Ducati
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.
11-08-10
15:26
Εχουμε μαζειψει ενα νεογεννητο πεταμενο, εχει τον ομφαλιο λωρο ακομα πανω του, θα ειναι γυρω 10 ημερων το ταιζουμε με συριγγα, και μετα του κανουμε μαλαξεις με μπαμπακ στην κοιλια χαμηλαι για να κανει τσισια του. Αλλα κακα δεν εχει κανει ποτε μεχρι τωρα, τι παιζει; Ξερει κανας ειδικος; Υπαρχει προβλημα; Φλεγον θεμα οποτε αναμενω απαντησεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
11-08-10
15:50
Εχουμε μαζειψει ενα νεογεννητο πεταμενο, εχει τον ομφαλιο λωρο ακομα πανω του, θα ειναι γυρω 10 ημερων το ταιζουμε με συριγγα, και μετα του κανουμε μαλαξεις με μπαμπακ στην κοιλια χαμηλαι για να κανει τσισια του. Αλλα κακα δεν εχει κανει ποτε μεχρι τωρα, τι παιζει; Ξερει κανας ειδικος; Υπαρχει προβλημα; Φλεγον θεμα οποτε αναμενω απαντησεις.
εγω που ειχα βρει 2 νεογεννητα και το ενα δεν μου εκανε κακα του το πηγα στον κτηνιατρο και του εκανε κλισμα..καλυτερα να το πας να δει και την κατασταση του..επισης μου ειπεοτι καλο θα ηταν να το βοηθαω βαζοντας την ακρη απο ενα θερμομετρο με βαζελινη στο πωπο του..αν νομιζεις οτι δεν μπροεις καλυτερα να μην το κανεις το τελευταιο
καλη τυχη ευχομαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
11-08-10
23:50
Αν έχει ακόμα ομφάλιο λώρο, είναι πολύ πιο μικρό, 1-2 ημερών. Εκτός από την κοιλίτσα, να του κάνεις μαλάξεις και στον πωπό για να το βοηθήσεις να ενεργηθεί. Επίσης, νομίζω ότι μπορεί να προκληθεί δυσκοιλιότητα, αν είναι πολύ πηχτό το γάλα. Ίσως να χρειαστεί να του το αραιώσεις λίγο. 
Μπράβο που το μάζεψες και καλή τύχη!
Edit: Πάντως για να μην πανικοβάλλεσαι, δεν είναι ανάγκη να κάνει κακά σε κάθε τάισμα. Μια φορά την ημέρα αρκεί (αλλά ας με επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει περισσότερα).

Μπράβο που το μάζεψες και καλή τύχη!
Edit: Πάντως για να μην πανικοβάλλεσαι, δεν είναι ανάγκη να κάνει κακά σε κάθε τάισμα. Μια φορά την ημέρα αρκεί (αλλά ας με επιβεβαιώσει και κάποιος που ξέρει περισσότερα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
13-08-10
09:25
Δεν είναι 10 ημερών με τίποτα... 2-4 το πολύ. Δεν θέλει μαλάξεις, αλλά ελαφρύ τρίψιμο σαν να το γλύφει η μάνα γατα κυρίως στις 2 εξόδους...και λιγότερο στην κοιλιά. 
Εφόσον τρώει ακόμα, είναι σχετικά οκ. Αν σταματήσει τότε έχει μπλοκάρει, και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Το ιδανικό είναι μια φορά την ημέρα να κάνει κακά...Τσίσα πιό συχνά....
Βέβαια ένας Κτηνίατρος θα είχε μάλλον να προτείνει παραφινέλαιο ή και κλύσμα στην έσχατη.

Εφόσον τρώει ακόμα, είναι σχετικά οκ. Αν σταματήσει τότε έχει μπλοκάρει, και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Το ιδανικό είναι μια φορά την ημέρα να κάνει κακά...Τσίσα πιό συχνά....
Βέβαια ένας Κτηνίατρος θα είχε μάλλον να προτείνει παραφινέλαιο ή και κλύσμα στην έσχατη.

zero time
Νεοφερμένο μέλος
Ο zero time αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
24-08-10
09:28
Απάντηση: Νεογέννητο γατάκι που δεν κάνει κακά, τι πρέπει να γίνει
Γεία σας το γατάκι μου δέχθικε επίθεση απο σκύλο πρίν 4 μέρες το καλό είναι ότι γλίτωσε αλλά τώρα δεν μπορεί να κάνει κακά του , άν το ήξερα απο την αρχή θα του έδινα γάλα αλλά τώρα έχει φάει και έχει φουσκώσει , πείτε μου σας παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να το σώσω αν υπάρχει κανένα φάρμακο , οτιδήποτε ...
Υ.Σ το γατάκι είναι 4 μηνών περίπου
Γεία σας το γατάκι μου δέχθικε επίθεση απο σκύλο πρίν 4 μέρες το καλό είναι ότι γλίτωσε αλλά τώρα δεν μπορεί να κάνει κακά του , άν το ήξερα απο την αρχή θα του έδινα γάλα αλλά τώρα έχει φάει και έχει φουσκώσει , πείτε μου σας παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να το σώσω αν υπάρχει κανένα φάρμακο , οτιδήποτε ...
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
24-08-10
11:13
πρεπει να το πας στον γιατρο πριν χειροτερεψει.Γεία σας το γατάκι μου δέχθικε επίθεση απο σκύλο πρίν 4 μέρες το καλό είναι ότι γλίτωσε αλλά τώρα δεν μπορεί να κάνει κακά του , άν το ήξερα απο την αρχή θα του έδινα γάλα αλλά τώρα έχει φάει και έχει φουσκώσει , πείτε μου σας παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να το σώσω αν υπάρχει κανένα φάρμακο , οτιδήποτε ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum