drusilia
Διάσημο μέλος
Το μεσημεράκι είχα ανέβει με την Τζίνα, την κτηνίατρο από το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας, σε κοντινό λόφο να βγάλουμε βόλτα την Λίλυ (το σκυλάκι που φιλοξενούν).
Σε ένα σκιερό σημείο έχει μια μικρή χαράδρα με μπάζα. Από το σημείο αυτό λοιπόν ερχόταν μια γυναίκα με μια σακούλα στο χέρι άδεια. Εμένα εκείνη την ώρα μου πέρασε από το μυαλό ή ότι μαζεύει χόρτα ή ότι πήγε να θάψει κάποιο ζωάκι.
Πλησιάζοντας λίγο περισσότερο, και ενώ αυτή είχε αρχίσε να απομακρύνεται αρκετά, αρχίζουμε να ακούμε νιαούρισμα μωρού...
Και φυσικά καταλάβαμε τι πήγε να κάνει η κυρία αυτή εκει...
Η Τζίνα με τα χίλια ζόρια κατέβηκε κάτω γιατί ήταν γεμάτο τσουκνίδες και γλύστραγε πολύ. Και τα βρήκε σφιχτοδεμένα σε διπλή σακούλα...

Ήταν 3, τα 2 ήδη νεκρά, είτε από ασφυξία είτε από το χτύπημα της πτώσης. Το τρίτο ήταν ζωντανό ευτυχώς. Θάψαμε τα 2 καημενούλια όπως μπορούσαμε και το τρίτο το πήγαμε στο ιατρείο. Είναι περίπου 10 ημερών με ανοιχτά ματάκια. Το κακό είναι ότι είναι υποτονικό και δεν πολυτρώει.

Δεν ξέρω, ειλικρινά, έχω μετανιώσει που δεν την κηνύγησα... Αλλά εκείνη την ώρα τα χάσαμε προσπαθώντας να σκεφτούμε πώς θα κατεβούμε να τα βρούμε... Και τι να της πεις; Θα καταλάβει;
Και αναρωτιέμαι: Δεν θες να κάνεις στείρωση στο ζώο σου γιατί είσαι τσιγγούνης. Δεν μπορείς να τα πνίξεις ή να τους κάνεις ευθανασία; Πρέπει να πας να τα πετάξεις κάπου να τα φάνε τα σκυλιά ή να πεθάνουν αργά από εξάντληση; Είναι φιλόζωοι αυτοί;
Να πεις οτι τα άφηνε σε ένα σημείο όπου μεσα στην βλακεία της θα περίμενε οτι κάποιος θα τα μαζέψει, το καταλαβαίνω. Αλλά να τα παει να τα πετάξει στην μέση του πουθενά;; ΓΙΑΤΙ;;;Δεν ξέρω τι να κάνουμε... να γράψουμε φυλλάδια; Αφίσες; Τι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
δυστηχως ειμαι μαυρο σκυλι με τετιου τυπου κυριουλες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Απάντηση νομίζω δεν θα βρούμε...η βλακεία δεν εξηγείται πολλές φορές....απλώς υπάρχει!

Havana
Διάσημο μέλος
το φυλλαδιο ειναι μια ευγενης κινηση για ενημερωση του κοινου ...
αυτα τα ζουλαπια δεν χρηζουν ενημερωσης αλλα ψυχιατρου....

Raisa
Περιβόητο μέλος

agg99
Νεοφερμένο μέλος
δε ξερω τι να πω...περιεργο θεμα αυτο της ευαισθητοποιησης....

συμφωνω και με το αυτοφορο(οχι οτι πιστευω οτι θα ασχολιοντουσταν)....να φαει λιγο τρομοκρατια...βεβαια αυτο μπορει να εχει και χειροτερα αποτελεσματα
επισης για μενα το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν τους πιανεις στα πρασσα δεν πρεπει να τους αφηνεις!πρεπει να τους κυνηγησεις οσο δεν περνει!να το τραβηξεις απο τα μαλλια!!γιατι οσο τους αφηνεις τοσο θα συνεχιζουν και θα νιωθουν οτι δεν ενοχλουν!
drusilia
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
ειμαστε αδυναμοι μπροστα στην ηλιθιοτητα και τη γελοιοτητα...
agg99
Νεοφερμένο μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν την ξαναδεις θα την γνωρισεις???λογικα πρεπει να ειναι της γειτονιας....να τη βρουμε να την πεταξουμε κ την ιδια στα μπαζα??????
Κατερινα....εγω μαζι σου!!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

kastratos
Νεοφερμένο μέλος
ειμαι μήπως υπερβολική??????

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
σε τετοιες περιπτωσεις το ξυλο πρεπει να ειναι οργανωμενο να μην γινετε μονο απο 1-2 ατομα αλλα α μαζευτουν καμοια δεκαρια να δεις αν θα το ξανακανει τελος παντων ουτε εγω θα ειχα δωσει τοση βαση στη γυναικα οσο στο μικρο ταιζε το με συρριγγα σιγα σιγα και θα φτιαξει
Καλή τύχη στο μικρούλη. Ελπίζω να επιβιώσει
julia
Διακεκριμένο μέλος

Φτου -φτου.. μεγαλώνει και ομορφαίνει και μόλις μάθει να τρώει τελείως μόνο του θα ψάχνει σπιτάκι!!!
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Σύντομα φωτό και πλήρης αγγελία για το μικρό αγγελούδι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool