Νεογέννητα

antonis7617459

Νεοφερμένο μέλος

Ο antonis7617459 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
καλημέρα σας,

την τετάρτη είχα γεννητούρια,4 γατακια,είναι η πρώτη γεννα ειναι πολυ ομορφα.Ε'ιχαμε μια μικρή επιπλοκη βέβαια τα δυο απο αυτά δεν ειχε αποκοληθεί ολωρός για την ακρίβεια δεν τον έιχε φάει η μάνα και είχε μλπέχτει στο ποδαράκι του ενός μικόύ.Το πήγα μολις το πήρα χαμπάρι στον γιατρό τους έκοψε το λωρο αλλα υπάρχει οκίνδυνος μερικής νέκρωσης στην πατουσιτσα του ενός:/::/:.Θα το ξαναπάω να το εξετάσει την Δευτέρα και βλέπουμε.Θέλω να κρατήσω τα δυο απο αυτά σίγουρα το ένα θα είναι αυτό,εσεις τι μου προτείνετε θα ταλαιπωρείται το γατι?

Τα άλλα δυο θα τα δώσω σε φιλους έμπιστους.Συντομα θα ανεβάσω κι φωτό τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλοριζικα τα μικρουλια σου!!:baby: Συγνωμμη αλλα δεν μπορω να σου λυσω αυτη τη στιγμη την απορια σου αλλα αμα μαθω κατι θα σε ενημερωσω τα συντομοτερο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσεις τι μου προτείνετε θα ταλαιπωρείται το γατι?
Μην ανησυχείς, τα περισσότερα γατάκια που αντιμετωπίζουν κάποια κινητική δυσκολία καταφέρνουν να προσαρμοστούν εξαιρετικά καλά και έχουν πολύ καλή ποιότητα ζωής.
Δες και το σχετικό άρθρο για τις γατούλες με ειδικές ανάγκες, εδώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back