kimi
Νεοφερμένο μέλος
απο χθες το βραδυ εχω ένα γατάκι στο σπίτι. Γεννήθηκε 1/4/12. Μου το φέραν κατι φίλοι που γέννησε η γάτα τους.Μου το δώσαν τοσο νωρις γιατι η μαμα και τα αδερφάκια( 3 αγορακια και το δικό μου κοριτσάκι) το είχαν παραπεταξει και δεν το διναν σημασια. Ηταν το πιο καχεχτικό απο όλα και μου το φέραν μηπως και στρώσει. Anyway... ξέρω 5-10 πραγματα για γάτες καθως εχω 2 στο πατρικό μου και τις μεγαλωσα εγω. Το θεμα ειναι οτι τις άλλες τις πηρα 3 μηνων. Αυτο ειναι πολυ μικρο και δεν ξερω τι να κανω. Το εβαλα σε ενα δωματιο, εφαγε, ηπιε κοιμηθηκε, πηγε στην αμμο ολα οκ. Αλλα κλαιει συνεχεια. καταλαβαινω οτι νιωθει μονο και ειναι τρομαγμενο αλλα δεν μπορω να ειναι συνεχεια εκει. τα πρωινα λειπω 8-4. το αφησα μονο στο δωματιο με 1-2 παιχνιδια να παιξει και να εξερευνησει. Ποτε περιπου θα συνηθησει? εγω τι κανω? να το χαιδευω να το περνω αγκαλια ή να περιμενω να ερθει αυτο?Επισεις το ενα ματακι εχει τσιμπλες και δεν ανοιγει καλα. το ανοιξε λιγο χθες αλλα το βραδυ κοιμηθηκε και ξαναεκλεισε. Να ριξω όρο ? Ποτε πρεπει να το παω στο γιατρο για εμβολιο κτλ? σημερα η να περιμενω να συνηθησει ?Καμια αλλη συμβουλη? Διαβασα τα αρθρα που εχει το σιτε αλλα θελω πιο συγκεκριμενα πραγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Να το χαίρεσαι το γατάκι σου!

Αχ το μικρό μου μωρέ πρώτες μέρες είναι,θα συνηθίσει..Και η Χιονάτη στην αρχή έκλαιγε και κοιμόταν ΜΟΝΟ στην αγκαλιά μου,αλλά τώρα σημασία δε μου δίνει

Βάλε ένα ρολόι κάτω από τις κουβέρτες, κανένα λούτρινο (κι όμως,βοηθάει!),καμιά μπλούζα που να έχεις φορέσει και να έχει τη μυρωδιά σου για να ηρεμεί..Για το πότε θα συνηθίσει δεν μπορώ να σου πω η αλήθεια είναι, γιατί κάθε γατούλα θέλει το δικό της χρόνο..Πάντως δεν πιστεύω να πάρει και πάρα πολύ..Εσύ απλά συνεχίζεις να το φροντίζεις και περιμένεις!

Να το παίρνεις αγκαλιά να σε συνηθίσει,χάιδευέ το..Κοίτα μπορείς για το ματάκι του να ρωτήσεις τον κτηνίατρο και μέχρι τότε μπορείς να το σκουπίζεις με ένα χαρτομάντηλο και χλιαρό νεράκι. Στο γιατρό θα'λεγα να το πας από τώρα για να το δει,να κάνετε αποπαρασίτωση κλπ. Εμβόλιο είναι μικρούλι για να κάνει ακόμα.Το ταϊζεις με μπιμπερό; Μπορείς σιγά σιγά να του δίνεις και κροκέτες για μωρά ή κονσερβούλες πάλι για γατάκια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kimi
Νεοφερμένο μέλος
ειχαν σταματησει να βυζαινουν μου ειπαν. το εδωσα χθεσ για αρχη κονσερβα για πιο μαλακια τροφη. σημερα λεω να βαλω κροκετα. θα παω και μια βολτα απο το γιατρο να δω τι γινεται. Περιμενω να περασει η ωρα να παω σπιτι!!!!
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Θα βάλεις και καμιά φωτογραφία ε;; εεεε;;;

Να σου πω εγώ της έδινα και γάλα μέχρι τον δεύτερο μήνα...
Αλλά εγώ είμαι λίγο η προσωποποίηση της υπερβολής...

Αμέ, γιατί όχι, αν έχει δοντάκια (που θα έχει φαντάζομαι
για τα μάτια του κόσμου το λέω
) μια χαρά θα της έρθουν οι κροκέτες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πολύ φυσιολογικό να κλαίει συνέχεια τώρα που είναι τόσο μικρό. Αισθάνεται ανασφάλεια. Κάνε ότι μπορείς για να το καθησυχάσεις, κράτα το ζεστό και ασφαλές. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη και χρόνο. Μόλις ανακαλύψει ότι είσαι η μανούλα του, είσαι ότι καλύτερο του έχει συμβεί στη ζωή, ότι κοντά σου δεν θα κινδυνέψει ποτέ θα χαλαρώσει.
kimi
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον.... το γατάκι ειναι πολυ καλο. οταν λειπουμε η οταν κοιμομαστε κλαιει για λιγο και μετα κοιματε και αυτο. αν μασ καταλαβει αρχιζει το κλαμα. Αρχισε σιγα σιγα να ξεψαρωνει. Το πηγα στον γιατρο χθεσ. Εχουν καποιο προβλημα τα ματακια και μου εδωσε σταγονες με αντιβιωση να βαζω για μια βδομαδα. Απο τοτε δεν εχει και πολλες τσιμπλες. Μου εδωσε παστα για τα παρασιτα και τέλος του μήνα θα μπορεσει να κάνει εμβολιο. Περιμενω να μεγαλωσει λιγο να μπορεσω να συνεννοηθω
Παντως μεσα σε μια μερα βλεπω βελτιωση στην εξοικιωση με τον χωρο. Μονο να μην εκλαιγε...
Συνημμένα
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Αγάπη μου! Ψυχή μου! Τι φάτσα είναι αυτή;;
Αχ μικρό μου χαλάλι σου που χαλάς τον κόσμο με τις φωνές σου!!!!

Εεε μικρούλι είναι, γι'αυτό κλαίει!
Άσε που μπορεί να σας έχει πάρει γραμμή ότι όταν κλαίει τρέχετε όλοι πάνω του και γι'αυτό να το κάνει συνέχεια

Η δικιά μου να δεις πως έκλαιγε στην αρχή! Αλλά δεν της έδινα σημασία, την άφηνα να έρθει μόνη της ή να κάνει ό,τι θέλει..
Ούτε που θα το καταλάβεις για πότε θα σταματήσει να κλαίει και θα κάνει κατάληψη στο σπίτι!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Μία συμβουλή, αν του δίνεις κροκετούλα από τώρα, μπορείς να την μουλιάζεις λίγο στο νερό για να είναι μαλακή και να την μασάει πιο εύκολα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ειναι απιθανο το μωρακι σου,να το χαιρεσαι!!

Ετσι κανουν τα μικρα,κλαινε..ειναι η αληθεια.Αλλωστε τι μωρα θα ηταν αν δεν εκλαιγαν;
.Αλλα περναει γρηγορα ο καιρος και θα ηρεμισει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kimi
Νεοφερμένο μέλος
ΟΚ παιδια. Ευχαριστω. Σημερα θα προσπαθησω να του δωσω κροκετα. Δεν θα εχει προβλημα νομιζω. Θα κανω γενικα υπομονη γιατι ειναι μικρουλι. Οχι οτι ειναι ενοχλητικο και δεν τον αντεχω. Απλα στεναχωριεμαι εγω που κλαιει. Αλλα γενικα εχει πολυ γελιο! Μια σταλια ειναι το καιμενο. Φοβαμαι μην το πατησω. :reface:
Φλωρα χαιρομαι που σου αρεσε!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γατουλίνι είναι σαν ψεύτικο κουκλάκι! Να σου ζήσει, εύχομαι όλα να πάνε καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool