Να σας συστήσω τον Μousse

lovekittens

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
Ε ναι λοιπον θα μεινω αφραγκη!!το γιατι??ακουω κλαμματα γατιου στην πισω αυλη δεν δινω σημασια ,συνεχιζω το φαγητο ερχεται η μανα μου χασαμε την τζυλι στοπ..!!τι πως ανεβηκε τον τοιχο ΄λεει..παραταω τα κεφτεδακια στο κρεβατι κ τρεχω με τις πιτζαμες στην αυλη..τζουλ τζουλ..νιαααου..ΑΜΑΝ!!τρεχω εξω απο το σπιτι πανω στον πισω δρομο στο βουνο οπου βλεπει η αυλη μας κ απο οπυ ακουγονται τα κλαμματα τα κλαμματα σταματησαν..ακουω την μανα μου απο την αυλη η τζουλ ειναι εδω..εκει λοιπον καθε λογικος ανθρωπος γυρναει σπιτι του κ καθετε στ αυγα του εγω ομως αρχισα να κανω το γατακι κ ετσι εμφανιστηκε ο μπομπιρας...ειναι ολος γκρι κ αποστεωμενος οσο η παλαμη μου..εξου κ το μαουσ στα αγγλικα ποντικι αν το γραψα σωστα εχω κκαιρο να γραφω στ αγγλικα...τον βουτηξα κ τωρα ειναι στον φωταγωγο:Dτα ευχαριστα εφαγε κροκετες που του τις εβρεξα με γαλα ηπιε νερο κ εκανε κουτουλιες στην παλαμη μου καθοτι με συνηθισε γρηγοροτατα..:redface:τ ασχημα ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙ στο ενα ποδι ΔΕΝ εχει κανει κακα ακομη παρολο που του βαλα τα ποδια κ του τα κουναγα να καταλαβει εδω σκαβουμε..:Pκ τριτον ΔΕΝε χω λεφτα για κτηνιατρο ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!Α κ εννοειται δεν θα τον κρατησω παιδια ξερετε κανενα γιατρο να κανει λευκη πρωτη εισκεψη??να τον αποπαρασιτωσω θελω κ απλα να τον εξετασει κ αντε να του δωσει κ κατι για εσωτερικη αποπαρασιτωση:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιαα ο μαους κλαιει κ λεει πως δεν του δινετε σημασιααα πειτε μου οτι καποιος ξερει ενα κτηνιατρο με λευκη 1η επισκεψη κοντα στην αθηνα στο κεντρο πχ ο αιλουρος ξερω οτι εκανε τοουλαχιστον ετσι εγραφε στο σαιτ του αλλα πεφτει μακρυα..αλλος κανεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ το καημενούλι... Θα πάρω τηλέφωνο αύριο τον δικό μου να ρωτήσω. Συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία και είναι και καλός. Κατά το μεσημεράκι θα ξέρω.

να σαι καλα βρε συ αν θες σου στελνω κ τον αριθμο του κινητου μου για να μαστε σιγουροι ευχαριστω παααρα πολυ θα σας ανεβασω φωτο αυριο πιστευω παιδια ειναι τοσο καλο μια χουφτα σας λεω σαν γκρι ποντικακι:) κ θελει τοσο πολυ παρεα εβαζε το κεφαλακι του ολο στην χουφτα μου κ χουρχουριζε..

Ψυχουλα γλυκια.. Τελικα τι γινεται με τον μικρο?

Καλημέρα! Σου έστειλα πμ για κτηνίατρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back