myrtos
Δραστήριο μέλος
Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
05-04-07
18:55
Αν ειναι καλυμενη δεν θα σκασει?
Απο που θα μπαινει αερας?![]()
Παντως η δικια μου, τα εμαθε τα ταξιδια...
Οποτε βλεπει βαλιτσα, τρεχει να μπει στη γατοφορο της!![]()
Και παντα σχεδον σε ολο το ταξιδι κοιμαται...
η γατοφορος μου ανοιγει απο μπροστα και οχι απο πανω (βασικο και αυτο ,εχεις δικιο
).Αν ρίξεις μια πετσετα μπενει αερας απο κατω και μπροστα απο τιςπτυχες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
06-04-07
10:18
Μαριγώ τα έχω περάσει κι εγώ αυτά αν και ευτυχώς συνήθως αυτοί που κάθονται δίπλα μου είναι από αδιάφοροι εώς φιλόζωοι. Σπαστικός δεν μου έχει τύχει (ακόμα). Μάλιστα την τελευταία φορά πέτυχα μια κυρία από τη Σύμη που είχα μανία με τα ζωάκια και μιλούσαμε σε όλη την πτήση για τα καμάρια μας
. Αυτό με το κλουβί κάτω από το κάθισμα σε ορισμένα αεροσκάφη που είναι μικρά δεν γίνεται, εδώ δεν χωράνε τα δικα μου πόδια.
Αυτός που έρριξε το κλουβί της με την βαλίτσα του τι να πω... ή για την άλλη που δεν ήθελε να κάθεται στην ίδια σειρά με την γάτα. Την γάτα την ρώτησε κανείς αν ήθελε να κάθεται στην ίδια σειρά με αυτήν;
. Αυτό με το κλουβί κάτω από το κάθισμα σε ορισμένα αεροσκάφη που είναι μικρά δεν γίνεται, εδώ δεν χωράνε τα δικα μου πόδια.Αυτός που έρριξε το κλουβί της με την βαλίτσα του τι να πω... ή για την άλλη που δεν ήθελε να κάθεται στην ίδια σειρά με την γάτα. Την γάτα την ρώτησε κανείς αν ήθελε να κάθεται στην ίδια σειρά με αυτήν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα.
06-04-07
14:35
. Την γάτα την ρώτησε κανείς αν ήθελε να κάθεται στην ίδια σειρά με αυτήν;
Σωστηηηηηη!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum