lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
14-06-13
23:43
Ε ναι λοιπον θα μεινω αφραγκη!!το γιατι??ακουω κλαμματα γατιου στην πισω αυλη δεν δινω σημασια ,συνεχιζω το φαγητο ερχεται η μανα μου χασαμε την τζυλι στοπ..!!τι πως ανεβηκε τον τοιχο ΄λεει..παραταω τα κεφτεδακια στο κρεβατι κ τρεχω με τις πιτζαμες στην αυλη..τζουλ τζουλ..νιαααου..ΑΜΑΝ!!τρεχω εξω απο το σπιτι πανω στον πισω δρομο στο βουνο οπου βλεπει η αυλη μας κ απο οπυ ακουγονται τα κλαμματα τα κλαμματα σταματησαν..ακουω την μανα μου απο την αυλη η τζουλ ειναι εδω..εκει λοιπον καθε λογικος ανθρωπος γυρναει σπιτι του κ καθετε στ αυγα του εγω ομως αρχισα να κανω το γατακι κ ετσι εμφανιστηκε ο μπομπιρας...ειναι ολος γκρι κ αποστεωμενος οσο η παλαμη μου..εξου κ το μαουσ στα αγγλικα ποντικι αν το γραψα σωστα εχω κκαιρο να γραφω στ αγγλικα...τον βουτηξα κ τωρα ειναι στον φωταγωγο
τα ευχαριστα εφαγε κροκετες που του τις εβρεξα με γαλα ηπιε νερο κ εκανε κουτουλιες στην παλαμη μου καθοτι με συνηθισε γρηγοροτατα..
τ ασχημα ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙ στο ενα ποδι ΔΕΝ εχει κανει κακα ακομη παρολο που του βαλα τα ποδια κ του τα κουναγα να καταλαβει εδω σκαβουμε..
κ τριτον ΔΕΝε χω λεφτα για κτηνιατρο ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!Α κ εννοειται δεν θα τον κρατησω παιδια ξερετε κανενα γιατρο να κανει λευκη πρωτη εισκεψη??να τον αποπαρασιτωσω θελω κ απλα να τον εξετασει κ αντε να του δωσει κ κατι για εσωτερικη αποπαρασιτωση
τα ευχαριστα εφαγε κροκετες που του τις εβρεξα με γαλα ηπιε νερο κ εκανε κουτουλιες στην παλαμη μου καθοτι με συνηθισε γρηγοροτατα..
τ ασχημα ΚΟΥΤΣΑΙΝΕΙ στο ενα ποδι ΔΕΝ εχει κανει κακα ακομη παρολο που του βαλα τα ποδια κ του τα κουναγα να καταλαβει εδω σκαβουμε..
κ τριτον ΔΕΝε χω λεφτα για κτηνιατρο ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!!!Α κ εννοειται δεν θα τον κρατησω παιδια ξερετε κανενα γιατρο να κανει λευκη πρωτη εισκεψη??να τον αποπαρασιτωσω θελω κ απλα να τον εξετασει κ αντε να του δωσει κ κατι για εσωτερικη αποπαρασιτωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 1.162 μηνύματα.
15-06-13
00:34
παιδιαα ο μαους κλαιει κ λεει πως δεν του δινετε σημασιααα πειτε μου οτι καποιος ξερει ενα κτηνιατρο με λευκη 1η επισκεψη κοντα στην αθηνα στο κεντρο πχ ο αιλουρος ξερω οτι εκανε τοουλαχιστον ετσι εγραφε στο σαιτ του αλλα πεφτει μακρυα..αλλος κανεις??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
15-06-13
00:50
Αχ το καημενούλι... Θα πάρω τηλέφωνο αύριο τον δικό μου να ρωτήσω. Συνεργάζεται με φιλοζωικά σωματεία και είναι και καλός. Κατά το μεσημεράκι θα ξέρω.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
15-06-13
00:55
να σαι καλα βρε συ αν θες σου στελνω κ τον αριθμο του κινητου μου για να μαστε σιγουροι ευχαριστω παααρα πολυ θα σας ανεβασω φωτο αυριο πιστευω παιδια ειναι τοσο καλο μια χουφτα σας λεω σαν γκρι ποντικακι
κ θελει τοσο πολυ παρεα εβαζε το κεφαλακι του ολο στην χουφτα μου κ χουρχουριζε..
κ θελει τοσο πολυ παρεα εβαζε το κεφαλακι του ολο στην χουφτα μου κ χουρχουριζε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
16-06-13
23:28
Ψυχουλα γλυκια.. Τελικα τι γινεται με τον μικρο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum