Νεογέννητο γατάκι (ρίξε μια ματιά) :(

Ouφ.....Τι να πω...καλη δυναμη...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι λες ότι έχει και πιστεύεις ότι πεθαίνει... Μην απελπίζεσαι πάντως ακόμη... Αν δεν έχεις πάρει ειδικό γαλατάκι (catmilk από την whiskas), δώσε του νουνού αραιωμένο με λίγο νερό. (Προσοχή όχι αγελαδινό γάλα) Αν έχεις μία θερμοφόρα, θα σου συνιστούσα να την γεμίσεις με ζεστό νερό, να την τυλίξεις σε ένα πανί και να το βάλεις το γατουλάκι επάνω. Όπως σου είπαν τα κορίτσια, βάλε ένα αναλογικό ρολόι για να νομίζει ότι ακούει τους χτύπους της καρδιάς της μαμάς του. Είπες σε κάποια φάση ότι όταν κάνει τα κακάκια του βγάζει ένα κόκκινο που ξαναμπαίνει μέσα. Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι το εντεράκι του που βγαίνει λίγο έξω όταν τα κακά είναι σφικτά και ερεθίζεται λίγο. Αλλά αυτό από μονο του δεν είναι ανησυχητικό πιστεύω... (αν είναι αυτό που κατάλαβα φυσικά). Αρκεί μετά λίγο να το καθαρίζεις στο πωπουλάκι του... Γενικώς έχε το πολύ κοντά σου, ώστε να νιώθει ασφάλεια με την παρουσία σου.. Να είσαι σίγουρος πως κάνεις ό,τι μπορείς γι'αυτή την ψυχούλα. δεν θα μπορούσε να τύχει σε καλύτερα χέρια από τα δικά σου. Απλώς, δυστυχώς είναι δύσκολο νεογέννητα μωράκια να ζήσουν χωρίς την βοήθεια της μαμάς τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν και να τα καταφέρουν με την ανθρώπινη βοήθεια... Εξαρτάται πάντα... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει το ψιψινάκι. Μην παρατάς τις προσπάθειες, κι ας το βλέπεις αδύναμο, κι ας πιστεύεις ότι αργοσβήνει. Ίσα ίσα τώρα είναι που χρειάζεται πολλή προσοχή και πολύ φαγάκι!! Κουράγιο και μην απελπίζεσαι!..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νερό με ζάχαρη δεν κάνει σε μωρά? για υπογλυκαιμία? Αν και αν το βρήκες με τον ομφάλιο ρόλο πρέπει να ήταν στιγμής και όχι ημερών .όποτε πολύ δύσκολη κατάσταση. Επειδή έχω βρεθεί στην ίδια θέση καταλαβαίνω πως νιώθεις. Το ότι κερδίζεις μέρες αυξάνονται και οι ελπίδες σου………το καλύτερο εύχομαι

το γατακι πε8ανε τη νυχτα τλκ!!:(..αποφασισα να παρω ενα αλλο
λιγο πιο μεγαλο για να μην εχουμε τετοια προβληματα..μπορειτε να μου πειτε τι ρατσα ειναι αυτο----

Αυτό Αντώνη μοιάζει με Περσίας.Μήπως θα ήθελες να ρίξεις μια ματιά στα "χαρίζονται";Πολλά γατουλάκια έχουν ανάγκη,σαν αυτό που βρήκες,και έχει για όλα τα γούστα,και φουντωτά,και όλα τα χρώματα.Μιας και δεν ήταν γραφτό να σώσεις αυτό,μπορείς να σώσεις κάποιο άλλο.
Λυπάμαι πολύ για το γατούλι...:(

Αντώνη γεια σου... Λυπάμαι αφάνταστα για το γατάκι που ξεψύχησε... :(Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πόσο χάλια συναίσθημα είναι αυτό... Όπως σου είπαν και τα κορίτσια πιο πάνω καλύτερα να πάρεις ένα αδεσποτάκι γατάκι να το "σώσεις" ΄κι αυτό όπως πρσπάθησες με το άλλο...
Κουράγιο...:(

moukelis μηπως μπορεις να μου δωσεις το link γιατι δν ξερω που ειναι!!

Αμέσως!Μπορείς να δεις τα γατουλάκια εδώ!:)

υπάρχουν και άλλα φουντωτά κάπως γατουλάκια για υιοθεσία (σε κανενα μηνα ομως θα δίνονται απ'οτι γνωρίζω) αν και αυτά που σου έδειξε η Μουκελις ειναι έτοιμα για να βρουν οικογένειες και ειναι πραγματικά γλυκες (εμενα το τριχρωμο κοριτσακι ειναι η αδυναμία μου). Επισης υπαρχουν και τιγρέ γκρι αγοράκια (οχι φουντωτά ομως αλλα το ίδιο γλυκα):P

Προσπάθησες πολύ γι'αυτή την ψυχουλα, λυπαμαι που δεν τα κατάφερε αλλα χωρίς τη μαμα τους ειναι αρκετά δύσκολο..ομως καταφερε να σε κανει να αγαπήσεις τις γατούλες και ετσι καποια στιγμή να δωσεις σπιτάκι σε μια αλλη ταλαιπωρημένη ψυχούλα...

κριμα ρε γμτ για το γατακι σου,
λυπαμαι ειλικρινα,
παντως δωσατε και οι 2 μαχη!
προσπαθησατε !
δεν ειανι λιγο αυτο πιστεψε με...
αλλο ενα γατακι περασε τη γεφυρα του ουρανιου τοξου.
αντιο.:(
ευχομαι να βρεις ενα αλλο μικρακι μουσουδακι.

Εφυγε φροντισμενο παντως.. μερικες φορες εχουν ασθενειες και πεθαινουν ακομη κι αν εισαι εμπειρος.. το καλο ειναι οτι σου ηρθε η ιδεα να παρεις ενα δηλαδη σε εκανε να αγαπησεις τα γατακια αυτο. Μη βιαστεις κα παρε ενα 3-4 μηνων σε καλη υγεια. Αν σ αρεσουν τα μακρυτριχα εχει και αδεσποτακια μακρυτριχα εγω εχω εναν γατο αδεσποτο ( μεγαλο ομως ) που ειναι σαν κι αυτο, μεγαλο ομως. Πεθανε μεν αλλα σε εφερε κοντα του πριν πεθανει δε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back