Νεογέννητα σκαντζοχοιράκια!!!!!

marestros

Δραστήριο μέλος

Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

δεν ειναι τα πιο γλυκα πλασματακια του κοσμου??????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• skantzoxoirakia.jpg
    skantzoxoirakia.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 256
αχ τα λατρευς τα σκατζοχοιρακια καλε ποθ τα βρηκες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τα ζουζουνάκια μου, τι γλυκούλικα που είναι? Έχουμε κι εμείς τον Ερίκο στην Χαλκιδική (έρχετε τα καλοκαίρια και τρώει κροκέτες)

Ααααααχχχχ!!! λιώνω. Δεν τα έχω δει ποτέ τόσο μικρά. Η μαμά τους που είναι; Δεν είναι ορφανάκια ελπίζω;

AX,και εγω τρομαξα οτι ειχες βρει νεογγενητα σκαντζοχοιρακια...παλι καλα:)

παιδια μην τρελλαινεστε δεν ειναι δικα μου. απλα μου εστειλαν την φωτο!!!!!!!!! αλλα επειδη ξερω πως θα σας αρεσαν σας τα εδειξα!!!!!

σαν καστανακια δεν ειναι?????

καλέ αληθινά είναι???????????????????

αχου μωρεμωρε γουτσου γουτσου:baby::baby::baby:

παιδια μην τρελλαινεστε δεν ειναι δικα μου. απλα μου εστειλαν την φωτο!!!!!!!!! αλλα επειδη ξερω πως θα σας αρεσαν σας τα εδειξα!!!!!

σαν καστανακια δεν ειναι?????

Χαχα, καστανάκια!! Μου αρέσουν πως ξεπροβάλλουν τα ποδαράκια τους, αχ δεν μπορώωωωω:inlove::inlove: Θα πέσω στην οθόνη σε λίγο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back