antwnis
Νεοφερμένο μέλος
.. Τώρα, μετά από 5 μέρες που όλα πηγαίνουν κουτί, το είχα όλη μέρα μαζί μου, το τάιζα κανονικά με ειδικό γάλα για νεογέννητα γατάκια! Το μεσημέρι ήταν μια χαρά, το απόγευμα όμως είδαμε ότι δεν μπορεί να νιαουρίσει κανονικά, νιαούριζε από μέσα του και δεν άνοιγε καν το στοματάκι, λες και το πονούσε κάτι, και φαίνεται εξαντλημένο, δεν έχει την ενέργεια που είχε αυτές τις μέρες... Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να τη χάσω αυτή την ψυχούλα, την αγάπησα τόσο και δεν θα το άφηνα καν! Είμαι χάλια!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακάρι όλα να πάνε καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εδώ και 5 μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από την οικοδομή m..ήταν μονο του ημερών με ομφάλιο λώρο ακόμα ήταν έτοιμο να πεθάνει και το πήρα στο σπίτι m.μετά από 7 ώρες περίπου full ζεστης το γατάκι ήρθε στα καλά t.δη είχα καμια σχέση με το αντικείμενο και ποτε δη m "αρεζαν" τα γατάκια μέχρι p βρήκα αυτό..τώρα μετά από 5 μέρες p όλα πήγαιναν κουτί και το είχα όλη μέρα μαζί m το τάιζα κανονικά με ειδικό gala για νεογέννητα γατάκια!το μεσημέρι ήταν μια χαρά το απόγευμα όμως το είδαμε ότι δη μπορούσε να νιαουρίσει κανονικά νιαούριζε από μέσα t και δη άνοιγε καν το στοματάκι λες και του πονούσε κάτι και φαίνεται εξαντλημένο δη είχε την ενέργεια που είχε αυτές τις μέρες..δη ξέρω τι να κάνω δη θέλω να τι χάσω αυτή την ψίχουλα την αγάπησα τόσο και δη θα το άφηνα καν!!είμαι χαλια!!
![]()
κατα αρχήν πρεπει να μας πεις από που είσαι και 2ον πρεπει να γρα΄φεις ελληνικά γιατί τ greelish δεν επιτρεπονται στο forum γράψε μας από είσαι και να δούμε πως θα βοηθήσουμε αυτό το μικρό χρειαζεται γιατρό!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwnis
Νεοφερμένο μέλος

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

μπορείς να πάρεις και δεύτερη γνώμη αν μπορείς και θέλεις..έχε ελπίδα όμως..μπορεί να είναι μια αδιαθεσία..ελπίζω να μπει και ο γιατρός μας εδώ o John να σου πει τη γνώμη του.δεν τρώει καθόλου ή τρώει λίγο απλά?επίσης είναι ζωηρό?παίζει ή έχει πέσει γενικά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
antwnis
Νεοφερμένο μέλος
*Νάουσα είμαι
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

θα δείξει!μην αγχώνεσαι..αφού τρώει και δεν έχει χάσει τελειως το κέφι του κάτι είναι και αυτό..αν μπορείς δες και άλλον γιατρό..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Όπως σου είπαν και άλλοι σε παρακαλούμε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες...!!!!
Στο γατάκι τώρα. Δοκίμασε τα εξής:
1. βάλ΄το κάπου ζεστά και κάτω από την κουβέρτα βάλε ένα ρολόι...να του θυμίζει την καρδιά της μαμάς του
2. πρέπει να τρώει πολλά γεύματα την ημέρα...αν είναι δυνατόν κάθε 3 ώρες!
3. να το χαϊδεύεις με ένα πανάκι στην κοιλίτσα του ώστε να κάνει τα τσίσα του...η μαμά του θα το έγλυφε

Ελπίζω όλα να πάνε καλά

antwnis
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πω πω,δύσκολα τα πράγματα.Αν του τηλεφωνούσες να τον ρωτήσεις για την επιδεινωση;το κακό είναι ότι από ότι μαθαίνω δη υπάρχει δεύτερος κτηνίατρος στη νάουσα παρα μονο αυτός που το πήγα!!!![]()
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

να είσαι αισιοδοξος!
antwnis
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
antwnis
Νεοφερμένο μέλος
*Όσο για τα greeklish, σόρι, αλλά έχω συνηθίσει να γράφω έτσι και μου είναι δύσκολο το να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες!
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

άσε να δεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι αύριο..τώρα μάλλον δε μπορείς να κάνεις και τίποτα αλλο...

moukelis
Επιφανές μέλος
Κανείς δε σου είπε ότι δεν το φροντίζεις σωστά,απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε...Raisa αυτά που μου λες να κάνω και τα 3 τα κάνω εδώ και 5 μέρες από την πρώτη μέρα που βρήκα το γατάκι μίλησα με τον κτηνίατρο και τα τηρώ ρολοι και τα τρία και τα γεύματα και το πανάκι όσο για τον ύπνο και για τι ζεστη όλη μέρα είναι αγκαλίτσα σε κάποιον μέσα στο σπίτι δη το αφήνουμε από τα χερια μας!!
*όσο για το greeklish sorry αλλα έχω συνηθίσει να γράφω etc και m είναι δύσκολο το να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες!!

Όσο για τα Greeklish,νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι από το σάιτ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε,καλό θα ήταν να προσπαθήσεις κι εσύ να σεβαστείς τους κανόνες του...

Raisa
Περιβόητο μέλος
απλά στο λένε για τα greeklish γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ και είναι και δυσανάγνωστα και ούτως ή άλλως θα σου κάνουν παρατήρηση οι mods.
άσε να δεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι αύριο..τώρα μάλλον δε μπορείς να κάνεις και τίποτα αλλο...![]()
Κανείς δε σου είπε ότι δεν το φροντίζεις σωστά,απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε...
Όσο για τα Greeklish,νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι από το σάιτ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε,καλό θα ήταν να προσπαθήσεις κι εσύ να σεβαστείς τους κανόνες του...![]()
Respect!!!
Έτσι ακριβώς είναι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool