Να πάρω νέο γατάκι, ναι ή όχι;

rorry1

Νεοφερμένο μέλος

Ο rorry1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημερίζω το φόρουμ σας το οποίο διαβάζω εδώ και καιρό αλλά τώρα αποφάσισα να γράψω.
Η αιτία είναι η απώλεια της Ζιζέλ την περασμένη Κυριακή.
2 λογάκια πριν φτάσω στο ερώτημα.
Η Ζιζέλ (αρσενικός ήταν, γάταρος Περσίας αλλά του κόλλησε το όνομα μέχρι να καταλάβω ότι ήταν άντρας) πέθανε την περασμένη Κυριακή από καρδιά. Ηλικία ούτε 3 χρονών. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα (ούτε πρόκειται).
Έχω κι έναν άλλο γάτο, τον Rory, ο οποίος είναι ο κλασικός μαύρος γάτος, ο αλανιάρης, 3 χρονών και κάτι.
Τα είχαν βρει, παίζανε, ήταν παρεούλα.
Και τώρα παρατηρώ ότι ο Rory έχει μελαγχολήσει, δεν έχει όρεξη, θέλει πιο πολλά χάδια, γκρινιάζει.
Το ερώτημά μου:
Θέλω να πάρω πάλι έναν Πέρση, ίδιο με το Ζιζελάκι, αλλά δεν ξέρω αν (επειδή θα είναι μικρό) ο Rory το δεχτεί ή υπάρχει φόβος να του δίνει ξύλο και κοινώς να κινδυνεύει το γατάκι.

Μια φώτο απ το Ζιζελάκι μου.

27-03-08_1217.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 27-03-08_1217.jpg
    27-03-08_1217.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 140
Nα κινδυνευσει δε νομιζω. Εφοσον θα είναι μικρο ο Ρορυ δε θα το δει σαν απειλή...αυτο ισως γινόταν αν εφερνες ενα ενήλικο γατι στο σπίτι. Απλα να φροντίσεις να εισαι μπροστά τις πρωτες μέρες της γνωριμίας μεχρι να το συνηθίσει. Και συλληπητήρια για το γατουλη σου που χάθηκε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο αλλος γατος που εχεις ειναι στειρωμενος?...οταν ειναι στειρωμενα τα αρσενικα,ειναι καλυτερα τα πραγματα καθοτι δεν υπαρχουν οι ορμονες...στην αρχη μπορει να αντιδρασει...απλα θα τους προσεχεις,το ιδιο εγινε και με τον δικο μου,οταν του εφερα την πουπουλινα,στην αρχη εγινε θεριο ανημερο,σιγα-σιγα ομως τη συνιθησε και τωρα ειναι αχωριστοι...σου ευχομαι τα καλυτερα:):):)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ο γάτος (Rory) δεν είναι στειρωμένος.
Θυμάμαι όταν πήγα την Ζιζέλ και την είδε o Rory (ήταν 7 μηνών ο Rory και 1,5 μηνών η Ζιζέλ, ο Ζιζέλ πιο σωστά) ο Rory ήταν πολύ ανήσυχος και έκανε συνέχεια κχχχχχχχχ. Το Ζιζελάκι (αν και Περσίας) ήταν στην τρελή χαρά και όλο έπαιζε. Τα βρήκαν όμως μετά.
Αν επειδή όπως είπε και η Louiza26 δεν δει το μικρό σαν απειλή δεν θα έχω πρόβλημα πιστεύω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back