Νεογέννητο γατάκι (ρίξε μια ματιά) :(

antwnis

Νεοφερμένο μέλος

Ο antwnis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Εδώ και 5 μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω απ' την οικοδομή μου. Ήταν μόνο του, ημερών, με ομφάλιο λώρο ακόμα, ήταν έτοιμο να πεθάνει και το πήρα στο σπίτι μου. Μετά από 7 ώρες περίπου full ζέστης το γατάκι ήρθε στα καλά του. Δεν είχα καμία σχέση με το αντικείμενο και ποτέ δε μου άρεσαν τα γατάκια μέχφρι που βρήκα αυτό. :( .. Τώρα, μετά από 5 μέρες που όλα πηγαίνουν κουτί, το είχα όλη μέρα μαζί μου, το τάιζα κανονικά με ειδικό γάλα για νεογέννητα γατάκια! Το μεσημέρι ήταν μια χαρά, το απόγευμα όμως είδαμε ότι δεν μπορεί να νιαουρίσει κανονικά, νιαούριζε από μέσα του και δεν άνοιγε καν το στοματάκι, λες και το πονούσε κάτι, και φαίνεται εξαντλημένο, δεν έχει την ενέργεια που είχε αυτές τις μέρες... Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν θέλω να τη χάσω αυτή την ψυχούλα, την αγάπησα τόσο και δεν θα το άφηνα καν! Είμαι χάλια!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ήρθες..αυτό που μου ήρθε πρώτα στο μυαλό είναι να επισκεφτείς κάποιον κτηνίατρο.μόνο αυτός μπορεί να σου πει με σιγουριά αν έχει κάτι το γατάκι και τι να κάνεις..περιμένουμε νέα..:|μακάρι όλα να πάνε καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ και 5 μέρες βρήκα ένα γατάκι κάτω από την οικοδομή m..ήταν μονο του ημερών με ομφάλιο λώρο ακόμα ήταν έτοιμο να πεθάνει και το πήρα στο σπίτι m.μετά από 7 ώρες περίπου full ζεστης το γατάκι ήρθε στα καλά t.δη είχα καμια σχέση με το αντικείμενο και ποτε δη m "αρεζαν" τα γατάκια μέχρι p βρήκα αυτό :(..τώρα μετά από 5 μέρες p όλα πήγαιναν κουτί και το είχα όλη μέρα μαζί m το τάιζα κανονικά με ειδικό gala για νεογέννητα γατάκια!το μεσημέρι ήταν μια χαρά το απόγευμα όμως το είδαμε ότι δη μπορούσε να νιαουρίσει κανονικά νιαούριζε από μέσα t και δη άνοιγε καν το στοματάκι λες και του πονούσε κάτι και φαίνεται εξαντλημένο δη είχε την ενέργεια που είχε αυτές τις μέρες..δη ξέρω τι να κάνω δη θέλω να τι χάσω αυτή την ψίχουλα την αγάπησα τόσο και δη θα το άφηνα καν!!είμαι χαλια!!:(

κατα αρχήν πρεπει να μας πεις από που είσαι και 2ον πρεπει να γρα΄φεις ελληνικά γιατί τ greelish δεν επιτρεπονται στο forum γράψε μας από είσαι και να δούμε πως θα βοηθήσουμε αυτό το μικρό χρειαζεται γιατρό!!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
niaourini, το πήγα στον κτηνίατρο σήμερα το απόγευμα. Το εξέτασε κανονικά, η καρδούλα του και τα λοιπά πάνε κανονικά μου είπε! Με ρώτησε αν τρώει και του είπα τρώει κανονικά όλη την ημέρα, αλλά τώρα το απόγευμα όχι με τόση διάθεση όσο τις προηγούμενες μέρες... Μου είπε ότι μπορεί να του λείπουν κάπιια ένζυμα από τη μαμά του κ.λπ... και είναι πολύ μικρό και δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι παραπάνω!! :(

χμ...:hmm::hmm:μπορείς να πάρεις και δεύτερη γνώμη αν μπορείς και θέλεις..έχε ελπίδα όμως..μπορεί να είναι μια αδιαθεσία..ελπίζω να μπει και ο γιατρός μας εδώ o John να σου πει τη γνώμη του.δεν τρώει καθόλου ή τρώει λίγο απλά?επίσης είναι ζωηρό?παίζει ή έχει πέσει γενικά?

Ναι συμφωνώ με το νιαουρίνι,πάρε μια δεύτερη γνώμη,μπορεί να μπορεί να γίνει κάτι για το γατάκι,μη χάσεις την ευκαιρία!Αθήνα είσαι;

Η μικρούλα δεν έχει ανοίξει ακόμα τα ματάκια της... Τόσες μέρες ήταν ζωηρούλα, προσπαθούσε να περπατήσει κ.λπ, έτρωγε κανονικά και σήμερα όλη μέρα τα ίδια, ήταν μια χαρούλα... Το απόγευμα όμως μετά τον ύπνο της μόλις ξύπνησε, ήταν κάπως εξαντλημένη, νιαούριζε από μέσα της και δεν άνοιγε το στοματάκι της καλά, λες και πονούσε από κάτι στο στοματάκι της... Όσο για το θέμα του φαγητού, τρώει, αλλά δεν τρώει πολύ, δηλ. κάπως με το ζόρι!

*Νάουσα είμαι

:hmm::hmm:θα δείξει!μην αγχώνεσαι..αφού τρώει και δεν έχει χάσει τελειως το κέφι του κάτι είναι και αυτό..αν μπορείς δες και άλλον γιατρό..

Είναι λίγο παράξενη η συμπεριφορά της...Δεν μπορείς να δεις κάποιον άλλο γιατρό,για μια δεύτερη γνώμη;

Αντώνη, καλώς ήρθες αρχικά!
Όπως σου είπαν και άλλοι σε παρακαλούμε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες...!!!!
Στο γατάκι τώρα. Δοκίμασε τα εξής:
1. βάλ΄το κάπου ζεστά και κάτω από την κουβέρτα βάλε ένα ρολόι...να του θυμίζει την καρδιά της μαμάς του
2. πρέπει να τρώει πολλά γεύματα την ημέρα...αν είναι δυνατόν κάθε 3 ώρες!
3. να το χαϊδεύεις με ένα πανάκι στην κοιλίτσα του ώστε να κάνει τα τσίσα του...η μαμά του θα το έγλυφε;)

Ελπίζω όλα να πάνε καλά:(

Το κακό είναι ότι από ό,τι μαθαίνω, δεν υπάρχει δεύτερος κτηνίατρος στη Νάουσα, παρά μόνο αυτός που το πήγα!!! :(

το κακό είναι ότι από ότι μαθαίνω δη υπάρχει δεύτερος κτηνίατρος στη νάουσα παρα μονο αυτός που το πήγα!!!:(
Πω πω,δύσκολα τα πράγματα.Αν του τηλεφωνούσες να τον ρωτήσεις για την επιδεινωση;

τότε κάνε αυτά που σου είπε και στο τελευταίο μήνυμα η raisa και θα δείξει..:|:|:|να είσαι αισιοδοξος!:)

Το κακό είναι ότι από ό,τι μαθαίνω, δεν υπάρχει δεύτερος κτηνίατρος στη Νάουσα, παρά μόνο αυτός που το πήγα!!! :(

Όπως σου είπαν και άλλοι σε παρακαλούμε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες...!!!!

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις οδηγίες για φροντίδα νεογέννητων εδώ.Ίσως βρεις κάτι που να το ανακουφίσει...

Raisa, αυτά που μου λες να κάνω και τα 3 τα κάνω εδώ και 5 μέρες, από την πρώτη μέρα που βρήκα το γατάκι. Μίλησα με τον κτηνίατρο και τα τηρώ ρολόι και τα τρία τα γεύματα και το πανάκι. Όσο για τον ύπνο και για τη ζέστη, όλη μέρα είναι αγκαλίτσα σε κάποιον μέσα στο σπίτι, δεν το αφήνουμε απ' τα χέρια μας!!

*Όσο για τα greeklish, σόρι, αλλά έχω συνηθίσει να γράφω έτσι και μου είναι δύσκολο το να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες!

απλά στο λένε για τα greeklish γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ και είναι και δυσανάγνωστα και ούτως ή άλλως θα σου κάνουν παρατήρηση οι mods.:)
άσε να δεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι αύριο..τώρα μάλλον δε μπορείς να κάνεις και τίποτα αλλο...:)

Raisa αυτά που μου λες να κάνω και τα 3 τα κάνω εδώ και 5 μέρες από την πρώτη μέρα που βρήκα το γατάκι μίλησα με τον κτηνίατρο και τα τηρώ ρολοι και τα τρία και τα γεύματα και το πανάκι όσο για τον ύπνο και για τι ζεστη όλη μέρα είναι αγκαλίτσα σε κάποιον μέσα στο σπίτι δη το αφήνουμε από τα χερια μας!!

*όσο για το greeklish sorry αλλα έχω συνηθίσει να γράφω etc και m είναι δύσκολο το να γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες!!
Κανείς δε σου είπε ότι δεν το φροντίζεις σωστά,απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε...:/:
Όσο για τα Greeklish,νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι από το σάιτ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε,καλό θα ήταν να προσπαθήσεις κι εσύ να σεβαστείς τους κανόνες του...;)

απλά στο λένε για τα greeklish γιατί δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ και είναι και δυσανάγνωστα και ούτως ή άλλως θα σου κάνουν παρατήρηση οι mods.:)
άσε να δεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση μέχρι αύριο..τώρα μάλλον δε μπορείς να κάνεις και τίποτα αλλο...:)

Κανείς δε σου είπε ότι δεν το φροντίζεις σωστά,απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε...:/:
Όσο για τα Greeklish,νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι από το σάιτ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε,καλό θα ήταν να προσπαθήσεις κι εσύ να σεβαστείς τους κανόνες του...;)

Respect!!!
Έτσι ακριβώς είναι ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back