Νεογέννητα στα σκουπίδια...

• Thread starter Thread starter drusilia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Ναι, το ξέρω, ο τίτλος δεν προϊδεάζει για κάτι πρωτότυπο. Αλλά μετά το σημερινό που μου συνέβει πιστεύω ότι ξεχέιλισε το ποτήρι και πρέπει κάτι να γίνει.

Το μεσημεράκι είχα ανέβει με την Τζίνα, την κτηνίατρο από το Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας, σε κοντινό λόφο να βγάλουμε βόλτα την Λίλυ (το σκυλάκι που φιλοξενούν).
Σε ένα σκιερό σημείο έχει μια μικρή χαράδρα με μπάζα. Από το σημείο αυτό λοιπόν ερχόταν μια γυναίκα με μια σακούλα στο χέρι άδεια. Εμένα εκείνη την ώρα μου πέρασε από το μυαλό ή ότι μαζεύει χόρτα ή ότι πήγε να θάψει κάποιο ζωάκι.
Πλησιάζοντας λίγο περισσότερο, και ενώ αυτή είχε αρχίσε να απομακρύνεται αρκετά, αρχίζουμε να ακούμε νιαούρισμα μωρού...
Και φυσικά καταλάβαμε τι πήγε να κάνει η κυρία αυτή εκει...
Η Τζίνα με τα χίλια ζόρια κατέβηκε κάτω γιατί ήταν γεμάτο τσουκνίδες και γλύστραγε πολύ. Και τα βρήκε σφιχτοδεμένα σε διπλή σακούλα...:(
Ήταν 3, τα 2 ήδη νεκρά, είτε από ασφυξία είτε από το χτύπημα της πτώσης. Το τρίτο ήταν ζωντανό ευτυχώς. Θάψαμε τα 2 καημενούλια όπως μπορούσαμε και το τρίτο το πήγαμε στο ιατρείο. Είναι περίπου 10 ημερών με ανοιχτά ματάκια. Το κακό είναι ότι είναι υποτονικό και δεν πολυτρώει. :/:

Δεν ξέρω, ειλικρινά, έχω μετανιώσει που δεν την κηνύγησα... Αλλά εκείνη την ώρα τα χάσαμε προσπαθώντας να σκεφτούμε πώς θα κατεβούμε να τα βρούμε... Και τι να της πεις; Θα καταλάβει;

Και αναρωτιέμαι: Δεν θες να κάνεις στείρωση στο ζώο σου γιατί είσαι τσιγγούνης. Δεν μπορείς να τα πνίξεις ή να τους κάνεις ευθανασία; Πρέπει να πας να τα πετάξεις κάπου να τα φάνε τα σκυλιά ή να πεθάνουν αργά από εξάντληση; Είναι φιλόζωοι αυτοί; :mad: Να πεις οτι τα άφηνε σε ένα σημείο όπου μεσα στην βλακεία της θα περίμενε οτι κάποιος θα τα μαζέψει, το καταλαβαίνω. Αλλά να τα παει να τα πετάξει στην μέση του πουθενά;; ΓΙΑΤΙ;;;

Δεν ξέρω τι να κάνουμε... να γράψουμε φυλλάδια; Αφίσες; Τι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θα την πηγαινα αυτοφορο...θα την ακινητοποιουσα και θα ζηταγα σε καποιον να καλεσει αστυνομια.
δυστηχως ειμαι μαυρο σκυλι με τετιου τυπου κυριουλες...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το ΓΙΑΤΙ μας τρώει καθημερινά....σε πολλά θέματα της ζωής!
Απάντηση νομίζω δεν θα βρούμε...η βλακεία δεν εξηγείται πολλές φορές....απλώς υπάρχει!:/:

συγνωμη γιατι τωρα το διαβασα το τελευταιο...πιστευεις οτι με το φυλλαδιο τετιοιυ τυπου ατομα θα καταλαβουν???
το φυλλαδιο ειναι μια ευγενης κινηση για ενημερωση του κοινου ...
αυτα τα ζουλαπια δεν χρηζουν ενημερωσης αλλα ψυχιατρου....:mad:

Αχ βρε Αβάνα....μου αρέσει η ενέργειά σου!:up:

να κινησεις ενα τετοιο θεμα με αφισσες και εντυπα νομιζω πως εχει αποτελεσμα στο να ευαισθητοποιηθει η γειτονια...με περισσοτερη ενσταση στα εντυπα γιατι ετσι εχεις την δυνατοτητα να μιλησεις στον κοσμο....να συζητησεις μαζι του και ισως να πεσεις πανω και σε καποιον που να το ξανασκεφτει...αν και αποτελεσματικοτατο για μενα ειναι η επαφη με τους γειτονες...γιατι δεν φανταζεις σαν μια''τρελαμενη φιλοζωο που λεει τα τετριμενα''(οπως πιστευει αρκετος κοσμος),εισαι ο γειτονας του διπλανου σπιτιου...εχει αλλο κυρος προς τα εξω νομιζω....
δε ξερω τι να πω...περιεργο θεμα αυτο της ευαισθητοποιησης....:/:

συμφωνω και με το αυτοφορο(οχι οτι πιστευω οτι θα ασχολιοντουσταν)....να φαει λιγο τρομοκρατια...βεβαια αυτο μπορει να εχει και χειροτερα αποτελεσματα

επισης για μενα το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν τους πιανεις στα πρασσα δεν πρεπει να τους αφηνεις!πρεπει να τους κυνηγησεις οσο δεν περνει!να το τραβηξεις απο τα μαλλια!!γιατι οσο τους αφηνεις τοσο θα συνεχιζουν και θα νιωθουν οτι δεν ενοχλουν!

Τι να πω... κι εγώ το έχω μετανιώσει που δεν της έκανα φασαρία... αλλα οπως ειπα εκεινη την ώρα δεν ξέρεις τι να κάνεις. Ωσπου να συνειδητοποιησουμε τι έγινε, να μαζέψουμε τα γατακια και να δουμε σε τι κατασταση ειναι αυτη ηταν ηδη μακρια.

οπως συμβαινει σε καθε πολιτισμενη χωρα...
ειμαστε αδυναμοι μπροστα στην ηλιθιοτητα και τη γελοιοτητα...:down:

χε...εννοια σου και ειμαι σιγουρη οτι ο επομενος θα φαει πακετο!!!;)

κι εγω νομιζα οτι μονο σε μενα γινονται...τα κουφα κι ολο πεφτω πανω σε ζωα....Αχ ποσο συμφωνω μ αυτο το ζουλαπι την αβανοκατερινα!!!!αχ ποσο θαθελα να ημουν μαζι σας κ να την πετυχαινα.....θα σας προσφερα υπεροχο σωου με οσα θα της εκανα...
Αν την ξαναδεις θα την γνωρισεις???λογικα πρεπει να ειναι της γειτονιας....να τη βρουμε να την πεταξουμε κ την ιδια στα μπαζα??????
Κατερινα....εγω μαζι σου!!!!

Δεν ειμαι σίγουρη αν θα την γνωρίσω, δεν συγκρατώ εύκολα πρόσωπα δυστυχώς. Αλλά το ότι είναι να την πετάξουμε στα μπάζα εκει που πέταξε τα μωρά συμφωνώ 100%

παμε λοιπον να την βρουμε...αναγνωρισε την εσυ, εχε εμενα κ την κατερινα μαζι σου....κ θα γινει της.....θα φχαριστηθει το φυλλοκαρδι σου!!!!

στο χαντάκι!:mad:

κατάρχην εχείς κάνει ένα μεγάλο λάθος.... στο κείμενο σου αποκάλεσες κυρία αυτό το τέρας που για μένα είναι.πώς άντεξές πουλάκι και δέν την πλάκωσες στο ξύλο?? όπως διάβασα και στα ανωτέρω αν της μιλούσες δεν θα έβγαζες άκρη επομένως ένα χεράκι ξύλο ίσως να την εστρωνε και να μήν το ξανά έκανε.
ειμαι μήπως υπερβολική??????:mad::mad::mad:

σε τετοιες περιπτωσεις το ξυλο πρεπει να ειναι οργανωμενο να μην γινετε μονο απο 1-2 ατομα αλλα α μαζευτουν καμοια δεκαρια να δεις αν θα το ξανακανει τελος παντων ουτε εγω θα ειχα δωσει τοση βαση στη γυναικα οσο στο μικρο ταιζε το με συρριγγα σιγα σιγα και θα φτιαξει

σε τετοιες περιπτωσεις το ξυλο πρεπει να ειναι οργανωμενο να μην γινετε μονο απο 1-2 ατομα αλλα α μαζευτουν καμοια δεκαρια να δεις αν θα το ξανακανει τελος παντων ουτε εγω θα ειχα δωσει τοση βαση στη γυναικα οσο στο μικρο ταιζε το με συρριγγα σιγα σιγα και θα φτιαξει

Καλή τύχη στο μικρούλη. Ελπίζω να επιβιώσει

Μιά χαρά είναι παιδιά!!! :):up:
Φτου -φτου.. μεγαλώνει και ομορφαίνει και μόλις μάθει να τρώει τελείως μόνο του θα ψάχνει σπιτάκι!!!

Η Ελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που συμβαίνουν αυτά... Καταρχάς αυτό δείχνει ότι προφανώς η κυρία δεν έχει την κατάληλη παιδεία....

πως παει το μωρο?δεν ειναι θεμα παιδειας αλλα συνειδησης και ευαισθησιας

Μια χαρά, έχει μια γλυκύτατη φατσούλα και υπέροχα έξυπνα ματάκια!
Σύντομα φωτό και πλήρης αγγελία για το μικρό αγγελούδι. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back