Νεογέννητο γατάκι

• Thread starter Thread starter mariepap
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

mariepap

Νεοφερμένο μέλος

Η mariepap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Η φίλη μου βρήκε στην αυλή της κάτω από τα σανίδια του δαπέδου ένα ολόκευκο αρσενικό νεογέννητο γάτάκι με το λώρο ακόμα.
Μάλλον η μάμά του δεν μπορόυσε να το βγάλει απο κάτω και το παράτησε.:(
Αν και κατάφεραν να το βγάλουν μια ολόκληρη μέρα μετά απ΄όταν το άκουσαν να κλαίει, το γατί ήταν ζωηρό .
Η φίλη μου αν και έχει δύο μωρά και εχει φαρμακείο χωρίς βοηθό,το πήρε να το φροντίσει ,αγόρασε ειδική φόρμουλα για γάλα γατιών και μπιμπερό τό ταιζει καθε τρείς ώρες και το καθαρίζει με βρεμένη πετσέτα.
Εγώ προσπάθησα να πείσω τη Ζιζού να το υιοθετήσει αφου μια μέρα πρίν ειχα δώσει το τελευταίο της μωρό ,αλλά ματαίως!!
Η φίλη μου έχει τη διάθεση να το υιοθετήσει αλλά το βλέπω δύσκολο να τα καταφέρει με το πρόγραμμα που έχει. Μήπως έχετε καμμια σωτήρια ιδέα. Καμμια γάτα με νεογέννητα,ή αν κάποια από σας έχει εμπειρία με τόσο μικρά γατάκια να δώσει κάποια συμβουλή .
Υ.Γ. Ο μικρός είναι μαχητής και αν τα καταφέρει θα γίνει κούκλος

Μαριέττα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ το ψυχουλάκι... Πολύ ζέστη θέλει οπωσδήποτε. Η πετσέτα με την οποία το καθαρίζετε να είναι βρεγμένη με χλιαρό νερό. Επειδή τα μωράκια δεν μπορούν να κατουρήσουν αν η μαμά τους δεν τα γλύφει πρέπει μετα το φαγητό να το χαιδευετε σιγα σιγά με λίγο βρεγμένο βαμβακάκι.. Έχετε κοντά και κανένα μωρομάντηλο θα χρειαστεί. Υπομονή και στοργή χρειάζεται. Καλή τύχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:| μακαρι να ημουν κοντα να βοηθησω αλλα μενω θεσσαλονικη.και εγω βρηκα πριν 3,5 εβδομαδες 2 γατακια περιπου 10 ημερων.η μια δεν αντεξε,η αλλη τωρα ειναι μια χαρα.απο την δικη μου εμπειρια θελει να εχεις απιστευτη θπομονη.εγω την ειχα διαρκως με θερμοφορα και φλις μπλουζακια σκεπασμενη.στην αρχη ετρωγε καθε 3 ωρες με συριγγα και μετα 2 μερες με μπιμπερο που ειχε το γαλα μεσα το lait mixol -επισης εκπληκτικο ηταν το'' kitten stim ''που ειναι 1 συριγγα με βιταμινες κτλ που της ανοιξε της δικιας μου την ορεξη και κανει για νεογεννητα γατακια,μην αφηνετε να το πιανουν πολυ πολυ γιατι ειναι ευαισθητο στα μικροβια,προσοχη με τα ματακια αν τσιμπλιασουν γιατι μπορει να ειναι ιωση--εγω απο αυτο εχασα την μια--και στις διαρροιες-θελει συροπακι αν κανει-εμεις το περασαμε και αυτο αλλα τωρα ολα καλα,καλο θα ειναι να της καθαριζεις τον ποπουδακο της με χλυαρο νερακι και βαμβακι... και οσο τα κανει στην κουτα της να της αλλαζεις τα πανακια της καθημερινα.εγω ειχα φλις μπλουζακια παλια των παιδιων μου και με 1 τυλιγα την θερμοφορα και με το αλλο την ειχα κουκουλωμενη και τα αλλαζα καθε μερα και τα επλενα. καλο κουραγιο και καλη τυχη:baby:

:| ξεχασα να σου πω.τα μπιμπερο που εγω ειχα δεν ειχαν καθολου τρυπες-φροντιστε να κανετε καλη τρυπα και βεβαιωσου οτι τρεχει καλα...οτιδηποτε αλλο θες να ρωτησεις και μπορω να βοηθησω θα ειμαι στην διαθεση σου:confused:

Εγώ είχα βρει ένα γατάκι νεογέννητο καθώς η γατα μου έφαγε φόλα. Το είχα φασκιωμένο κ το τάιζα κάθε 3 ώρες αλλά δεν τα κατάφερε μετά από 3 μέρες... Καλή επιτυχία:)

Καλή του επιτυχία και μακάρι να τα καταφερει!!!!

:| :| τι κανει το γατακι....

Το γατάκι ζει ακόμη και είναι και ζωηρό .:)
Πάνε πέντε μέρες απ΄όταν το βρήκε.
Η φίλη μου το παίρνει μαζί της στο φαρμακέιο της.
Αρχίζουμε να αισιοδοξούμε !:rolleyes:

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές.

:) ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα..

Δυστυχώς το γατάκι δεν τα κατάφερε παρ΄όλες τις προσπάθειες :(
Το χάσαμε χθες το βράδυ εντελώς ξαφνικά.

:( :( :( Κρίμα το καημένο...

:( :cry: :cry: :bye: :bye: :bye: κριμα

Κρίμα. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν χωρίς τη μαμά τους.

Κρίμα! Αντίο γατάκι :bye::bye:

το καιμενο...λυπαμαι πολυ!:cry: :cry: :cry:

καλο του ταξιδι το μικρουλι, λυπάμαι πολυ...:cry: :cry: :cry:

Κρίμα το γατάκι... κ εμένα στις 4-5 μέρες έφυγε...
Καλό κουράγιο:(:(:(!!!!!!

:( :( :( :bye: :bye: :bye: και εγώ είχα μαζέψει ένα με λώρο και έζησε 4 μέρες .Πάνω που σου δίνουν την ελπίδα ότι κάτι γίνεται.........:(

:bye: αντίο γατάκι.....τουλάχιστον δεν έφυγε όπως θα εφευγε αν δεν το είχατε βρεί....κουράγιο.Είναι πολύ σκληρο, αλλα τα πολύ μωρά σπάνια τα καταφέρνουν.

:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώσουν χωρίς τη μανούλα τους:( :( :( :( :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back