emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Φοφικο (Η σχεδον 3 χρονων Σιαμεζα που εχω) πριν γεννησει ειχε ενα μηνα οιστρο. Οποτε της εφερα τον αρσενικο (Σιαμ και αυτος) στο σπιτι. (μετα απο συμβουλη γιατρου οτι η γατα δε μπορει να στειρωθει αφου εχει οιστρο)
Καλως - Κακως λοιπον εμεινε εγκυος και γεννησε 1/8/09 4 Σιαμακια.
Ολα καλα.. αλλαα. απο χθες κοντευω να πεσω απο το μπαλκονι γιατι παλι εχει οιστρο. Ακομα δεν περασαν 2 μηνες...
Το ξερω πως η γατα μετα τη γεννα παλι θελει να ζευγαρωσει αλλα εγω ειχα μιλησει με τον γιατρο για να παμε για στειρωση και τις 2 γατες μου.
Τωρα που εχει οιστρο τι να κανω?
Τοσο σοβαρα προβληματα μπορει να δμιουργηθουν απο την στειρωση κατα τη διαρκεια οιστρου?
Δε θελω να ξαναγεννησει, αρκετα γατακια υπαρχουν.
Σημειωση:
Η αλλη γατα μου, η Μινη,(2χρονων και κατι μηνων) δεν εχει οιστρο σχεδον ποτε.(1 φορα μονο πριν 1 χρονο) Παντελως αδιαφορη για τον ανδρικο γατοπληθισμο. Βλεπει αρσενικο και θελει να το κοψει κομματακια. (Κατι θα ξερει
)Ειναι λογικο τωρα αυτο?
Η Φοφικο απο την αλλη θελει να ζευγαρωνει 2-3 φορες τον χρονο...
Ευχαριστω εκ των προτερων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με οποιον γιατρο και να μιλησω ο καθενας λεει διαφορετικα πραγματα. Στις σχολες δεν εχουν τα ιδια βιβλια? Οχι μονο για το θεμα της στειρωσης. Για διαφορα.
Εγω θα τη παω για στειρωση απο 1/10 στο Σωματιο ΣΩΖΩ στην Αρμένη Βράιλα 23 (Λ. Αλεξάνδρας).
(Ειναι καλοι οι γιατροι? Γιατι δεν εμπιστευομαι κανεναν για τις γατες μου.)
Φυσικα δεν μου ειπε αυτος ο γιατρος για το θεμα περι στειρωσεις που απο οτι καταλαβα ειναι κοτσανα μεγαλη αλλα ενας φραγκοφονιας.
και αν ολα πανε καλα και εχω τη δυνατοτητα θα στειρωσω και τα αδεσποστακια εκει. Εχει καλες τιες για αδεσποτα.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Νομιζω οτι πρεπει να στειλεις ΡΜ σε καποιον Moderator.Ωχ πως αλλαζει ο τιτλος του θεματος? Εγραψα αρλουμπες.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

κι έπαψε το επίμονο νιαούρισμα όμως αμέσως.

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπιζω να της εχει περασει ως τοτε

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα η Μπετίνα όταν της έκανα στείρωση είχε οίστρο...και δεν είχε μαμιά διαφορά με άλλες που δεν είχαν...απλώς για μερικές μέρες μετά την στείρωση περπατούσε με τον πισινό ψηλά (μέχρι να φύγουν οι ορμόνες από τον οργανισμό)κι έπαψε το επίμονο νιαούρισμα όμως αμέσως.
![]()
Ναι ε? Ωραια, θα ρωτησω και τον γιατρο βεβαια..
Αυτο το περπατημα με τον πισινο ψηλα ειναι φοβερο.. το κανει και σε μενα. Μαλιστα ερχεται και το κανει μπροστα στο προσωπο μου.. (φοβερη περιπτωση!!)

Δε αυτο το νιαουρισμα-που δεν ειναι νιαουρισμα αλλα σαν να τη σφαζουν κανει- ξυπναει ολο το οικοδομικο τετραγωνο..

moukelis
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

(ρωτησα και τον δικο μας γιατρο και μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου τη δινει στα νευρα η φωνη της.. ειναι πολυ περιεργη.
Οσα παιδακια εκανε εκανε.. τωρα θα κατσει φρονιμα και ωραια... μηπως ηρεμησω και εγω λιγακι.
εεεε!!!κυρια εμμα!!!να μας την προσεχετε την μαμα μας και να πατε γρηγορα στον γιατρο να την στειρωσετε!!!δεν 8ελουμε αλλα αδερφακιααααα!!!!!
(ρωτησα και τον δικο μας γιατρο και μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!)
Ναι Ευα μου!!! Να ξερετε Κυρια μου πως σας τιμησαμε ιδιαιτερα που κρατατε στα χερια σας μια κουκλα απο τους τελευταιους απογονονους της οικογενειας μας!!!
Τι κανει η Μελινα μας?? Μεγαλωσε η κουκλαρα μου?
Φωτογραφιες δε μου εστειλες ακομα...

ευχαριστω και για τη διορθωση στον τιτλο!!
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

εχει σκουρυνει και η μουσουδιτσα μας!!αμεεε!!!δυστυχως 3εχασα τα καλωδια της φωτογραφικης στην α8ηνα και δεν μπορω να τις περασω στο pc...

8α ερ8ουμε ομως α8ηνα την πεμπτη και μπορειτε να μας δειτε απο κοντα!!!!!
διαφορετικα φωτογραφικο υλικο την τριτη που επιστρεφουμε στην κρητη (μαζι με τα καλωδια!!!!)!!!!

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool