Νεογέννητα

costaspan2002

Νεοφερμένο μέλος

Ο costaspan2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Μια γατούλα που φιλοξενώ στην αυλή μου γέννησε πριν 10 μέρες 4 γατάκια και έχει αρχίσει να με αγχώνει το γεγονός ότι έχω να την δώ από εχθές το βράδυ... Τα μωρά κοιμούνται στο κουτάκι τους αλλά η μαμά τους πουθενά... Έχω αρχίσει να αγχώνομαι μήπως κατά την βραδινή της βόλτα της συνέβη τίποτα... Είναι συνηθισμένο να αφήνουν τα μωρά για τόση ώρα μόνα τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τα αφήνουν μόνα για πολύ. Εσυ εχεις τροφή εκεί και τρώει? Αν ναι ειναι όντως ανησυχητικό, δεν ψάχνεις στους γύρω δρόμους, εκτός αν ήρθε και ξαναφυγε παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ηρθες και καλως τα δεχτηκες:)
Μηπως ειχε ερθει και δεν την ειδες?Κλαινε τα μωρα της?:hmm:

Βασικά το πιατάκι της έχει μονίμως ξηρά τροφή για να τσιμπάει και της δίνω και κονσέρβα πρωί-μεσημέρι-βράδυ... Έριξα μια ματιά στο τετράγωνο αλλά δεν είδα τίποτα! Τα μωρά κοιμούνται και φαίνονται μια χαρά! Αν δεν τα είχε ταίσει από το πρωί κανονικά δεν θα γκρίνιαζαν; Το πρωί στις 7 πριν φύγω ήταν μόνα τους και γύρισα στις 1230 και κοιμούνταν και πάλι. Δεν θα γκρίνιαζαν αν δεν είχαν φάει; Τα λέω όλα αυτά για να τα ακούω εγώ και να ηρεμώ....

Κατά πάσα πιθανότητα, θα 'χαν λυσσάξει στο νιαούρισμα! Εκτός κι α τρώνε τελείως μόνα τους την τροφή που έχεις εκεί. Αλλά και πάλι για γκρίνιαζαν. Φαίνεται πως ήρθε σε κάποια φάση, έκανε το μητρικό της καθήκον και βγήκε για να ξεμουδιάσει λίγο.

Και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω......:)

Θα μπορούσες να παρακολουθείς την τροφή... αν τρώει ή όχι.....
Παντως τα μωρά θα είχαν λυσσάξει....:hmm:

Το να φάνε μόνα τους δεν είναι δυνατόν, είναι 10 ημερών... Ελπίζω να ξεμουδιάσει και να γυρίσει σύντομα γιατί όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο αγχώνομαι...

Αυτό κοίταξα μόλις τώρα... αλλά στην αυλή μου περιφέρονται και άλλες γάτες που παίρνουν και κανά "μεζέ" που και που...

Εγώ πιστεύω πως αν ηταν μονα απο το πρω
menupop.gif
ι θα κλαίγανε. Μπορεί να έπεσες σε περιπτωση μάνας "γυριστρούλας".:)

τα κορίτσια εχουν δίκιο.τα μωρά θα είχαν σκάσει από το κλάμα αν η μανούλα τους έλειπε τόσες ώρες...μήπως δε την είδες:hmm:..θα δείξει.περιμένουμε νέα!!!!!:)

Μακάρι να είναι όπως τα λέτε... Με έχετε ηρεμήσει απίστευτα... Σας ευχαριστώ πραγματικά!!! Λογικά θα πρέπει να ήρθε στο διάστημα 7-1230 που έλειπα! Έχω αγχωθεί τόσο πολύ που κάθε 5 λεπτά έξω βγαίνω να δω άν ήρθε!!!

Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα γατάκια που πεινάνε είναι να κλαίνε..ακόμα και γατάκια 2 ημερών, πόσο περισσότερο αυτά που είναι μεγαλύτερα. Αν τα ακούσεις να κλαίνε, τότε να ανησυχήσεις.
Εχουν ανοίξει τα μάτια τους?

Μόνο το ένα έχει αρχίσει να ανοίγει τα μάτια του! Και εγώ αυτό πιστεύω... Αν και δεν την έχω δει καθόλου αυτά κοιμούνται συνέχεια!!!

Αυτό κοίταξα μόλις τώρα... αλλά στην αυλή μου περιφέρονται και άλλες γάτες που παίρνουν και κανά "μεζέ" που και που...

Αυτο εμενα με ανησυχει. Σορρυ, αλλα δεν εχω μαθει να "χαιδευω" στ αυτια, τα λεω τσεκουρατα.

Αν οι αλλες γατες ειναι γατοι, απ οσο γνωριζω η φτωχη, πλην ομως τιμια μελαχροινη, μπορει και να σκοτωσουν τα γατακια.

Μηπως να τα μαζεψεις καπου μεσα και να χεις το νου σου μπας και δεησει η γυριστρω η μαμα τους ???

ανησυχω τωρα ΚΑΙ εγω

φιλικα
φρουφρου

κανε μας τη χαρη και οταν δεις τη μαμα κανε ενα post:).σαν πολυ δεν λυπει απο τα μωρα:hmm:.και να τα ταισε πχ στις 1230 δεν μπορει να μην ξαναπαει

Πιστεύω πως αν συνεχίσεις να μην την βλέπεις, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις από αύριο κιόλας να τα αναλαμβάνεις δίνοντάς τους γάλα! Εκεί που τα βλέπεις μόνα τους, δίνε τους και λίγο γαλατάκι, καλύτερα μην ενεργείς σύμφωνα με την πιθανότητα ότι η γάτα μπορεί να πηγαίνει βόλτες, γιατί ίσως να της έχει συμβεί κάτι. (μακάρι όχι... :/: )

Αφού έχασα χρόνια από την ζωή μου, έκαψα πολλά νευρικά κύτταρα από τα νεύρα και το άγχος και πολλές θερμίδες από το ψάξιμο στη γειτονιά, την είδα να έρχεται από μακριά καμαρωτή καμαρωτή και να τρίβεται στα πόδια μου... Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την συμπαράσταση και τις συμβουλές και συγγνώμη αν σας ανησύχησα...

Είστε όλοι καταπληκτικοί και πάλι σας ευχαριστώ...

Θα ανεβάσω και φωτογραφίες από -την όχι και τόσο δεμένη τελικά:redface::redface::redface:- οικογένεια...

Αχ πάλι καλά!!! Ωραία!!! :up:

Τη "σουρτουκω" ! χε χε.... ειναι "μουρη" η μαμα μου φαινεται!!! Νομιζω το καλυτερο θα ηταν να την στειρωσεις αυτη και τα μωρα της και να βρεις την υγεια σου !!!

καλο βραδυ !
φρου φρου!!!

Καλά στείρωση θα κάνω οπωσδήποτε, δεν θέλω να ξαναπεράσω εγκυμοσύνες, γέννες και τα σχετικά...
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Αυτό που είπες fru-fru για τους γάτους, επειδή κάποιοι τριγυρνάνε εδώ, υπάρχει κίνδυνος και όταν είναι εδώ η μαμά τους να πειράξουν τα μωρά;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back