρω αν οικονομικά είναι μεγάλη επιβάρυνση η συντήρησή τους, και αν ένα θηλυκό είναι καλύτερο από ένα αρσενικό (εννοείται ότι θα στειρωθεί ό,τι και να είναι).
Μεγάλωσα σε μονοκατοικία και είχαμε συνεχώς γατούλες, τις λάτρευα, αλλά όταν παντρεύτηκα ο άντρας μου τις συχαινόταν. Τώρα που χωρίσαμε, σκέφτομαι να ξαναβάλω ένα μουτράκι στη ζωή μου (εκτός από αυτά των κοριτσιών μου φυσικά). Τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με τα... ζωντανά, μιας και στο πατρικό μου σπίτι (που τις αφήνουμε από μικρές για να πάμε στις δουλειές μας...) οι γονείς μου έχουν και λυκόσκυλο και γάταρο, οπότε ξέρω ότι θα τη λατρέψουν τη γατούλα. Το οικονομικό θέμα σκέφτομαι... Τα... καθημερινά τους "θέματα" (καθαριότητα, υγεία κλπ) προτιμώ να μην τα σκέφτομαι, ελπίζω να με... λυπηθεί η μέλλουσα συγκάτοικός μας!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.