Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο με το ημιμακρυτριχο ουτε που μου ειχε περασει απ το μυαλο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
sakura-chan ησουν απολυτα διαφωτιστικη!!!!
αυτο με το ημιμακρυτριχο ουτε που μου ειχε περασει απ το μυαλο!!!
Τα μακρυτριχα βγαζουν πολυ τριχα (κυριως τα περσικα), τα ημιμακρυτριχα ομως πιστευω πως ειναι πιο ευκολο να καθαρισεις την τριχα τους απο κρεβατια και καναπεδες. Η τριχα των κοντοτριχων επειδη ειναι πιο χοντρη καρφωνεται πανω στα υφασματα και ειναι πιο δυσκολο να την αφαιρεσεις.
Δες ενα πανεμορφο ημιμακρυτριχο: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=56902
και αν ενδιαφερεσαι για λιγο πιο μεγαλο: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38659
Χωρις να ειμαι απολυτη, εχω την εντυπωση οτι τα μακρυτριχα/ημιμακρυτριχα ειναι σχετικα πιο ηρεμα απο τα κοντοτριχα. Βεβαια το καθε γατακι εχει την προσωπικοτητα του και δεν μπορεις να ξερεις πως θα ειναι οταν μεγαλωσει. Επισης πιστευω οτι ενα φουντωτο γατακι θα τα πηγαινε καλυτερα και με τον φιλο σου, ασχετα με το αν το γατακι ειναι ησυχο ή οχι επειδη συνηθως οι ανθρωποι που δεν πολυσυμπαθουν τις γατες τεινουν να βλεπουν τα φουντωτα γατακια διαφορετικα
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
για τα ημιμακρυτριχα θα συμφωνησω οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι πιο ησυχα, χωρις να σημαινει κατι συγκεκριμενο. οι γατουλες της μαμας μου πχ ειναι 6, 4 ημιμακρυτριχες και 2 πιο κοντοτριχες. το ενα κοντοτριχο και το ενα ημιμακρυτριχο ειναι πιο ζωηρα απο τα υπολοιπα, χωρις να σημαινει οτι δεν εχουν καλο χαρακτηρα. απλα ειναι πιο δραστηρια, και εχουν περισσοτερη ορεξη για παιχνιδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η εμπειρια μου με τα κοντοτριχα ειναι οτι γενικως εχουν μια ταση να σκαρφαλωνουν ΠΟΛΥ και να ειναι ζωηρα και υπερκινητικα. Ο δικος μου που ειναι ημιμακρυτριχος βρισκεται στο ενδιαμεσο. Ειναι κινητικος και ζωηρος μονο οταν τρωει φλασιες

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
η καλυτερη λυση!!!
και τα φουντοτουλια ειναι και πανεμορφα!!!!
τωρα οσων αφορα τα εμβολια να το αφησω στην κριση του γιατρου λετε η οχι?
να του πω να της κανει της λευχαιμιας 3 φορες κ λυσσα οχι?
α,και κατι αλλο,την τουαλετα να την βαλω στο μπανιο?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν η γατουλα δεν θα ερχεται σε επαφη με αλλες γατες ,δεν χρειαζεται το εμβολιο της λευχαιμιας, εξαλλου για να το κανει πρεπει πρωτα να κανει συγκεκριμενες εξετασεις να δειτε οτι δεν νοσει/ειναι φορεας λευχαιμιας. οποτε απο την στιγμη που θα ειναι αρνητικη δεν χρειαζεται να της κανεις το συγκεκριμενο εμβολιο(δεν ειναι καλο να επιβαρινουμε τον οργανισμο τους χωρις λογο)τοτε αφου ειναι και πιο ησυχα και η τριχα τους πιο ευκολη τελεια!!!!
η καλυτερη λυση!!!
και τα φουντοτουλια ειναι και πανεμορφα!!!!
τωρα οσων αφορα τα εμβολια να το αφησω στην κριση του γιατρου λετε η οχι?
να του πω να της κανει της λευχαιμιας 3 φορες κ λυσσα οχι?
α,και κατι αλλο,την τουαλετα να την βαλω στο μπανιο?
την τουαλετα να την βαλετε σε μερος που να μην εχει ιδιαιτερη φασαρια, το μπανιο ειναι μια χαρα

maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χιχιχ!!! Είναι αίστευτα παιχνιδιάρης και απίστευτα χαδιάρης!
Απλά να σου πώ ότι και εγώ πτριν πάρω το γατάκι μου είχα πάρα πολούς ενδιασμούς...
Σκεφτόμουν όλα αυτά που αναφέρεις και άλλα τόσα και δεν μπορούσα να οποφασίσω!
Μέχρι που βρήκα τον Μαξούλη μου και δεν μπορούσα να τον αφήσω μόνο του!!!
Δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή!
Είναι υπέροχη η συντροφιά του όπως και κάθε γάτας!

marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Το χάπι για τα σκουλικάκια πρέπει να το παίρνει κάθε 3 μηνο, έχει δεν έχει!!!εγω τις εχω κανει ηδη 2 εμβολια μου ειπε το επαναληπτικο σε ενα χρονο θα το κανουμε.τωρα πρεπει να την παω να της δωσει κατι για σκουλικια αν κ πιστευω πως δεν εχει,προλυπτικα θα την παω ομως.....![]()

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
μενω στον πρωτο οροφο,τι γινεται το καλοκαιρι με τα παραθυρα ανοιχτα????
δεν παιζει να περιοριστει με διχτακια και τετοια
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παιδια επανηλθα με ακομα μια ερωτηση που δεν ειχα σκεφτει πριν
μενω στον πρωτο οροφο,τι γινεται το καλοκαιρι με τα παραθυρα ανοιχτα????
δεν παιζει να περιοριστει με διχτακια και τετοια
πρεπει να εισαι αρκετα προσεκτικη με τα παραθυρα...δεν ξερω ομως εκτος απο δικτακι αν μπορεις να κανεις κατι αλλο..
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
με τη γατουλα που προκειται να υιοθετησω(οταν τη βρω) θελω να δεθω και να δεθει μαζι μου.
Αυτο μπορει να γινει μονο αν την παρω απο μικρουλα η ακομα κι αν παρω ενηλικη γατα θα υπερξει δεσιμο?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool